Calendarul gradinarului vesel (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu nu vreau vara, dar vreau oceanul lui bird
Mie imi place iarna, ne mai odihnim si noi dupa cat prestam 3 anotimpuri!
Bird, sa pui poze te rog, si tu inbox la fel, nu uitati!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

salutarile mele.Gabi am vazut ca stai la panda dupa cartita.asa stateam si eu candva, dar am scapat cu aparat din ala special ce alunga cartita .E groaznic ce face pe gazon si vreau sa spun ca in locurile facute de cartita nu a mai crescut iarba.fetelor gradinarese ce puteti sa_mi spuneti, am vazut niste trandafiri mari ma refer la inaltime si va intreb oare de ce au crescut atat ?or fi alt soi sau nu sau taiat mult din ei toamna_primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Allisi, nu l-au taiat!Am si eu unul arata ca o tufa mare deja, dar anul asta am de gand sa-l tai, ca sa-l mai intineresc!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Allisi, te rog sa ma crezi ca am incercat tot ce am gasit pentru alungarea cartitei - apa bagata pe galerii (ore intregi am lqasat apa sa curga!), fumigene speciale, pastile efervescente si ele speciale, otrava pentru sobolani bagata pe galerii, aparate cu ultrasunete (pe astea le ocoleste cu gratie! ), motorina bagata pe galerii, carpe cu motorina carora le-am dat foc...dar ce nu am incercat???? Si este fara moarte...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

valentina asa zici ca trandafiri cresc din cauza ca nu_i tai?dar chiar deloc?daca asa e, o sa incerc si eu ca ceea ce am vazut arata foarte frumos.Gabi saracuta de tine am uitat sa iti spun ceva ,ca la vremea respectiva cand a dat tarcoale cartita aveam si caine (un goldan retriwer)ia la prins pe intrus,a venit cu el in gura jucanduse sau mi_a aratat ce mandra e ca la prins.se poate sa fi scapat datorita ei.numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

eu am taiat toti trandafirii la max. jumatate de metru (in afara de cei cataratori) si totusi au crescut diferit, unii au ajuns si la 2 metri, deci e functie de soi inaltimea nu de taiere
scuze ca nu reusesc sa intru mai des pe aici...
pup

gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am fost ieri la marea plantare, a fost superb, vremea frumoasa, cald, copii s-au simtit minunat. Am inceput cu plantatul pomilor, dupa ce am calculat noi care unde ii punem, luati de val, am plantat visinul ( de vigoare mica-mijlocie)in locul ciresului ( de vigoare mare)...noroc ca ne-am dat seama intr-un tarziu, am ras pe tema asta, dupa ce ne-am pozat, am stat ca Ceausestii cand plantau pomi , fiecare a pus cate o mana de pamant( ciresul fiind cel mai important pentru noi). Ne gandeam, sa fi rupt etichetele, si peste vreo 5 ani sa facem scandal ca ciresele sunt mici si acre...

Tala, nu-i bai daca nu iese patrunjelul, si asa la primavara cand curatam curtea ii schimb locul, ca acum e pus asa cam aiurea. Vorba sotului, macar d eo ciorba sa iasa, da cred ca va fi ciorba aia buuuna rau!

Pun poze si revin.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am reusit sa pun POZE !!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

inbox mai aveti de lucru ,eram si noi ca voi dar noi am scapat ,trebuia sa terminam pt.ca eram presati de timp iar unde stateam plateam chirie.e greu ,a fost ffff greu dar a meritat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Am inceput sa am probleme cu plantele . Muscatele au fost mancate de ceva, cred ca omide, au gauri rotunde pe frunze si flori. Rosiile au frunzele galbene iar pe un pepene galben a aparut o pata maro de vreo 2 cm. Am dat cu un insecticid pe muscate si sper ca rezolva problema omizilor. Dar nu stiu ce sa fac cu plantele care au frunze galbene.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput