Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

nici eu nu ma omor dupa google....am uitat cu ii zice. Ma bucur sa putem discuta aici.
Si vreau sa isi puna poze pe picasa cat mai multe fete, imi place sa le vad.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata la pranz! Am reusit performanta de a dormi cam 2 ore in reprize de 20-30 minute. Temperatura nu am mai facut dar ma omoara gatul. Oricum e pe trecute.

Amy, nasoala treaba cu soacra. eu nu as fi primit/o. Mai ales sa doarma in pat cu mine.

Lelu, eu din cate stiu nu se pune diagnostic de placenta previae asa devreme. Si eu am avut placenta jos inserata la prima sarcina dar s/a ridicat. Asa ca stai linistita si nu/ti face probleme deocamdata.

Niko, matusa mea ia prednison de ani de zile din cauza de miastenia gravis. Parca ei i/a zis sa renunte complet la sare. Altceva nu stiu. Iar legat de alaptarea cu silicoane este in regula. Eu stiu ca merge foarte bine.

Nelli, este normal sa fie grup inchis la care sa aiba acces numai fetele inscrise aici pe forum. Ce treaba au altii cu noi si cu copilasii nostri?

Ma duc sa fac un dus sa mi se mai desfunde nasul.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

J.D. a fost si prima si ultima oara

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

Amy imi pare rau de experienta cu soacra . Ce cont ai facut pe google docs? Nu trebuie sa faci cont, intri cu datele de gmail si iti apare contul nostru
lelu am vazut si eu pozele, esti o frumoasa
nelli grupul de pe FB este inchis pt ca daca vrea orice utilizator sa ni se alature o poate face aici pe DC. Pe FB eu nu dau accept la oricine pt ca am destule date si fotografii pe care n-as vrea sa le foloseasca oricine. Si pana la urma acest grup este dedicat doar fetelor de la aceasta odisee si atat. Cine vrea sa intre acolo bine, cine nu tot bine, nu e nici o suparare. Si apoi eu sper ca noi aici putem avea incredere una in alta...

pupici, revin mai tarziu

Monica, fericita 20+ cu Cezar Andrei

Mergi la inceput

monna , asa am facut, si imi apare o foaie de calcul

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Niko, iti pove, cu conditia sa stiu ca vrei un BMI sanatos pentru tine, adica nu subponderal ca asa iti pare estetic ca e un cm in plus pe solduri sau pe burta :) :P Si recunosc ca la asta nu fac rabat :) Adica nu e bine nici ca mine, dar nici invers. Nu prea mai retin ce inaltime aveai :) Eu am inteles ce greseli faceam, ca la un moment dat ma opream din 'cura' si mancam ca inainte de ea. In plus, creieru' meu de om cu tulburare de alimentatie (binge eating [mancat compulsiv s-a tradus], adica nu si vars, nu fac sport compulsiv, nu iau laxative, ca daca aveam si vreuna din astea, se chema ca am bulimie) imi raporteaza ca mananc cu 30-50% mai putin decat mananc de fapt. Si atunci la mine a mers sa am grija la calorii (cu conditia sa nu scad sub 1000-1200 pe zi) si sa nu ma mai opresc la un moment dat, cand nu mai vedeam rezultate, ci sa continui a-la-long. In plus am mai exersat sa controlez impulsuri si sa pricep ca nu e mare smecherie sa le cedezi si sa zici ca asa esti tu impulsiv sau spontan sau whatever. Totul se educa. Probabil in copilarie la mine nu s-a educat rezistenta la impulsuri, la frustrare...si ma chinui s-o educ ca adult. In materie de mancare cel putin.

Despre alaptare cu silicon am citit in carti ca da, daca nu au fost afectate glandele.

Amy, si eu m-as simti invadata sa ma trezesc cu soacra peste mine, si mai ales in acelasi pat!!!
Nu tre' sa faci cont nou, tre' sa intri pe google docs la https://docs.google.com/#home cu contul nostru comun de gmail (ala folosit si pt. picasa) si vei vedea toate documentele. O sa vezi un sheet (xls) numit date_de_contact, plus restul documentelor urcate de Sovietica si de mine.

Nelli, pe FB vor fi cam toate fetele de la odisee, era vorba ca nu e deschis pentru publicul larg si ca nu dam accept eu sau Mona pe FB la persoane necunoscute (adica daca gasim in date_de_contact ca e cineva de la odisee, dam accept). Pentru google docs i-am spus lui Amy mai sus cum se procedeaza. De ex. la poze nu e foarte dragutz ca unii sa puna poze si unii doar sa se uite la ele, dar sa nu aiba incredere sa puna 1-2 poze, cam la asta se referea Mona. Nr. de tel le-am sters.
Google docs e util ca sa putem forma grupul pe FB si ca sa punem pune carti si materiale utile. Sovietica a urcat deja o groaza de chestii utile.
Asta cu date de contact in xls online am vazut-o si eu la alte odisei ca-si facusera fetele si le-a ajutat mult, mai ales dupa ce au nascut.

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Niko, am uitat sa zic ceva, am scazut eu cu 50 kg in total, insa nu e asa relevant la greutati mari. Primele se duc repede, la ultimele muncesti rau de tot. Si sub 68 kg f. greu mai reuseam sa misc ceva, oricat ma straduiam.

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Am reusit am gasit si multe materiale, foarteee utile , multumim celor care au postat

17+

Mergi la inceput

Am o intrebare pentru toate fetele: ati facut vreuna din voi recoltare de celule? Sau cele la prima sarcina, veti face? sunt in dubii... nu stiu daca se merita...

17+

Mergi la inceput

Amy, eu o sa fac recoltare, am zis ca nu vreau sa.mi para rau vreodata ca nu am facut. Ce nu imi place e ca uneori se recolteaza "pentru 20 kg maxim", "pentru 36 kg maxim" adica dupa ce trece copilul de kg respective, teoretic n-ar mai fi folositoare. Practic, as fi optimista si m-as gandi ca poate in viitor se descopera metode sa faca sa ajunga si mai putine celule. Deocamdata sunt putine boli la care ajuta cu adevarat, dar stiu eu in viitor daca nu vor fi mai multe si ma oftic ca n-am recoltat? Ce mi-a placut e ca am inteles ca unele firme de recoltare, daca faci la ei, ofera bani sa faci transplantul de celule in strainatate in caz de nevoie. Sper ca nu e 'cu dus si intors' adica numai daca respecti numai cine stie ce conditii anume, gen scrise "cu litere mici".
Si o sa fac ambele, si din cordon, si din placenta, am vazut ca inseamna 500 lei in plus la recoltare, da' am zis ca poate merita, chiar daca va fi oricum f. greu cu suma de la inceput. Eu, una, as simti ca dau cu piciorul la o sansa altfel.

Am redat numai cum gandesc eu, nu zic ca am dreptate sau ceva.

Acu' treaba e ca nu stiu cu ce firma sa fac, am mai intrebat si eu si nu mi-a zis nimeni :)

16+

Mergi la inceput