Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Fetelor, in ritmul asta nu mai reusesc sa tin pasul cu voi
Eu in weekend nu prea intru, iar zilele astea am stat tot acasa, cu Andrei, ca a facut conjunctivita. Greu a acceptat sa ii pun picaturile in ochi, dar ne-am descurcat pana la urma.

Am observat pe prima pagina ca luna mai nu are sarbatorite...asa ca va rog sa ma treceti pe mine , cu 6 mai '81.

Am si eu, ca si voi, dureri de spate (atunci cand stau mult in picioare sau fac treburi prin casa) si arsuri (cand mananc anumite lucruri).

In timp ce recuperam ce ati scris voi, mi-am pus "mental notes" sa raspund/comentez/felicit dar evident ca am uitat tot . In concluzie, ma bucur pentru cele cu vesti bune, sunt alaturi de cele care trec prin momente grele sau stau cu stres din diverse motive. Recunosc ca nici eu nu sunt 100% relaxata, poate dupa ce incep sa il simt mai bine, sa simt ca misca zilnic si poate dupa morfologia de trim 2 o sa ma relaxez si mai mult.

Aaaa...si sa nu uit, imi dati si mie parole va rog?
Mie mi-ar placea sa facem si grup pe facebook, asa mi-ar fi mai usor sa urmaresc anumite teme/subiecte. Cu fetele de la bobocei de sept-oct 2008 asa comunic. Dar in acelasi timp ar fi bine sa mentinem activitatea si aici, ca sa putem fi gasite de alte gravidute intarziate.

Irina, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

buna,

Bine ai revenit ,sovietica!ai rezistat o saptamana singura cu atomicii ? bravos!
Fetelor, cum stati cu retinerea apei? eu retin apa, o simt in talpi...deja am trecut la un nr mai mare la picior...trebuie sa ies la cumparaturi sa-mi iau ceva comode de incaltat
nici nu obisnuiesc sa stau cu picioarele ridicate, ca mi-e incomod.
o zi buna in continuare!

Miha, mamica fericita de Rares si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Buna,
lelu -Doamne ajuta sa tina starea de bine si sa fi scapat de tot de greata si moleseala.Pacat ca nu ma pot lauda si eu cu asa ceva.
titi143- felicitari pentru bebe care a inceput sa-si faca simtita prezenta.Eu la prima sarcina am simtit primele miscari pe la 14 saptamani iar acum am inceput sa simt miscari foarte,foarte finute pe la 17 saptamani.Cred ca fetitele sunt mai delicate.
J.D.-sanatate multa,ai grija de tine
chitosenia- te invidiez ca poti manca de toate,la mine e groaznic mor de foame si nu pot manca mare lucru...cand vad mancarea mi se face greata
sovietica-multumesc pentru sfatul cu, caruciorul.Eu nu mai stiu ce-am avut la primul copil dar imi amintesc ca era destul de greu de manevrat.O sa ne mobilizam si noi si vom incepe cumparaturile.
Va pup!
Emma ,mami de Andrei(7 ani)si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Da chiar ca aveti spor a povestit si la scris...am ceva paginid e recuperat.
Deja e noiembrie...
...mai o saptamana pana maia flu ceva oficial despre bebe.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Sovietica mi-a fost dor de tine ...o saptamana cu atomicii si dureri de cap zilnice eu te-am mai facut o data mama eroina dar incep sa cred ca iti meriti pe deplin titlul ... pe mine ma darama doar durerile de cap.

Lelu asta e atitudinea ...nu te lasa invinsa ...si eu am avut o prietena care a avut o sarcina toxica de ajunsese sa manance doar covrigi, mentosane si coca-cola .. si fisa e perfecta

J.D Multa sanatate! tine-te tare eu ma simt mizerabil cand racesc simt ca ma scurg de pe fata pamantului.. iti recomand lamaie , miere , bai calde, picioare in apa cu sare si multa REZISTENTA

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Emmaella si eu sunt bucuroasa ...nu mereu toate imi priesc dar ma lupt sa mananc echilibrat pentru bebe.
Oricum eu traiesc cu paznicul " a se citi sotul iubit "in casa care zilnic ma intreaba si eu trebuie sa raportez ce mananc ... si la sfarsit morala: nu mananc suficiente proteine. Mereu ma vaneaza ... tind sa mananc carbohidrati -cartofi , paine , paste ... nu eu... dar bebe cere ... mare minciuna eu vreau mereu cartofi si paine ma cunosc

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna burtici,
am intrat sa va salut!!!noi suntem bine,nu prea am noutati iar la eco merg doar in 20 noiembrie.Sper sa fie bine bebe desi maine intru in 18 sapt si eu inca nu l-am simtit pe bebe sa se miste.Mai e cineva care nu l-a simtit pe bebe?
Felicitari fetelor carora le-a revenit energia!
J.Dmulta sanatate
Pupice

15+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

pfuu, sovietica, bine ca esti bine :)

Super_mami, eu retin apa pe-un picior :P - serios, e ala de face edeme numai el singur si stau cu el in sus pe un scaun langa calculator, amortesc, dar se mai dezumfla.

Am observat ca nu e poveste, daca beau multa apa, retin mai putina, culmea - scrie in multe carti asa, dar nu mi-a venit sa cred pana n-am reusit sa beau multa si sa vad. Dar si la buda ma duc des dupa aia. So, anti-edeme solutia e multa hidratare. 2-3 l de apa pe zi, chit ca "nu intra".

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

multumesc pentu reprimire!

Sa va spun cu ce m-am scos in sarcina cu Sasa in cele 2 gripe colosale pe care le-am tras. raceli au fost multe, dar 2 au fost crunte. Imi opaream picioarele seara, apoi puneam niste ciorapi uzi reci de bbc -stropite sau nu cu otet, si deasupra ciorapi uscati mai termici, de lana, sau ceva grosut. Astea se faceau exact inainte de culcare, ca sa nu umblu prin casa dupa opareala. Apoi paracetamol, infofolirea si culcarea. Se declansa o reactie interesanta in organism, incepeau sa ma arda picioarele si parca tot organismul vibra. apoi urma marea transpiratie (musai pregateam haine de schimb), si a 2-a zi se simtea clar diferenta! ciorapii ii pastram pana se uscau. oricum, daca e raceala adevarata, se usuca destul de repede.
Acum la raceala am mai luat imunorezistan forte, o tinctura data naibii, e pentru in timpul racelii.

Pentru fetele cu edeme, uite un citat de pe siteul centrului unde voi merge la gym prenatal, poate va dau idei:

Pentru gravidele cu edeme, MotherHood Center ofera impachetari Cryo cu menta pentru a favoriza drenajul si dinamiza circulatia sangelui, oferind senzatia de picioare usoare.

muah!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

marci_mami-eu cred ca nu trebuie sa-ti faci griji,si eu am simtit destul de tarziu miscarile domnisoarei mele.Nici acum nu m-as putea lauda cu prea multe dar totusi ele exista.Si eu am fost destul de ingrijorata dar doctorul m-a linistit spunandu-mi ca numai dupa 18 saptamani o sa simt mai bine si asa a fost.
Saptamana viitoare mergem si noi la morfo fetala si sper sa ma descurc sa pun si eu cateva poze cu domnisorica mea.Pana atunci va rog dati-mi si mie parola.
Pup burticile!

Emma ,mami deAndrei(7 ani)si 20+

Mergi la inceput