Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

o asteptam pe matza sa ne pove de la expo

in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

suzi da, dr mea mi-a spus sa il fac, prevntiv, sa nu dezvolt anticorpii. Dupa nastere se face automat grupa si RH-ul copilului si daca este pozitiv la bebe, i se face mami vaccinul. Sara are Rh-ul poz, asa ca am facut vaccinul. Eu am pierdut o sarcina la 6 sapt anul trecut, dar nu mi-am facut vaccinul.

Am tot discutat cu Doru si el e mai precaut, de fapt si eu la fel. Si zice sa il fac,..Mie mi se par bani aruncati degeaba..offf

Alina 28+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara fetelor!!! am laptopul cu toane cand merge cand nu asa ca va urmaresc pe telefon....de scris este un pic mai greu dar ma descurc eu
felicitari ptr rezultatele bune de la analize si ptr burtica dansatoare .
Ma tot gandesc ce o fi in capul soacrelor acre care au un astfel de comportament se pare ca mamele care au numai baieti sunt f egoiste .. doamne si cand ma gandesc ca eu sunt mama de baiat .. sper sa imi tina DD mintile si sa nu procedez la fel ca ele sa imi amintesc ca tot femeie sunt si eu .. in fine pana atunci mai este ...
Aerlilian f bine ai procedat ca ai vb cu sotul tau ..(la fel as fi facut si eu ) acum stii exact cum stau treburile ... ma bucur sa aud ca din ce in ce mai multi tatici vor sa se implice in cresterea copiilor ;te rog frumoas nu te mai necaji , nu mai plange ca il superi si pe bebelus -chiar nu se merita sa iti strice linistea o femeie egoista .Am experimentat si eu ceva arsuri ... sa nu fiu mai prejos ca voi ... la mine a trecut cu migdale crude si in alta zi cu apa minerala .. acum cred ca difera remediul de la una la alta ... poate merge si la tine .
Vorbea cineva de fier (scuze neuronul meu este si el insarcinat ) mie mi-a recomandat dr.Captafer ( ajuta la absorbtie ) si Maltofer -comprimate masticabile are gust de fructe de padure .. foaaarte bun cate o tb /zi . doamne si cate mai avem de spus dar imi aduc aminte si intru iar
gata va pupacesc pe toate si sa avem numai vesti buune

28 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

suzi da, dr mea mi-a spus sa il fac, prevntiv, sa nu dezvolt anticorpii. Dupa nastere se face automat grupa si RH-ul copilului si daca este pozitiv la bebe, i se face mami vaccinul. Sara are Rh-ul poz, asa ca am facut vaccinul. Eu am pierdut o sarcina la 6 sapt anul trecut, dar nu mi-am facut vaccinul.

Am tot discutat cu Doru si el e mai precaut, de fapt si eu la fel. Si zice sa il fac,..Mie mi se par bani aruncati degeaba..offf

Alina 28+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Alina - si eu am rh negativ, mi-au iesit absenti la ultima analiza. La fel ca si la tine dr mea mi-a zis sa imi fac vaccinul la 28 sapt preventiv. Se pare ca sunt sanse mai mari sa se dezvolte dupa aceasta saptamana. Eu aleg sa mi-l fac preventiv, decat sa imi para rau mai tarziu. Repercursiunile sunt destul de grave. Pana la urma este alegerea ta. Si eu am facut vaccinul dupa nasterea lui David. te

in 26+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

buna fetele

sunt o mamica de la odiseea ianuarie-februarie 2011 si am un vaccin RH- (RHESONATIV se numeste) de vanzare. l-am cumparat inainte de nastere dar nu am mai avut nevoie de el pentru ca bebelina mea are rh- ca mine.
il vand cu 300 lei, l-am tinut in permanenta la frigider, este sigilat, expira in 2012. daca aveti nevoie nu ezitati sa ma contactati. eu sunt din Brasov.

va doresc sarcini usoare in continuare si bebei la termen si sanatosi.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mady, scumpa mea, si eu am calduri...mai ales seara, inainte de culcare.As dormi cu fereastra deschisa daca s-ar putea...
Alina,tare bine arata aparatul acela si pare a fi tare util...Chiar e tentant.Eu nu pot ajunge decat sambata sau duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Fetelor, asa cum promiteam anterior, am sa va scriu pretul de la "scutecul de infasat" de la MotherCare: 25 Euro o singura bucata. Culorile disponibile: roz si albastru.
Am gasit si un carucior dragut de la Quinny Zapp la 200 Euro, insa dna mi-a spus ca se poate folosi numai pana la varsta de 1 an, maxim 1 an jumatate.
Stiti ceva despre caruciorul asta? Il recomanda cineva?

23+ Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

matzaila, scuze ca n-am putut sa ajung sau sa te sun. tare as fi vrut sa merg, dar am ajuns acasa la 8
astept detalii daca ai reusit sa ajungi.
sper totusi sa ajung duminica.
alina dar cat costa vaccinul asta?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Eu sunt inca socata de filmuletul cu mamica ce a nascut 10 copilasi Chiar nu inteleg cum se poate asa ceva si tare mult as fi vrut sa vad o poza cu "burtica" ei. Dumnezeu sa le ajute!

Sophia ai fost o miresica tare sexy Bravo!!! Se vede ca v-ati simtit bine si ca sunteti fericiti

Adriana foarte frumoase si pozele voastre. Sunteti tare frumosi toti 3.

MyLady esti minunata ca ne dai atatea informatii. Mi-a placut si filmuletul cu nasterea si am fost un pic invidioasa pe acea mamica caci era tare calma. Daca m-ati fi vazut pe mine cum am facut la nastere... Am speriat tot spitalul si toate mamicile care urmau sa nasca. Dar macar am nascut repede. Si legat de epidurala...eu am nascut asa de repede ca nu si-a mai facut nici un efect. A iesit david ca o racheta Am inceput sa amortesc dupa ce am nascut

Gianina fii linistita caci o sa va descurcati foarte bine cu bebe. Intr-adevar primele zile o sa fie mai grele, dar dupa aceea tu o sa stii cel mai bine ce ai de facut cu bebe, o sa vezi

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost astazi la targ. Mi s-a parut un targ mai micut, dar gasesti multe chestii faine (eu am stat vreo 5 ore si tot n-am apucat sa ma uit peste tot - bine, ne-am si foit mult dupa carucior). Noi am cumparat carucior. Sotul era gata sa dea banii pe un carucior fain de tot, dar care costa o avere dupa parerea mea (cam 1000 e). Pana la urma am facut o afacere astazi (zic eu) caci am gasit al carucior la super pret de care suntem incantati si de banii ramasi mai putem sa luam o groaza de chestii. Am mai cumparat o salopetica mai groasa pt nou nascut foarte frumoasa de care m-am indragostit Nu stiu cat o s-o apuce sa o poarte caci este cam micuta, dar macar la inceput. La chico am vazut multe chestii faine. Mi-am luat tampoane de sani (de care cred ca o sa am mare nevoie caci la primul bebe faceam balta sub mine cand dormea si la fel si hainele, iar mama umbla cu mopul dupa mine) si am gasit tot de la ei niste servetele umede speciale pentru igiena sanilor, sa te stergi inaite sa alaptezi. La Z aveau foarte multe hainute dragute si cu 20 la suta reducere. Eu i-am luat lui David fes, fularel, sosetele. Am mai dat banii pe jucarii (tot pentru David ) si alte maruntisuri si s-a cam dus si timpul si banii desi mai aveam de cumparat si de vizionat.

Merita de facut o vizita, au multe chestii faine. Vreo 5 firme care recolteaza celule, toate au oferte.

Produsele de la Avent (au foarte multe produse - pompa de sani electrica, manuala, sterilizator, suzete, biberoane etc, etc...) au reduceri. Cei de la Avent nu au magazinul lor, doar la targuri ii puteti gasi, in rest produsele lor prin farmacii, site-uri cu adaosuri mult mai mari.

Am comparat si pompele de sani electrice (am una manula, dar nu o mai vreau caci oboseam la ea) si tot cea de la Avent mi se pare cea mai tare si este cel mai bine gandita (aici ma refer la accesoriile de stocare si hranire). Daca va intereseaza pretul la targ este de 480 RON. In magazine am vazut ca este peste 560 RON.

Cam acestea sunt informatiile mele.

Eu ma bucur ca am luat caruciorul. Daca nu ajung zilele acestea la targ o sa merg la cel din decembrie. Sper sa gasesc atunci si un balansoar pe placul meu, daca nu comand de pe net. As mai vrea tare mult un monitor video, dar poate il pun pe acesta pe lista de cadouri, caci si la sarcina trecuta am cumparat totul din timp si apoi ne intreba lumea ce cadouri vrem si nu stiam ce sa le zicem, caci luasem totul.

Eu imi astept sotiorul, dar nu cred ca ajunge decat pe la 6 dimineata acasa si maine mai are vreo 3 evenimente, iar la 10 dimineata trebuie sa fie la un targ de nunti. Avem stand acolo L-am asteptat toata seara, caci nu mai aveam rabdare sa montez carutul (este la el in masina), dar abia maine.

Nu am somn. Si nici fii-meu

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput