Nasterea la Arcadia- Iasi(25)
Raspunsuri - Pagina 14
LenaC spune:
Gabrielita81, si Maia mai are mucus in kk. Ultima data cand a venit pediatra am pregatit un pachetel de primavara (pampersul cu kk) pentru ai arata, dar am uitat .
Oricum, nu e intotdeauna si nu are nici nu vad alte probleme. Adica bebe e ok si atunci eu sunt zen :D
Gabrielita81 spune:
nici Sofia nu are alte probleme..stiu ca ati postat una din voi un link cu "scaunele bebelusilor " dar nu mai stiu la ce capitol...eu va citesc de la inceput doar curaj sa intru in grupul vostru nu am avut
gravidacori spune:
CLAUMARCOCI, stai fra nici o grija ca nu e nimic. A mea a avut si 7 zile fara....si nici acum nu ma' omoara'. are unul ,doua ,rar 3 pe zi. sau la 2 zile.am incercat sa-i dau odata debridat cand am vazut ca treceau zilele si nimic dar a avut odata efect, si nici eu nu m-am tinut de sticla aia. Si ca tot suntem la subiectul asta , si la noi am mai gasit mucus
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori CLAUMARCOCI, stai fra nici o grija ca nu e nimic. A mea a avut si 7 zile fara....si nici acum nu ma' omoara'. are unul ,doua ,rar 3 pe zi. sau la 2 zile.am incercat sa-i dau odata debridat cand am vazut ca treceau zilele si nimic dar a avut odata efect, si nici eu nu m-am tinut de sticla aia. Si ca tot suntem la subiectul asta , si la noi am mai gasit mucus MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
M-am linistit , dupa ce m-am panicat , bebe a facut o kkuta mica dar moale, astanoapte a mai avut unul tot asa mic si dimineata a avut un scutec plin plin, acuma ma speriasem ca daca o fi diaree , ca era si un pic moale, dar nu este.
Claudia David Andrei 12 sept 2011
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui Gabrielita81 nici Sofia nu are alte probleme..stiu ca ati postat una din voi un link cu "scaunele bebelusilor " dar nu mai stiu la ce capitol...eu va citesc de la inceput doar curaj sa intru in grupul vostru nu am avut |
http://www.7p.ro/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?PageID=0&ItemID=241&mid=3666&wversion=Staging
Link-ul cu scaunul
ionelamaria spune:
ziua buna
stiti vi deja cu scaunele: 7-8-10 pe zi sau 1 la 7-8-10 zile e ok pt bebe alaptatr exclusiv
Atentie lalink-ul cu pozele cu scaunul bebelui. scaunul bebelui alaptat exclusiv e mai apos ca in poza... acolo a absorbit si scutecul
Mami fericita de Mihnea si de Tudor
LenaC spune:
Fetelor eu curat nasucul Maiei cu ser fiziologic si betisoare cu vata inmuiate in ser fiziologic, cum mi-a aratat la arcadia. Am citit pe net si am vazut k nu se poate curata cu betisor de vata...
Voi cum faceti... as incerca cu aspiratorul nazal, cum scrie in mai multe articole (2-3 pic de ser si apoi aspirare cu aspiratorul), dar pe al meu scrie de la 4 luni... oare nu e ok aspiratorul, sau asa scrie pe toate...
claumarcoci spune:
Ce liniste pe aici
Pe noi ne-a prins ploia la plimbare, am fugit repede acasa, hranit bebe si schimbat si gasit si eu niste firicele verzi, documentat cica e mucus
Lena nu stiu ce sa zic cu nasucul, si eu fac la fel si uneori am senzatia ca-i imping decat sa-i scot si am incercat si cu aspiratorul dar nici un rezultat(eu am de la Graco cu baterii si nu sunt convinsa ca-si face treaba )
madline82 spune:
citat din mesajul lui LenaC Fetelor eu curat nasucul Maiei cu ser fiziologic si betisoare cu vata inmuiate in ser fiziologic, cum mi-a aratat la arcadia. Am citit pe net si am vazut k nu se poate curata cu betisor de vata... Voi cum faceti... as incerca cu aspiratorul nazal, cum scrie in mai multe articole (2-3 pic de ser si apoi aspirare cu aspiratorul), dar pe al meu scrie de la 4 luni... oare nu e ok aspiratorul, sau asa scrie pe toate... Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Lena, eu ii curat fetei nasucul din prima zi cu betisorul,ii dau cu spray in nas, apoi cu betisorul de vata(cand era mai mica mai rupeam din vata ca era prea mare pt narile ei mici), introduc usor in timp ce tot rotesc betisorul, asta e f important! Si apoi scot, 99% din cazuri am scos muci acum sunt experta la scos mucii astfel:))
LenaC spune:
Mersic Claudia, Madline.
si eu scot muci cu betisorul (nu intotdeauna), dar la un moment dat aveam impresia k mai si imping cum zice Claudia. Ce ma speriase pe mine este faza k nu e ok cu betisoare de vata