Brum.N-D(91)-Bv Arleza,Ramo, blackcat!Hai Lia!
Raspunsuri - Pagina 4
cristi07 spune:
Cred ca Blackcat a iesit din operatie!
Ii doresc recuperare rapida si o fetita sanatoasa!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)
andreea_78 spune:
Asteptam sa se nasca baietii Liei si al Carolei si cand colo ce sa vezi.
Brumaricile preiau conducerea.
Cred ca brumarei sunt mai lenesi un pic. Vor sa stea la caldurica sa mai creasca un pic.
Felicitari Georgia
Felicitari Arleza
Felicitari Ramoncza
Bun venit pe lume noilor pui, sa creasca mari, sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor lor.
32
emilyjeuly spune:
multumesc fetele!
acum Filip are 2640 gr, iar Darius are 2100gr
nu dorm in acelasi patut, fiecare este cu patul lui. azi dimineata i-a pus sotul in acelasi pat sa le faca poze, dar nu le-am incarcat inca pe PC. o sa le pun pe contul comun cand mai am timp liber.
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Da, evident ca le am, am crezut ca e vreun cont comun aici pe site, multumesc, petro. Emily, ti-am vazut ingerasii, sunt adorabili, sa iti traiasca, sa creasca mari,sanatosi si frumosi si sa va umple viata de bucurie. Cat au acum, nu mi se par asa micuti? Emma 34 saptamani |
corina_s spune:
ce frumosi sunt gemenasii nostrii
emily - sa va aduca numai bucurii
carola negociaza cu el sa mai stea cumintel pana joi
34+
cristi07 spune:
Noroc cu flacaii lui Emily ca altfel doar fetitele au fost mai grabite (nu ca nu sunt asa in general!)...baieteii inca de fusta mamei
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)
ALTESA spune:
felicitari fetelor care au nascut deja nu pot sa cred caam asa niste emotii cand citesc de parca as fi nascut eu.
Bravo,Bravo,Bravo!
30+ cu
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilyjeuly Bravo Arleza,bravo Ramo! recuperare usoara si bb sanatosi si mancaciosi! Hai Lia, hai Blackcat! noi de ieri suntem in formatie completa acasa si am trecut cu bine prima noapte cu doi bbeii. sunt tare fericita! o sa pun o poza-doua cu minunile noastre pe contul comun. Emily fericita cu Darius & Filip 02 octombrie 2011 Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu! |
Felicitari ca ati ajuns in sfarsit acasa! Ce fata de barbatel are Darius .
Walkiria, multumesc de mesaj.
M-am sms-uit si eu cu Lia, de la ea am aflat ca a nascut Arleza. Mateiu ei nu stiu ce are de gand, dar Patrick al meu mai asteapta numai pana pe 3.11 .
38+
dana84 spune:
carola deci nastem amandoua in aceeasi zi....la ce ora esti programata la cezariana?
38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
AMR 2 ZILE
luny spune:
Emily, ti-am vazut flacaii, niste scumpi! ma bucur tare mult ca merge cu alaptatul, tot inainte!
fetele, de pe care amazon ati comandat voi?.. ce taxe de transport sunt?...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!