Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Claudia, de unde te-ai documentat?
Daca e un caz izolat nu cred k trebuie sa te alarmezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Claudia, de unde te-ai documentat?
Daca e un caz izolat nu cred k trebuie sa te alarmezi...

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

din link-ul cu pozele la scaunele bebeiilor, cel cu mucus e de culoare verzulie, si asa am gasit si eu azi .

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Fetelor eu curat nasucul Maiei cu ser fiziologic si betisoare cu vata inmuiate in ser fiziologic, cum mi-a aratat la arcadia. Am citit pe net si am vazut k nu se poate curata cu betisor de vata...
Voi cum faceti... as incerca cu aspiratorul nazal, cum scrie in mai multe articole (2-3 pic de ser si apoi aspirare cu aspiratorul), dar pe al meu scrie de la 4 luni... oare nu e ok aspiratorul, sau asa scrie pe toate...

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

si eu tot cu betisoare curat ,am citit si eu ca nu e indicat dar cu pompita nu reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor.De ce nu folositi spray pentru mucisori?Ies mucisorii singuri dupa primul stranut si nu va trebuie betisoare care sunt foarte periculoase...Cu betisoarele nu puteti curata decat intrarea in nara si impingeti tot praful si mucozitatile in sus si asa acusica incep sa apara otite si fel de fel de minuni...Eu aspirator am de la Vibrocil si nu il folosesc decat in stare de urgenta.De ex.cand a fost racita sau cand vad vre-un mucisor mai naravas si se incapataneaza sa iasa afara.Scrie pe el ca se foloseste din prima zi de viata.
Lena nu stiu ce fel de aspirator ai insa daca scrie de la 4 luni nu il folosi.Cu spray-ul cu apa de mare de la Humex e super ok si nici nu e nevoie sa ii curat nasul zilnic.E imposibil sa nu provoace stranutul dupa primul puf la toti bebelusii si sa curete astfel si caile nazale.Acum e important sa nu se sperie cand vede tubul de spray.Noi nu avem probleme la acest capitol.Totul se petrece atat de repede incat nu mai are timp sa planga pentru ca o intorc repede cu fata pe o parte sau in jos si o apuca stranutul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Pupicei fetelor.De ce nu folositi spray pentru mucisori?Ies mucisorii singuri dupa primul stranut si nu va trebuie betisoare care sunt foarte periculoase...Cu betisoarele nu puteti curata decat intrarea in nara si impingeti tot praful si mucozitatile in sus si asa acusica incep sa apara otite si fel de fel de minuni...Eu aspirator am de la Vibrocil si nu il folosesc decat in stare de urgenta.De ex.cand a fost racita sau cand vad vre-un mucisor mai naravas si se incapataneaza sa iasa afara.Scrie pe el ca se foloseste din prima zi de viata.
Lena nu stiu ce fel de aspirator ai insa daca scrie de la 4 luni nu il folosi.Cu spray-ul cu apa de mare de la Humex e super ok si nici nu e nevoie sa ii curat nasul zilnic.E imposibil sa nu provoace stranutul dupa primul puf la toti bebelusii si sa curete astfel si caile nazale.Acum e important sa nu se sperie cand vede tubul de spray.Noi nu avem probleme la acest capitol.Totul se petrece atat de repede incat nu mai are timp sa planga pentru ca o intorc repede cu fata pe o parte sau in jos si o apuca stranutul.

Dada, mersic de info. Asa m-am gandit si eu, k nu prea e ok cu betisoarele. Incercasem doar sa picur ser fiziologic dar tot fornaia... am vazut k nu iese si am scos eu mucisorii. O sa incerc diseara cu apa de mare eu am din asta http://farmaciaverde.util21.ro/produs_2404_tonimer-baby-spray-100ml-berko.html E ok?

Cate pufuri sa dau in fiecare nara?

Spray pentru mucisori=spray cu apa de mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Dada si ii dai zilnic sau numai cand vezi mucisori??
Mie mi-a zis dr. de fam sa-i dau de 3 ori/zi ca e uscat si de asta fosaie, eu am sterimar si pana dau un fss , mai dau si pe fata un pic si mor de nervi, el plange ,e haos la noi , ma duc sa chinui bebele ca am vazut un mucisor

PS. ati vazut la tv cu popa care mai a inecat bebele??M-a luat plansul instantaneu.
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/preot-botez-inecat-fetita-364143.html

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Lena e ok sprayul.Tot asa are tija si sprayul Humex.Am cautat sprayul pe site manual pentru ca linkul nu merge si mi-am dat seama despre ce e vorba.
Eu ii pun spray doar cand vad muci in nas, daca smarcaie sau fornaie (de obicei se intampla dimineata).Nu i-am pus mai mult de cate 1 puf in fiecare nara si doar o singura data pe zi.
Da spray pentru mucisori=spray cu apa de mare.E cel mai safe,natural si nu creeaza dependenta. Oricum curatirea nasului la bebe se face prin stranut.Atunci elimina particule de praf si alte minuni si folosirea "ajutoarelor" nu e chiar indicata zilnic.Spray-ul normal se foloseste sa innmoaie mucoasa nazala sa se elimine impuritatile mai usor prin stranut.
Daca se sperie de tija spray-ului puneti 2 ml de apa din spray (un puf) intr-o seringa si puneti-i in nasuc asa.Cate 2 ml in fiecare nara.Improscati odata sa aiba acelasi efect ca si jetul scos din spray.E mai usor asa

Mergi la inceput

A si foarte important e sapuneti bebelusii pe o parte sau in picioare dupa ce puneti spray-ul sa nu se inece cu sprayul ca ajunge una doua in gatut.

Mergi la inceput

mersic Dada. nu merge linkul k iam pus punct la urma

azi am fost putin afara. ce cancer e brrrrr...
nu am stat mult. offf abia astept sa vina vara. eu nu sunt iubitoare de nspe mii de layre de haine.

Mergi la inceput

Cu placere!Doamne saraca fetita!Pe mine m-au luat caldurile cand am vazut cum o baga in apa.Bine ca a fost salvata saracuta de ea.Eu nu stiu de ce nu dau astia o lege sa nu se mai faca asemenea ritualuri barbare la botez.Doamne fereste parca am fi pe vremea inchizitiei...bine ca am scapat de botez ca mare stres am avut in acel moment.Sotul a fost impotriva botezului, eu cam 50%, mai mult de gura batranilor din familie l-am facut...

Mergi la inceput