Brum.N-D(91)-Bv Arleza,Ramo, blackcat!Hai Lia!
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
emma, sunt pe contul de picasa. Parola si userul le ai ...
Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tia_Mia daniela foarte dragut balanoarul ...am si eu o intrebare: in cat timp iti vine comanda de pe amazon si cum se procedeaza cu plata ?( transfer, card?) m-ar interesa si p mine ceva dar nu am dat nicodata comanda de pe amazon...merci mult Andreea 34+ Maya Maria MINUNEA MEA |
Andreea eu mai am o comanda data pe amazon, inca nu a ajuns. produsele se livreaza in functie de cum sunt pe stoc, spre exemplu la prima comanda am 3 produse care imi vin in 2 randuri, setul TT ajunge undeva in jur de 16noiembrie, iar celelalte 2 produse ajung in jur de 15 decembrie, deoarece le primesc ei abia la sfarsitul lui noiembrie. In principiu dureaza intre 10 si 15 zile livrarea coletului. Plata eu am facut-o prin card, se mai poate cu PayPal,dar nu am folosit niciodata si mi-a fost mai usor asa..banutii se iau din cont in momentul in care se incepe procesul de livrare. \spre exemplu mie mi-au luat doar pentru setul care ajunge acum in noiembrie, pentru cele din decembrie cand le vor primi si ei.
sper sa fi inteles ceva...
Hai Blackcat...
DanielasiRazvan-Teodor
hellen79 spune:
hai black nastere usoara si recuperare rapida,
pana la urma s-a gasit sala pt cezariana, chiar daca nu era copiul doctorului
emily felicitari si nopti usoare incontinuare cu flacai sanatosi,
am si eu o curiozitate intra uterin erau tot doferiti? unul mai activ decat celalat, asa e la mine si sunt curioasa daca dupa vor fi la fel
cum te descurci cu alaptatul, eu inca nu ma pot imagina cu 2 la sani,
33+ si
Deea_comsa spune:
Vai Emily ce bebei frumosi ai...sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii
Wildorchid spune:
Da, evident ca le am, am crezut ca e vreun cont comun aici pe site, multumesc, petro.
Emily, ti-am vazut ingerasii, sunt adorabili, sa iti traiasca, sa creasca mari,sanatosi si frumosi si sa va umple viata de bucurie. Cat au acum, nu mi se par asa micuti?
Emma 34 saptamani
carola spune:
Bravo, Arleza si Ramoncza!!! Bebei sanatosi si voua recuperare usoara!
Pana la urma nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste :).
Mie mi-a scos firul, sunt acasa, joi sunt programata la cezariana. Am un bebeloi si nu are pe unde sa iasa .
Sper sa stea cuminte pana joi dimineata.
38+
Bianca77 spune:
mamaaa
Felicitari Andreea!! Bine ai venit pe lume Sara!!
Felicitari Ramona!! Bine ai venit Brianna!!
sa aveti o viata frumoasa si implinita iar mamicilor le doresc muult laptic! fetelor, ce travaliu scurt ati avut amandoua!! sunteti de invidiat!!
Multumim strugurasilor pt stafeta!
si multumim nina si emma pt raspunsul nostru pt ele
HAI BLACKCAT!!Curaj!!
da meciul, Lia- Carola continua, cred ca o sa fie mai multe reprize pana la urma
38+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
cristi07 spune:
Emily, ce scumpi sunt baietii! Ma bucur ca sunt acasa cu voi .
dorm in acelasi patut?
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)
emilyjeuly spune:
da, si intrauterin erau diferiti: Darius era foarte activ si lovea mereu, iar Filip era mai cumintel, avea perioade de inactivitate mai mari. la mine a fost mai complicat pt ca la nastere s-a constatat ca sunt suspecti de sindromul transfuzor-transfuzat care se poate face la gemenii identici, si anume Darius a fost cel care l-a "intretinut" pe Filip. oricum acum nu mai conteaza, important este ca sunt amandoi sanatosi si ca recupereaza.
la tine pt ca sunt fraternali ii vei deosebi fara probleme si s-ar putea ca si afara sa se manifeste precum in burtica. sa dea Dumnezeu sa ajungi cu ei la termen, sa se nasca cu greutate cat mai buna, sa fie sanatosi si mancaciosi.
in ceea ce priveste alaptatul, eu de la inceput m-am muls si acum incep incet incet sa il pun intai pe FIlip si mai tarziu pe Darius la san. crede-ma ca chiar daca pana acum a mancat laptic de-al meu cu bibe, cand l-am pus prima data la tzitzi a tras fara probleme.
Citat: |
citat din mesajul lui hellen79 hai black nastere usoara si recuperare rapida, pana la urma s-a gasit sala pt cezariana, chiar daca nu era copiul doctorului emily felicitari si nopti usoare incontinuare cu flacai sanatosi, am si eu o curiozitate intra uterin erau tot doferiti? unul mai activ decat celalat, asa e la mine si sunt curioasa daca dupa vor fi la fel cum te descurci cu alaptatul, eu inca nu ma pot imagina cu 2 la sani, 33+ si |
Bianca77 spune:
am vazut puiuti de Emily!! ce dulci sunt! Bine ati venit acasa, acomodare usoara si sa va bucurati din plin de ei!!
38+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be