Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Felicitari, Loredana_M !!!Bun venit primului brumarel, (Matei Ionut)!!!!

Nina, 33s+,
AMR minim 33 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Felicitari, Loredana! Bun venit bebe Ionut!

Cristina, nu tine faza cu datul din gene El este si f ocupat, vine tarziu...a tot lucrat si in wkd, dar mor cand il vad fara initiativa

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

Felicitari, Loredana!refacere rapida, bebe sanatos,cuminte si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-a dat aris o super idee cu Decathlonul, am gasit pe site o geaca, am comandat-o ptr Mate, astept raspuns sa vad daca vine in magazin... si lui ii place mult acolo, ptr ca-s plasele de sarit, pasiunea lui cea mare! Rodica, si noi inca suntem muciosi.. ma gandesc si eu cu groaza ca si tine... ce ne facem cand vine bazzbazz ala mic, daca o tinem tot asa? ne-am reprogramat la homeopat pe 30, cand am si eco, sa vedem ce ne mai da..
bianca, si eu ca si tine, la prima sarcina, nu tinusem in brate un bebe, mic sau mai mare, habar n-aveam cum o fi senzatia.. insa a fost atat de natural Mate la mine in brate, parca acolo i-ar fi fost locul din totdeauna!
cu uleiul (da, e infiorator la gust..) tot cam asa au decurs lucrurile si la mine, mihaela, rapid si eficient, insa trebuie sa spunem fetelor ca treaba asta nu se face dupa ureche, ci cu acordul medicului, daca sarcina e fara complicatii si numai in ultima saptamana de sarcina, asa ca nu va aventurati, sa riscati ceva si dupa aia sa va para rau... cand o fi cazul si va fi careva interesata, ii trimit pm cu detaliile, aici nu scriu ca nu stiu care, cui, ce ideei ii vin..
emma, m-a mai sunat aseara Caty, a alaptat picea si toate cele erau ok.. azi nu mi-a dat niciun semn, probabil au musafiri, se cunosc mai bine si ele

Felicitari, Lore! sa-ti traiasca Matei, sa fie sanatos!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

felicitari Loredana! bun venit primului Brumarel!

aris - eu am salin, cand am fost racita mi-a folosit ca am putut sa respir pe nas noaptea. in rest - am citit ca e adjuvant pt medicatia la diverse afectiuni respiratorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pt. diana, chestii administrativ-gospodaresti ale listei de inceput (ca noi 2 am ramas, vad)

cand ai explicat treaba cu nr. gravidelor, babeilor, care si se se sterge/adauga pe masura ce se desfasoara nasterile, n-am inteles nimic . Deci, eu am adaugat bebelusul loredanei, da' la nr. nu m-am bagat (decat la cel al bebelusilor din lista lor). La gravide, nu. Daca e ceva de modificat, fa-o tu si mai explica o data poate de data asta inteleg. Merci.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am modificat eu acum. Ideea e ca fete la odisee suntem la fel, tot 93, doar ca pe zi ce trece sunt mai multe mamici si mai putine gravide, dar tot 93 suntem in total. La bebei normal ca scade numarul celor pe care ii asteptam, in cazul asta din 43 baieti au ramas 42, ca pe Matei Ionut l-ai trecut la numarul baietilor deja nascuti. Si am modificat si lista la fete, acum ca am aflat ca mihaela-p asteapta tot o fetita, au crescut fetitele la 29 si au scazut surprizele la 14
PS. Sper ca m-am facut inteleasa acum

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 41 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

felicitari LIA sanatate si crestere usoara.
fetelor eu ma duc sa fac un pic de amiaza....mi se inchid ochisori va pop

37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

felicitari LOREDANA!
Bun-venit pe lume brumarel-bebe IONUT!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Felicitari, Loredana! Bebe sanatos!

38+

Mergi la inceput