Grecia, piatra de moara
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Care banutzi,ca ei au fost desteptzi si-au scos tot,au bagat la saltea ,si au trimis si-n banci straine! Nu stiu ce se mai gaseste prin conturile din Grecia,poate asa de-un Ouzo! ![]() Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Toate sucursalele grecesti din afara Greciei au ceva banuti care nu au fost scosi.Cate banci romanesti nu au mama prin Grecia..Acu cateva saptamani cati nu-si retrageau banii de la Alpha Bank din Bucuresti de frica sa nu se aleaga praful de economiile lor.
www.biomonde.ecosapiens.ro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
blue eyes spune:
off topic: daca Papandreu pica, Grecia poate conta pe www.youtube.com/watch?v=gbCEqFDkU_I" target="_blank">ea ca nou prim ministru, ca se pricepe.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cait
Toate sucursalele grecesti din afara Greciei au ceva banuti care nu au fost scosi.Cate banci romanesti nu au mama prin Grecia..Acu cateva saptamani cati nu-si retrageau banii de la Alpha Bank din Bucuresti de frica sa nu se aleaga praful de economiile lor. www.biomonde.ecosapiens.ro |
Eu spuneam de bancile din Grecia,nu de suscursale!
Vauva,da i-a fost stearsa datoria Germaniei(desi e o chestie total scoasa din context)insa nemtzii au stiut ce fac dupa asta!Crezi ca Grecia va fi in locul Germanieie peste citeva zeci de ani?
![](icon_smile_big.gif)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
cait spune:
Ok,am inteles dar eu spuneam de sucursale in scenariu vehiculat pe aici.
www.biomonde.ecosapiens.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lidsta/lidsta.jpg)
lidsta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutz Uite o clauza dintr-un contract de credit ipotecar standard: 'Creditorul va putea transfera catre orice terta parte, orice drepturi si obligatii rezultate din prezentul contract, incluzand, dar nelimitandu-se la dreptul de a revendica suma aferenta creditului nerambursat si dobanda datorata in baza contractului. Creditorul va instiinta Clientul/Debitorul Principal in scris despre cesionarea sau transferul acestori drepturi catre terte persoane cu 30 de zile anterior efectuarii transferului." // Iar cel care s-a imprumutat are 2 alternative: ori aduce toti banii si scapa de respectivul credit, ori renegociaza cu noul creditor. Eu nu spun ca o sa se intample asta ci ca E POSIBIL SA SE INTAMPLE! [size=1]Acum 11 ani mie exact asta mi s-a imtamplat. banca unde aveam creditul de casa a dat faliment si creditele au fost cumparate de o firma de investitii care a schimbat si rata dobanzii si perioada de rambursare. |
Clauza din contract era ca iti vinde creditul altuia care tb sa se supuna regulilor aplicabile pe teritoriul RO, inclusiv legilor cu privire la protectia consumatorului. La modul serios si informat, exclude aceasta posibilitate. Ca s-a intamplat acum 11 ani e posibil, dar nu se poate intampla acum.
Nu o lua personal, fiecare cu temerile lui, dar nu exclude din start ca s-ar putea sa ne panicam acolo unde nu trebuie.
![](images/user_man.png)
avenirv spune:
lumea are o imagine usor falsa.
in rahat NU sunt grecii ci bancile vestice ce i-au imprumutat. ei risca sa nu mai ia banii.
daca grecii nu mai platesc ce se va intampla ?
uitati-va la argentina, acum cativa ani a hotarat sa nu mai plateasca datoriile. si ce s-a intamplat ? acum argentina bubuie.
poate si grecii asta vor.
sa nu uitam: pana acum, de cand sunt independenti de 5 ori au falimentat. si atunci ce o sa zica ei ? o mai facem a 6-a oara si gata.
dar banii i-ar pierde vesticii.
pe de alta parte o mare parte a pensionarilor greci isi primesc banii din usa, canada, australia, europa de vest, etc. deci nu le pasa.
tineretul a inceput din nou sa emigreze.
si ei se bazeaza ca orice ar fii, lumea vine in turism. deci au din ce sa traiasca.
de fapt daca mergeti prin grecia si vedeti care sunt cei ce muncesc prin turism veti avea surpriza ca sa vedeti ca nu grecii sunt majoritari.
am intalnit romani lucrand ca vanzatori/cameriste/ect in sudul extrem al peloponezului sau in zakynthos, etc.
dar nu uitati: banii in pericol sunt cei in majoritar ai bancilor din vest si de aceea merkozy se dau de ceasul mortii sa scoata ceva bani ca sa-si salveze bancile.
daqr asta nu inasemna ca grecii procedeaza corect.
ce se spunea pe vremuri ? sa nu ai incredere in greci nici cand fac daruri ?
![](images/user_man.png)
avenirv spune:
pt ca grecii au fost smekeri. pe vremuri le acordasera niste facilitati navale rusilor si atunci vestul s-a speriat si a cedat de tot. si grecii i-au pacalit de nenumarate ori dar pozitia lor de control in mediterana de est i-a facut pe vestici sa inchida okii.
grecia a falimentat de 5 ori mi se pare in istoria lor de la independenta incoace.
si kestia cu conditiile este la smekerie: adica romanika are economie de piata si turcii care sunt in economie de piata de prin '23 nu au ?
sa fim seriosi.
saskia spune:
citat din mesajul lui avenirv pt ca grecii au fost smekeri. pe vremuri le acordasera niste facilitati navale rusilor si atunci vestul s-a speriat si a cedat de tot. si grecii i-au pacalit de nenumarate ori dar pozitia lor de control in mediterana de est i-a facut pe vestici sa inchida okii. grecia a falimentat de 5 ori mi se pare in istoria lor de la independenta incoace. si kestia cu conditiile este la smekerie: adica romanika are economie de piata si turcii care sunt in economie de piata de prin '23 nu au ? sa fim seriosi. |
Pai turcii le stau intre coaste
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
avenirv spune:
acum 3 ani nu aveau, ba din contra erau prieteni foarte buni si tot au fost refuzati de UE.
saskia spune:
citat din mesajul lui avenirv acum 3 ani nu aveau, ba din contra erau prieteni foarte buni si tot au fost refuzati de UE. |
Asta nu stiam, dar stiu ca aici o tin una si buna cu musulmanii
![](icon_smile_cool.gif)