Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 9
Raspunsuri - Pagina 11
marci_mami spune:
Emmaella,Monnamultumesc pt raspunsuri.Prichindelu meu ma alearga toata ziua deci sunt slabe sanse sa simt mascarile finute ale lui bebe,eventual cand o sa dea cu picioru o sa-l bag in seama!
Monna felicitari pt
Nelli felicitari pt
Strumfy sanatate multa
Fetelor , si eu am un carucior Graco model Symbio.E super usor,il adun cu o mana,super manevrabil,eu sunt super multumita.
dar de paste am fost in Romania si vorbeam singura pe strada cand trebuia sa urc bordurile sau sa ies din gropi.
Si eu va sfatuiesc sa incercati in magazin mai multe modele,sa le invartiti,adunati...sa le zapaciti,pana ce gasiti unu care credeti ca vi se potriveste.
Pupice la burtici
18+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
marci_mami spune:
vreau si eu sa vad poze cu voi si sa pun poze cu noi.
Ma ajutati?
18+
sovietica spune:
Mona, Dara multumim pentru munca depusa cu toate anexele forumului!
Dara, esti fenomenala cu slabitul! cinste tie ca ai reusit, stiu o fata cu PCOS care nu a reusit nicicum, si e ambitioasa de felul ei, de aceea imi imaginez ce greu tre sa iti fi fost, si ce mandra de tine esti cel putin pt victoria asta.
Titi, eu in locul tau nu m-as gandi ca bb are de toate, m-as duce intr-un magazin de specialitate si m-as lasa ghidata acolo. Important e sa nu mergi cu mana goala, mie im placea enorm cand veneau la noi cu ceva dragut si colorat pt bebe.De exemplu orice jucarie de carpa fosnitoare de mosmondit in manuta a fost binevenita. Odata cand am fost in situatia ta, am intrat in DM si am luat o pernuta cu samburi de ciresi care se incalzeste si se pune pe burtica la colici, si ceva prosopel moale cu cap de plus, sa morfoleasca bebe ceva mai incolo.
Nikoniko, pentru multe as multumi mamei mele, dar pentru inaltime NU! De ce se chinuie Alex sa tina regim?? cate kile are?
Emma, bebe de 4.500 kile? esti tareee!
Ma bucur ca iti place numele Iustin, imi place sa zic ca el ne-a ales pe noi, nu noi pe el, ca imi statea pe creieri inca pe cand plangeam ca nu il vreau.
Kovacsc felicitari pentru 13 kile date jos! e greu, posed sotz care a incercat sa slabeasca in cateva randuri, si l-am sustinut cat am putut, i-am gatit separat pana mi s-a acrit, am aruncat tone de mancare dietetica, ca mai e si ciufut ardeleanul, nu e slana si smantana, sau macar mult ulei, deci nu e bun!
Cred ca ma opresc din incarcat materiale pe goog, sa aveti timp sa rumegati!
muah
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr
monna3 spune:
sovietica multumim mult pt materialele adaugate, eu deja le-am copiat in pc
marci_mami ieri la eco mi-a zis ca am placenta anterioara deci de aia nu l-am simtit mai repede pe bebe. Nu trebuie sa te sperii... va veni si vremea sa-l simti . Imediat iti trimit PM cu parola.
Monica, fericita 20+ cu Cezar Andrei
J.D. spune:
Fetele, .
Monna, felicitari pt baietoi!
Eu sunt parca putin mai bine. Adica ma dor toate cele, nu pot inghiti, nu ma odihnesc bine, fac febra tot timpul. Sper sa/mi treaca mai repede ca altfel o iau razna.
Tot n/am pus nici un kg, dar e si normal. Nu am mancat decat banane zilele astea. Sper ca bebe sa fie bine dupa ce sta in caldura si nu primeste nimic bun de mancare.
Finn Constantine 15.10.2009 si 14+
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. Fetele, . Monna, felicitari pt baietoi! Eu sunt parca putin mai bine. Adica ma dor toate cele, nu pot inghiti, nu ma odihnesc bine, fac febra tot timpul. Sper sa/mi treaca mai repede ca altfel o iau razna. Tot n/am pus nici un kg, dar e si normal. Nu am mancat decat banane zilele astea. Sper ca bebe sa fie bine dupa ce sta in caldura si nu primeste nimic bun de mancare. Finn Constantine 15.10.2009 si 14+ |
multumesc mult
sanatate multa
le: ti-am dat cerere pe FB
marci_mami spune:
monna mersi
JD imi pare rau ca inca te simti rau.Speram sa aud vesti bune
18+
J.D. spune:
Marci, parca ma simt un pic mai bine de cand m/am ridicat din pat.
Monna, am procesat.
Finn Constantine 15.10.2009 si 15+
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. Monna, am procesat. Finn Constantine 15.10.2009 si 15+ |
am vazut esti si tu in grup