Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Eu sunt extra-mega fericita intrucat am vazut pentru prima oara burtica dansand.
Nu am avut eu nu stiu ce sentimente materne pana acum si chiar eram putin cu sufletul indoit gandindu-ma ca poate sunt prea tanara si din dorinta de a mai face una-alta o sa-mi neglijez copila, dar azi..
N-am cuvinte. M-am oprit din respirat de frica sa nu inceteze ea cu loviturile. Nu-mi venea sa cred cat de implinita ma simteam..Chiar incepusem sa fac lista cu bagajul pt spital si cate altele mai trebuie sa cumparam si ma gandeam ca toate costa atat de mult..Acum nu-mi pasa! Sunt fericita ca am vazut-o si e prima oara cand sunt mandra ca voi avea o fetita. Aici se spune:"Ferice de mama care naste primul prunc, o fata"

IRIS va saluta pe toate :)

23+ Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Ma bucur pt tine, Mihaela, stiu ce sentiment placut e. noi avem in fiecare seara "spectacolul" asta si eu il vad pe bebe si in timpul zilei dansand
e minunat!

Anne 29+ de Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mihaela ma bucur pt burtik dansatoare
aerlilian ai facut ff bine ca i-ai spus sotului cred k toate am fi reactionat la fel, cat despre soacra are tata o vorba " ignora-i tata k sunt prosti"
fetelor sunt in sapt 27 la voi bebele se mai misca asa de mult k in sapt precedente? la mine mai putin doar se impinge in toate partile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

mihaela ma bucur pt burtik dansatoare
aerlilian ai facut ff bine ca i-ai spus sotului cred k toate am fi reactionat la fel, cat despre soacra are tata o vorba " ignora-i tata k sunt prosti"
fetelor sunt in sapt 27 la voi bebele se mai misca asa de mult k in sapt precedente? la mine mai putin doar se impinge in toate partile

eu maine intru in sapt 26 si la fel ca si tine
ziua simt asa niste forfoteli si seara mai primesc asa ceva atentie serioasa .. in rest, si mie mi se pare ca nu mai e agitatia de pana acum si cateodata ma apuca pandaliile

in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

ce ti-e si cu soacrele astea...cand ar trebui sa fie mai dragute si protectoare cu noi ,ele ii cocolosesc pe fiii lor...noroc ca a mea nu indrazneste sa-mi spuna astfel de lucruri ca stie ca am gura mare si nu tac la asemenea provocari,ea e mai diplomate ,eu mai putin... iar sotul meu desi in fata nu i-ar reprosa nimik, acasa "joaca tot cum cant eu"(mai mult sau mai putin),si in plus isi doreste f. mult sa fie implicat total in cresterea si orice tine de bebelina,cel putin asa se lauda acum

am vazut vreo 2 mamici care au ales numele teodora, mie imi place f. mult ,era al 2-lea pe lista mea

lady, diana(asta suna a ceva cunoscut, parca) e foarte fain numele ,si cu rezonanta puternica ...a ,si mersi pt. toate info. pe care ai rabdare sa le dai

minunea mea 31+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mihaela, parca nu imi vine sa cred...au avut acelasi text.Pe de alta parte, daca reactineaza mai multe asa, parca ma mai linistesc...inseamna ca sunt duse rau.Niste egoiste...au uitat ca au trecut prin asta si ele...Nu-i nimic, noi sa fim sanatoase!
In alta ordine de idei, astazi a fost a treia zi de arsuri continue...nu stiu ce sa mai incerc.Mi-e frica sa mananc si indiferent ca mananc o coaja de paine uscata sau o sarma, lucrurile stau la fel...Oare asa va fi pana la capat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello....
- aerlilian, mersi de raspuns
- in ceea ce priveste arsurile..am avut si eu 3 zile continuu....ma apuca plansul...iar de cateva zile incoace, incerc sa mananc mai putin, mai des cu pauze de 2-3 ore intre mese...si fara prea multe chestii care sa-mi provoace arsuri...in mod sigur vor reveni...dar iau rennie...
- fetelor...eu cred ca am bufeuri...nu stiu cum sa le zic...dar de cateva saptamani bune ma iau niste calduuuuri...pfff...imi este cald...imi fac aer si in palme...acu de cateva zile transpira sub sani foarte tare..ma trezesc noaptea transpirata ( ceea ce nu patesc de obicei )....si inima o ia la galop...simt ca ma sufoc...nu am aer in jur...parca ma strange cineva de burta...

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

adriana...frumoasa burticasi mamica si fetitza
- fetele care ajung pe la romaero..sa ne spuneti si noua ce e pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

A fost o prietena la expo, la romaero si a venit foarte incantata de ce a vazut. Este mult mai aerisit decat la alte expoz\itii, este aglomerat, dar nu te calci in picioare. Sunt foarte multe produse, de la hainute, carucioare, la produse de farmacie.. Ea si cumparat la oferta un aparat de gatit pt bebe http://www.farmacia-copilului.ro/magazin/products/Minirobot-de-bucatarie-4-in-1-%252d-1950-NUVITA.html (genul celui de la avent pe care il vreau eu).
Poate reusesc sa ajung si eu zilele astea.

Fetele, sunt asa confuza in legatura ce vaccinul asta de imunizare cu anticorpi RH... Adica am avb cu un prieten, dr ginecolog si mi-a spus ca nu mi-ar recomanda sa il fac. Si asta pt ca l-am facut dupa nasterea Sarei. Acum imi recomanda doar sa mai imi verific anticorpii in sapt 34 si cam atat.. Dar, pe de alta parte, mi-a spus ca se pot dezvolta anticorpi de acum inainte, ceea ce nu e bine pt bebe.. dar aste e destul de putin posibil. Offf, za ca nu stiu ce sa fac. Daca e sa ma iau dupa instinct nu mi-as face vaccinul. Am vb si cu Doru si daca ma hotarasc merg maine dimineata sa mi-l fac.

Alina 28+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Alina, si eu am rh negativ, nu ma nascut pana in prezent dar am avut o sarcina oprita in evolutie dupa care am facut vaccinul. Mie pana acum nu mi-a zis nimeni de vaccin la 28 de saptamani, eu pe voi v-am auzit pe forum, toata lumea spune de vaccin dupa nastere daca bebe are rh pozitiv. Daca l-ai facut dupa prima nastere eu zic ca e ok. Medicul ti-a recomandat sa-l faci si acum si dupa nastere?

MTHFR C677T Homozigot
+25

Mergi la inceput