Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

sal fetelor
am ceva de recuperat, ati discutat multe cat eu nu am avut timp sa intru. noutati deocamdata nu avem, dar asteptam TT din 7 nov, cand sper ca si bb sa nu fie rusinos.
legat de discutia voastra despre arsuri:eu le calmez cu un pahar de lapte caldut sau uneori se linistesc si de la apa. oricum acum nu mai am asa mari probleme ca si in sarcina cealalta cand nu-mi treceau cu nimic, iar laptele ma ajuta doar seara.
aveti grija de voi si de burtici.

Ralu, mami de Alex (25.11.2009) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

chito facem si filme, nu-i bai
titi felicitari pt miscarile lui bebe
sovietica Graco al meu are vreo 12 kg, cand l-am comandat m-am gadint eu ca o sa-l pot ridica ca nu-i asa mare scofala dar e cam greut (ori mi se pare mie acum cu sarcina), bine ca nu stau decat la et 1
irinaelena modific listuta si-ti trimit si PM cu parola imediat
emmaella imediat ai si tu PM
marci_mami nu cred ca trebuie sa-ti faci griji si eu am inceput sa-l simt pe bebe abia la 19 saptamani... ce-am simtit inainte nici acum nu sunt sigura ca erau de la bebe pt ca acum miscarile le simt putin mai tare (nu foarte tare)

eu ma pregatesc pt intalnirea cu bebe sper sa nu fie rusinos si sa ne arate ce ascunde intre picioruse

va pup si revin cu vestile de la ultrasound

Monica, fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Multumesc monna, am verificat, merge
Te asteptam cu vesti bune!

Irina, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Monna, bafta mare la eco! sa iesi de acolo cu zambetul pe buze, si sa vii sa ne transmiti si noua!

Stiu, ca si Graco are modele grele, de asta am specificat ce am, eu nu mi-am dorit dinastea combinate, pe care sa pun scoica, sau cu roti cu camere, auzisem eu de la alte mame cat de importante sunt cateva aspecte, si am tinut cont de ele. al meu e www.carucioare-graco.com/Graco---MIRAGE-SOLO_282_detalii.html" target="_blank">asta . am pus linkul ca vad ca acum au aparut mai multe tipuri de "miraj". e f manevrabil, compact, se inchide usor.
e bine, daca nimeriti la un "baby expo", sa le luati la rand, sa le incercati de le zapaciti, eu o juma de zi cred ca am facut asta la Polivalenta, ma stiau cred toti vanzatorii de carucioare.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Monna, bafta mare la eco! sa iesi de acolo cu zambetul pe buze, si sa vii sa ne transmiti si noua!

Stiu, ca si Graco are modele grele, de asta am specificat ce am, eu nu mi-am dorit dinastea combinate, pe care sa pun scoica, sau cu roti cu camere, auzisem eu de la alte mame cat de importante sunt cateva aspecte, si am tinut cont de ele. al meu e www.carucioare-graco.com/Graco---MIRAGE-SOLO_282_detalii.html" target="_blank">asta . am pus linkul ca vad ca acum au aparut mai multe tipuri de "miraj". e f manevrabil, compact, se inchide usor.
e bine, daca nimeriti la un "baby expo", sa le luati la rand, sa le incercati de le zapaciti, eu o juma de zi cred ca am facut asta la Polivalenta, ma stiau cred toti vanzatorii de carucioare.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

asta care l-am luat eu e din ala care se da de tot spatarul in jos si n-o sa cumpar nici eu scoica pt ca iau scaun de masina convertibil si ala o sa stea numai in masina. www.babysupermarket.com/The-Baby-Gear-Department/Graco-Montreal-Quattro-Tour-Stroller/PAAAAAJFNOLGFKGI/10269-10287/Product" target="_blank">asta e (nu stiu daca l-ai vazut data trecuta cand am pus link-ul ). Si asta se inchide foarte usor.

Monica, fericita 20+

Mergi la inceput

Monna, nu vazusem ce ti-ai luat, e mai cu detalii ca Mirajul, foarte fain. sa il folositi cu placere si fara urlete :)
Nu prea inteleg de ce diferenta de kile. Dar pe la voi nu sunt conditii asa vitrege ca la noi ca sa conteze asa mult, stiu ca o fata din SUA de la odiseea cu Sasa isi luase dinasta si abia cand a venit in RO a remarcat ca e greu, au terminat-o bordurile si gropile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sovietica si fetele care ati mai facut parte din alte odisei, cum a fost? V-ati imprietenit pe termen mai lung cu mamicile, v-a ajutat 'gasca' si la cresterea lui bebe de la momentul respectiv?

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Citat:

Monna, nu vazusem ce ti-ai luat, e mai cu detalii ca Mirajul, foarte fain. sa il folositi cu placere si fara urlete :)
Nu prea inteleg de ce diferenta de kile. Dar pe la voi nu sunt conditii asa vitrege ca la noi ca sa conteze asa mult, stiu ca o fata din SUA de la odiseea cu Sasa isi luase dinasta si abia cand a venit in RO a remarcat ca e greu, au terminat-o bordurile si gropile.

multumesc . in Ro daca il folosesc maxim 1 luna, cand o fi cazul sa mergem in vizita
dara eu sper sa ne imprietenim aici. am vazut la unele odisei ca fetele chiar s-au intalnit si sunt foarte unite. sper sa fie si la noi la fel

Monica, fericita 20+

Mergi la inceput

Dara, oho, cat de mult ne-am sustinut... ce mult au contat si conteaza pentru mine fetele de la prima odisee. Am tras si cateva intalneli, ma durea gura cand plecam acasa cat vorbeam :))
Cea mai tare sustinere parca era cand nasteam si imediat dupa, cand mamele sunt atat de fragile emotional oricum, mai e si noutatea mult asteptata, pentru care oricat m-am pregatit, tot m-a coplesit.

Zanelor, dati-mi si mie parola la pozici, sa va vad in toata splendoarea voastra.

Mergi la inceput

Citat:
Zanelor, dati-mi si mie parola la pozici, sa va vad in toata splendoarea voastra.

ai PM

Monica, fericita 20+

Mergi la inceput