Despre curatenie, cu umor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
.

Azi e marti, inca e bine
N-am decat de curatat
Vreo trei rafturi, si-alea pline
De vreo zece pete fine
De cafea.

realizezi ce rima mergea mai bine decat cafeaua cu "curatat", da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Da, nici eu nu sunt de acord cu atata hahaiala, mai ales cand asa de multe persoane de pe forum sunt oameni seriosi si cuviosi.
Propun ca subiectul sa fie mutat la ZZ si cele responsabile pentru varzuirea lui sa fie jupuite si facute drapel sau, in functie de stofa de care au dat dovada, franjuri de mop sau carpa de praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
.

Azi e marti, inca e bine
N-am decat de curatat
Vreo trei rafturi, si-alea pline
De vreo zece pete fine
De cafea.

realizezi ce rima mergea mai bine decat cafeaua cu "curatat", da?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

hehe, o astfel de adepta nu ar fi pus neam, never-ever, "rima" direct pe raft, ca se contamina cu microbi, nu-i asa ? rima, nu rafturile !
eiii, dar la ce v-ati gandit ? eu vorbeam despre "rima" varianta comestibila, produs alimentar de origine turceasca, numit rahat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

tanti, tocmai spusesem ca am fost excluse /(incuiate) si de la/la/din/in subsol.

singurul lucru amuzant a ramas reclama la ikea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

tanti, tocmai spusesem ca am fost excluse /(incuiate) si la /din/in subsol.

singurul lucru amuzant a ramas reclama la ikea.

Na belea, mie aia nu imi apare. Cred ca ma duc pe forumul de tricotat, macar acolo se discuta inteligibil: ko, kk, yo.

Mergi la inceput

da, bre, vazui acumca nici macar amuzanta de la ikea nu mai e....

Mergi la inceput

Corinadani, in turceste ´rahat´inseamna plat. Interesant, nu?
Edit: Corap, acum am vazut ca nici la container nu e loc.
Marius, iti multumim pentru aplicarea corecta a regulamentului, pentru curatenia pe care o faci, pentru puritatea gandurilor. Iti multumim, prinos ti-aducem.

Ma scuzati, se face cumva un soi de selectie cu cine sa ramana pe forum si cine e cazul sa nu mai scrie?
Incep sa cred ca da. Conditia de baza e sa nu ai simtul umorului. Sa fii serios si sa folosesti cuvinte putine. Sa nu scrii prea corect romaneste. Si mai sunt si altele.

But let´s not offend the freaks. They might be the forum facilitators

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:

paianjenii sunt prietenii mei

pe vremea cand era student si statea in camin, in Regie, sotul meu, impreuna cu colegii de camera, avea grija de un paianjen ce-si facuse panza intr-un colt al camerei. vazand ei ca paianjenul e foarte harnic si priceput la prins tantari si muste, l-au lasat in pace, ba chiar pe timpul iernii ii prindeau muste si i le aduceau, sa-l hraneasca.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Si eu mai lasam paianjenul in viata ca sa ne scape de tantari

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

mie mi se pare fuarte tare si faza cu intrebatu': "da de ce nu utilizezi...?" si inchisul concomitent al subiectului.
cum draq sa raspund la intrebare? toata ziua o sa raman cu durerea in suflet ca a ramas marius neraspuns

Mergi la inceput

Citat:

mie mi se pare fuarte tare si faza cu intrebatu': "da de ce nu utilizezi...?" si inchisul concomitent al subiectului.
cum draq sa raspund la intrebare? toata ziua o sa raman cu durerea in suflet ca a ramas marius neraspuns

Cred ca va supravietui, nu iti face griji. Nu pare sa aiba vreo indoiala in vreo situatie. Si nici dispozitie spre dialog daca nu sunt sanse sa aiba ultimul cuvant

Mergi la inceput