Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!
Raspunsuri - Pagina 9
brindusa76 spune:
Apropo de scos bebe din spital, nu stiu cum e in Belgia, da' prin alte tari straine esti obligat sa tii bebelusul in masina in scaun/scoica. Chiar daca-l tii pe bancheta din spate nu ai voie sa-l tii in brate.
Eu am tinut o singura data bebe de 3 zile in brate. F. stresant. Dar, probabil cand e al tau ... ca o fi instinct, ca n-ai incotro... il tii. Vedem noi...
Pe mine ma emotioneaza chestii concrete, asa cum spui tu, cu tinutul in brate, ca par/sunt f. fragili etc - dar si aspecte mai "filozofice", sa zic asa ... cum ar fi faptul ca voi deveni "mama".... Cum adica - "mama"?! Eu, mama?! Pai "mama" e mama....... in fine ... aberez, scuze... da' cred ca se intelege ideea.
Confuzie mare in creierul meu hormonat.
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca77 ahaa deci scoica e sfanta la inceput!! scoica asta a mea imi pare cam verticala si maaree pt o mogaldeata de 3 kg. eu inca n-am tinut in brate bebe mai mic de 1 an! par asa de fragili si mici.. 38+ cu Anna Eden www.psychosomatics.be |
31+
EVERYTHING11 spune:
Felicitari noilor mamicute...sa aveti bebei sanatsi si papaciosi!
AMR 30 zile.
34+
daniela209 spune:
Felicitari Loredana, recuperare rapida si usoara, mult laptic pentru bebe Ionut care sa fie sanatos, mancacios si sa ajungeti repede acasa...
DanielasiRazvan-Teodor
dana84 spune:
Carolaaaaa.....ce faci???....cum stai cu psihicul???
pe mine ba ma iau emotiile alea mari ...ba ma linistesc....
38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
AMR 1ZI
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana84 Carolaaaaa.....ce faci???....cum stai cu psihicul??? pe mine ba ma iau emotiile alea mari ...ba ma linistesc.... 38+ cu Diana Maria Iti multumim Doamne Dana's baby AMR 1ZI |
inca nu am emotii. doar ma gandesc la cum o sa fie. ieri am fost mai euforica.
tu la ce ora esti programata maine?
38+
Bianca77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusa76 Apropo de scos bebe din spital, nu stiu cum e in Belgia, da' prin alte tari straine esti obligat sa tii bebelusul in masina in scaun/scoica. Chiar daca-l tii pe bancheta din spate nu ai voie sa-l tii in brate. Eu am tinut o singura data bebe de 3 zile in brate. F. stresant. Dar, probabil cand e al tau ... ca o fi instinct, ca n-ai incotro... il tii. Vedem noi... Pe mine ma emotioneaza chestii concrete, asa cum spui tu, cu tinutul in brate, ca par/sunt f. fragili etc - dar si aspecte mai "filozofice", sa zic asa ... cum ar fi faptul ca voi deveni "mama".... Cum adica - "mama"?! Eu, mama?! Pai "mama" e mama....... in fine ... aberez, scuze... da' cred ca se intelege ideea. Confuzie mare in creierul meu hormonat.
31+ |
Brandusa nu stiu cum e in Belgia, probabil e asa cum spui tu. . O sa bag si eu fata in scoica, burdusita bine cu niste paturici ca sa se umple scoica
iar cu filozofia ai nimerit bine... si eu mi-s mare filozoafa' si asta de cand ma stiu
38+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
dana84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carola
inca nu am emotii. doar ma gandesc la cum o sa fie. ieri am fost mai euforica. tu la ce ora esti programata maine? 38+ "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
nu stiu exact ora la care intru in operatie dar mi-a zis la 8 sa fiu la spital..eu cred ca in jur de 10-11
38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
AMR 1ZI