Calendarul gradinarului vesel (22)
Raspunsuri - Pagina 13
inbox spune:
La Multi Ani! Un an nou fericit va doresc tuturor, si la anul sa rodeasca, sa-nfloreasca gradinile si gradinaresele evident!
Termin anul cu o veste minunata, acum vad ca Tala este insarcinata! Felicitari, sarcina usoara !
mama de fulgulet din noiembrie 2006 si de fratiorul acesteia octombrie 2010!
inbox spune:
Fetelor, am fost ieri pe la casuta noastra, si surpriza, a incoltit patrunjelul. Cred ca el este ca prea este uniform, sper sa nu fie cine stie ce balarii :). Ideea e ca a rasarit ceva, mi-a zis bunica sa pun si niste frunze peste folie ca sa nu inghete, oricum folia este in doua, am mai ridicat-o un pic fiindca se lipise de pamant si pe sub ea arat cam galben ce a incoltit acolo. Sper sa reziste pana la primavara.
Un An Nou fericit!
Tala spune:
La multi ani!
Ce-i cu primavara asta? (nu ca nu-mi place, dar mi-e ca ma obisnuiesc asa si apoi se adeveresc previziunile lui Gabi si ma deprim)
Valentina scuze ca-ti raspund cu intarziere, indifirent unde ai tinut hartiuta e bine asa . Eu le tin intr-un cufaras 'magic' pe care l-am facut special pt asa ceva si care si-a facut datoria in intregime pentru anul trecut
Inbox multumesc pentru urari (prea am vazut mamicute cu doi si prea cuminte e David al meu ca sa nu mi se faca pofta). E posibil sa-ti fi rasarit patrunjelul, dar nu stiu ce sa zic de frunze peste folie (astfel nu si-ar mai primi lumina si nu stiu cat de bine i-ar fi). Eu nici acum n-am pus folie peste el si nebunele de gaini scormonesc incontinuu in zona aceea cu patrunjel si morcov. In schimb ceapa e rasarita bine.
Va doresc un An Nou roditor, prosper pe toate planurile (in gradina, in viata)!
b.nica spune:
La multi ani gradinareselor!
Pacat ca nu am surprins violetul unei floricele care mi-a facut o surpriza nesteptata de Anul Nou.
Bletilla striata a inflorit superb.In gradina nu am curaj sa verific ce mai este,.
leeloo2004 spune:
Eu ieri, pe vremea aia frumoasa, am iesit in curte sa vad ce mai face gradina. Face bine... Adica toate narcisele au rasarit - sunt mai mari sau mai mici, depinde daca soiul e mai timpuriu sau nu...
Acum, uitindu-ma pe cum o sa fie vremea in Buc am vazut ca se strica vremea pe la sfirsitul saptaminii - dar oricum eu nu o sa fiu in tara - si spre 16 ianuarie, cind ne intoarcem, iar va fi caldutz (adica 6-7 grade)...zau ca totusi nu-i normal nici asa...
Na, ca ma bagase b.nica in ceata si m-am dus pe net sa vad ce floare este - o orhidee foarte frumoasa!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
allisi spune:
Un sincer LA MULTI ANI!cu sanatate si multe bucurii.vreau o parere un sfat ,as vrea sa pun in locul unde am trandafirii scoarta de copac deoarece ma dispera buruienele care cresc in jurul trandafirilor.trebuie ierbicidat sau cum sa fac daca e iarba?se poate pune scoarta peste iarba?numai bine
allisi spune:
gradinareselor unde sunteti!stati ca ursuletul in barlog?gabi pe unde esti.?stiu ca tu ai scoarta de copac vreau un sfat o parere.sau de la oricine stie si are
bird70 spune:
Eu am scoarta de copac, e minunata. Eu am sapat iarba si am scos buruienile si am pus scoarta de copac dupa ce am facut 'curat'. A mai iesit cate o buruiana dar le-am scos cu mana. Scoarta previne buruienile pentru ca semintele nu ajung la pamant sa incolteasca. Si tine umezeala in pamant nu se usuca. Eu nu am folosit chimicale pentru ca nu sunt ecologice .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
valentinag spune:
Tala, merci, acu' sa vedem daca vreuna o sa se indeplineasca!
Allisi, gabi e la ski, vine dupa 16 ian, o sa-ti zica atunci ce si cum!
Bird, ce-ti fac rosiile? Cum se prezinta? Poze ceva?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
inbox spune:
Fetelor, daca punem niste vita de vie acuma, om avea vreo sansa sa se prinda? A fost sotul la cineva si a luat cateva joarde de vita, si vrea neaparat sa le planteze...acu nu ar fi un capat de tara daca nu se prind ca mai incercam si in primavara, dar el e nerabdoator sa vada curtea plina cu detoate!
Cand se duce pe la casa il puna sa ia si frunzele de pe patrunjel, nu m-am gandit ca impiedica lumina , am zis sa le fie cald!
Ce fac eu cu timpul meu