Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Monna, felicitari pentru baietel, sa creasca mare si sanatos la mami in burtica!
Nikoniko, felicitari pentru rezultatele la DT!
JD, imi pare rau ca nu te simti bine. Iti doresc insanatosire grabnica!
Eu am asteptat azi toata ziua infrigurata rezultatul de la amnio. Pana la urma n-am mai rezistat si am dat telefon la dr. care draguta cum e , a sunat la laborator . Cica mai dureaza inca o saptamana!!!! E grea asteptarea, dar n-am incotro!
In alta ordine de idei, ati fost careva la ROMAERO la targul pentru astia mici? Merita sa fac un drum pana acolo?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

seara buna
Am fost la control, dupa masuratori am avea 16 saptam si 1 zi si aproape 150g. Doctorul la care merg acum tocmai ce si-a deschis cabinetul lui prvat, dar din pacate nu e prea dotat, are aparatura veche,... f. veche, nu prea am fost multumita cum se vedea pe eco, ma gandeam ca acum o sa spuna sigur sexul, dar nu sa vazut nimic, deci raman la fetita vazuta la 13 saptamani la un alt doctor cu eco de nultima generatie.
Ma speriat din nou acest control, am placenta previa, sa speram ca o sa fie bine pana la capat. Acum mai citesc pe net ce inseamna.
in rest ar fi ok....

15+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Merci mult, Irina.

Strumfy, Oanace, va rog sa-mi spuneti daca v.am nimerit pe FB. Ar fi mai usor invers, daca cine vrea pe FB in grup ar da add la mine sau la Mona (sau daca se mai ofera cineva sa ajute), ca uneori gasim mai multe persoane cu acelasi nume :).

Sovietica a urcat f. multe materiale foarte utile pe google docs. Wow, abia astept sa le citesc. De cand ma chinui sa gasesc aia cu primu' ajutor, merci mult. Am pus si eu acum seria "What to expect". Ma gandesc cand se umple spatiul, putem sa mai facem un cont de gmail cu aceeasi parola si mai urcam si acolo :) [sau cum a zis Mona, pe mail]

Sovietica, victoria mea pe moment s-a dus pe apa sambetei :) va trebui s-o iau a tzashpea mia oara de la capat :P Da' sa stii ca pana n-am studiat CBT (cognitive behavioral therapy – terapie cognitiv-comportamentala) n-am reusit nici eu, slabeam 30, puneam 35 si tot asa (nici nu mai mentionez slabiri de 10-15 kg ca alea au fost nenumarate). Dupa aia am reusit si m-am mentinut 4 ani, dar uite ca la sarcina am dat-o in bara. Si la propriu imi ieseau ochii de foame, e ca la menopauza la mine sarcina...ingrasare, foame, bufeuri...asa-i cu hormonii uneori (mai ales astia de PCOS). Si cu rezistenta la insulina (care face si PCOS, de fapt), care explodeaza in sarcina si aia (mie imi iesea prost de dinainte).

Lelu, nu stiam ca asa devreme se poate detecta placenta previa. Stiu tipa care a nascut in vara cu previa si nici nu au stiut, si a fost ok. E bine daca stie doctorul din timp. Dar poate e util sa-ti mai spuna cineva? Ca din ce citisem eu, mai migreaza si placenta aia nu stiu cum.

Niko,felicitari. Uf, nu mai stiu cui voiam sa-i raspund, sorry, uneori nu o sa apuc sa vorbesc cu toata lumea, desi-s alaturi de fiecare cand citesc, uneori ma aglomerez rau cu lucrari si chestii pe la celalalt semi-loc de munca (am lasat-o mai moale cu al doilea de cand cu sarcina).

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Lelu, am vazut poze, esti o frumoasa.

Am mai pus cateva carti.

Pentru cine e tentat, am vazut c-a aparut si un Kindle mai ieftin, ceva la 79 USD, asta e in jur de 2 mil si ceva, mai ales daca are cine sa va aduca. Si are o facilitate de convertire pdf (merg si convertite pe mail si receptionate wireless daca aveti wireless prin preajma sau locuri free), nu doar de citit pdf-uri ca atare (se poate si asta).

16+

*MTHFR C677T Homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Woaw, Dara...slabire 35 de kg???? Musai sa mi povestesti cum! Ca eu de cand ma stiu sunt "in the middle off" cure de slabire. Cea mai spectaculoasa a fost cand aveam vreo 34 de ani-slabit 8 kg, si am ramas la greutatea de 50 de kg pana pe la 37 de ani cand m-am imbolnavit de tiroidita autoimuna. Si am bagat vreo trei luni prednison doza maxima (60 mg zilnic), si, am devenit fericita posesoare a 10 kg in plus. Nu mai pun la socoteala ca aveam fatza cat plasma din sufragerie. Si de atunci nu am mai reusit sa scad sub 55(cu tot kickboxingul meu de trei ori pe saptamana). Dar, dupa nastere, sunt hotarata sa ajung la 53 de kg. So, daca stii tu ceva despre cum se poate slabi, sper sa mi povestesti si mie

Sovietica, mama eroina de atomici, sa nu crezi ca la 17 ani, copiii nu mai sunt atomici! Sunt distrugatori! Alex are cam 70 kg la o inaltime de 1,73, si se incapataneaza sa creada ca are nevoie sa mai slabeascaOoooo, sa vedeti fetelor cum cade tencuiala de pe pereti cand tranteste usa, pt ca urla hormonii...Va vine si voua randul

Niko, mami de Alex(1995) si 15+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

De cateva zile, ma framanta o intrebare.
Primul copil, l-am alaptat 1 an. Acum am proteze de silicon, dar sunt puse sub glandele mamare. Voi ati auzit de cazuri de mame cu silicoane care sa fii alaptat?
Am uitat sa intreb dr pana acum

Niko, mami de Alex(1995) si 15+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna dimineata fetele mele! Eii, dupa o noapte nedormita cu o zi in urma , acum parca are alt gust cafeluta mea si am si eu chef de scris

S-o iau pe rand in explicarea cauzelor noptii mele albe: Am mai spus pe aici undeva ca sotul meu e asistent medical si mai face si ture de noapte. Ieri noapte , pe cand era plecat, am venit pe la 8 de la scoala si ce surpriza am, imi spune soacra-mea ca ea vine sa doarma cu mine, fara sa intrebe daca vreau... nimic.
Am tacut, am crezut minciuna care a inventat-o de moment ca a uitat sa dea drumul la soba, si asta n-ar fi fost nimic, dar era atat de racita ca a tusit toata noaptea din ora in ora. Asta chiar m-a deranjat rau, caci abia am convins-o pe dr mea sa nu ma scoata in medical din cauza racelilor si a durerilor de spate. Plus ca am intepenit iar de mijloc ca am dormit fortat pe o parte sa nu ma intorc catre ea.
Daca ma duceam la o nunta si statea pana la 6 treaza cred ca nu eram atat de neodihnita ca atunci. A 2-a zi l-am luat pe sus pe sotul meu ca stia ceva de planurile ei, dar se gandea ca glumeste. Ei uite ca nu. Spuneti voi ,sunt eu nebuna? Eu n-as putea sa ma duc peste altcineva si mai ales cand stiu ca sunt racita si persoana are copil sau e gravida, dar n-as indrazni. Si oricum eu in afara de sot , de la 10 ani am dormit singura in camera mea si nu prea sunt invatata cu altcineva.
Tot ea imi spune ieri ca a dormit ca un bebelus, atunci taindu-i replica ca eu "NU AM DORMIT...DELOC". Se pare ca a inteles, oricum a 2-a oara nu o mai las. Eu recunosc ca-i vine greu sa stea singura dupa moartea socrului meu, dar eu nu am ce sa-i fac, fiecare cu patul lui? Am dreptate?

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Lelu, eu stiu asa ca la placenta praevia, ai nevoie de repaus aproape total, caci ar putea aparea probleme la efortfiind pozitionata jos . Ce mai stiu e ca treptat ea se poate muta, adica sa se ridice.

Dara am facut un cont pe google docs, mi-a aparut o foaie de calcul dar mai departe nu ma pricep.

Felicitari pentru cine a mai aflat , si abia astept sa ne vedem pozele cu

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

buna dimineata fetelor
pe mine ma km pindeste racealavine de la sot caruia parca nu-i mai trece ...pfff nu vreau sa stiu cum o sa ma tarasc la muncafebra nu am dar imi curge nasul ma mai doare in gat si putin capul,faza e k dak beau ceai cu lamiie si miere imi vine sa vomitmerg cu fructe inainte si poate cate un paracetamol...voi c mai faceti,cum va mai simtiti?
eu sincera sa fiu nu am folosit pina acum google docs, asa k nu stiu cum functioneaza cat despre grupul de pe fbk, ma gandesc dc nu poate fi un grup deschis sa se alature mai multe persoane interesate, kre ar avea acces doar la c dreste fiecare sa se stie,iar dak ar deranja va fi blocat acel utilizator,eu nu ma omor sa stiu tot despre toata lumea nu ma intereseaza care este numele real sau adresa nr de tel, cat nu stiu dupa c criterii poti sa "ai incredre" cum zicea cineva k nu se da accept la oricine, se face putina discriminare nu credeti?faceti cum doritieu ma multumesc sa vb cu voi si de aici
o zi buna va doresc, celor care se bucura de liber in w-e ,unul cat mai frumos si sa auzim numai de bine

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

am mai gasit ceva bun pt raceala...sucul de la o lamaie amestecat cu doua linguri de miere se consuma imediat dupa masa si timp de 30 min nu se mai inghite nimic,apa sarata pt desfundarea nasului si cartofi cruzi la talpi in caz de febra ...sper sa nu vomit dupa c beau asta

14+

Mergi la inceput