Calendarul gradinarului vesel (22)
Raspunsuri - Pagina 14
olympia spune:
Inbox, pai ce pierdeti daca nu se prind? Incercati iar la primavara, tu ai zis-o. Cred ca depinde de cum e vremea la voi, daca ingheata pamantul sau nu.
In privinta foliei si/sau a frunzelor peste patrunjel, tot de vreme depinde. Adica daca e cald cateva zile la rand rasare oricum, daca noaptea e ger, se paleste. Frunzele il pazesc sa nu inghete in pamant ca de rasarit va rasari doar daca e cald mai mult timp. Folia, din aceea transparenta desigur, ajuta daca e pusa mai sus, pe ceva fier curbat, cam la 30-40 cm, ca o minisera si chiar gaurita in cateva locuri sa circule aerul, altfel face condens.
allisi spune:
bird multumesc pt sfat.asa o sa fac si eu sper acu sa arate bine sa nu_mi para rau de cum o sa arate.da valentina uitasem ca gabi e la schi se distreaza ea pt noi.pupicii si sa vina repede primavara.
terry spune:
fetelor, aveti idee ce poate fi?am o dracena intr-un ghiveci. pamantul n-a mai fost schimbat de vreo 2 ani. azi de dimineata am vazut ca a iesit o ciuperca cu o palarie lunguiata. acum seara am vazut cateva crapaturi in varful ciupercii. am scos-o pe holul blocului de teama sa nu imprastie spori prin casa. daca scot ciuperca e vreo problema. nu stiu nici ce fel de ciuperca e, daca e toxica. ce ar putea imprastia daca o scot?
zuzi.simona spune:
iti faci prea multe griji, ca sa fii totusi impacata imbraca o punguta pe mana si apoi scoate ciuperca invelind-o cu punga, sporii sunt sub palarie
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Tala spune:
Valentina nu exista 'daca', iti spun sigur ca se vor indeplini toate - aici nu lucram cu jumatati de masura [ iar mie cele de anul trecut mi s-au indeplinit toate, si sotului - dovada este fetita care vine ]
Inbox nu cred ca riscati prea tare cu vita de vie. Eventual o si imbracati putin si o musuroiti bine la radacina. daca incape un pet mare peste cred ca rau nu-i face.
allisi spune:
va salut .am vazut o floare numita CAMELLIA, seamana florile ca cele de la trandafiri.e superba o vreau dar cine are aceasta planta e pretentioasa?eu vreau sa o pun afara in gradina.
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Valentina nu exista 'daca', iti spun sigur ca se vor indeplini toate - aici nu lucram cu jumatati de masura [ iar mie cele de anul trecut mi s-au indeplinit toate, si sotului - dovada este fetita care vine ] Inbox nu cred ca riscati prea tare cu vita de vie. Eventual o si imbracati putin si o musuroiti bine la radacina. daca incape un pet mare peste cred ca rau nu-i face. tablouri pentru copii |
O sa-i spun sotului indicatiile!
Deci veti avea o fetita, ce frumos. Va doresc numai bine si multa sanatate. Pe cand nasterea? Pup mamica cu burtica!
allisi spune:
va salut.referitor la intrebarea mea am gasit informati ca aceasta minunata planta camelia care o mai cheama si trandafirul japonez nu prea o intalnim pe la noi doar unde iernile sunt mai blande ;Olanda,Franta,Belgia....pacat e asa frumoasa.specific ca eu o vroiam doar in gradina .numai bine
Tala spune:
Inbox saru'mana . Da, vom avea SI fetita care vine cu primavara, dupa jumatatea lui martie.
Allisi din pacate nu cunosc planta si nu stiu ce sfaturi sa-ti dau
inbox spune:
Da corect si fetita :)! Eu si acum daca sunt doar cu unul din copii pe undeva si intru in discutii, imediat spun si de celalalt, parca mi se pare nedrept fata de el sa nu fie si el de fata :)!
Gata, via e plantata. Vom vedea ce va iesi.