Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Multam' Ralu de confirmare, credeam ca doar eu nu vad sarbatoare azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

Am fost la un shopping mic. Ca tre sa ma bag la tort. Catalina mea e tare miorlaita azi. Nu-i convine nimic. Probabil ma simte pe mine care iar sunt cu fundul in sus, fara un motiv anume. Si am si o tona de treaba si n-am chef sa fac nimic. Am o perioada tare stupida...Asa ca ZIKI, te inteleg perfect!

CARMEN, ce bine ca sunteti acasa! Am mai scris pe aici, dar putin, n-am timp, nici chef. D-aia ti-am dat sms...

RALU, da de ce faceti analize? Ca mi-a scapat? felicitari pt tortulet, e super-super!!!

LA MULTI ANI GABRIELA!! HAI CU TORTUL SI SAMPANIA!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

roxx am facut pt ca la controlu de 9 luni a zis ca are coastele cam inafara si sa vedem dc asa e ea sau e un pic de rahitism. si oricumt rebuia sa facem la 1 an. asa ca le-amf acut acu pe toate sa nu o mai intepe si la 1 an iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Carmen...te asteptam cu dor si mult drag..pupa frumosul curajos gata,a trecut,totul e minunat asa-i?pup dulceeeeeeeeeeeee
si fug iar in butoi...va rog sa mi-l rezervati mie butoiul..am nevoie de un butoi urias cu tot cu pivnitapaaaaaaaaaaa

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Carmen...te asteptam cu dor si mult drag..pupa frumosul curajos gata,a trecut,totul e minunat asa-i?pup dulceeeeeeeeeeeee
si fug iar in butoi...va rog sa mi-l rezervati mie butoiul..am nevoie de un butoi urias cu tot cu pivnitapaaaaaaaaaaa

poze Tudor

Angie
, Dar lasa butoiul, ca e greu sa iti fim alaturi acolo, nu incapem toate.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Carmen, bafta multa sa cresteti mari si frumosi si sa nu aveti nici cicatrici, nici amintiri urate. Ati fost niste curajosi! toti trei.
In alta ordine de idei, tanti mama lui Bogicaaaaaaa, zi si tu la fata de care operatiune ati executat la tzitzi (pe PM daca e secret). Ca si io vreau tzitzi mai mari si caut un medic in Ro.
Nah, c-am zis-o si p-asta. Dupa ce termin cu epilatul si petele de pe fata (nu e grav, cred ca se rezolva cu o crema), vreau implanturi. Singura mea retinere este ce o sa zica astia de la job cand apar io cu "fata" noua .

Ziki, Andutzo
, avea mama o vorba de cate ori intram io in butoi, cica "Anca, nu-ti mai trai viata ca intr-o tragedie greaca" .
Pup toate "comoarele" si le urez numai "succesuri"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Angie mama..ia descarca aci la fete problema ta,primesti niste imnratisari,pupicei si incurajari...sa vezi ce bine mai e pe urma..nu e ok sa tii in tine totul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Ziki, Andutzo[/b], avea mama o vorba de cate ori intram io in butoi, cica "Anca, nu-ti mai trai viata ca intr-o tragedie greaca" .
Pup toate "comoarele" si le urez numai "succesuri"!

mami de Luca 10.01.2011

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Angie mama..ia descarca aci la fete problema ta,primesti niste imnratisari,pupicei si incurajari...sa vezi ce bine mai e pe urma..nu e ok sa tii in tine totul.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Da, Angie, si eu am vrut sa zic ca poate e mai bine sa te descarci si sa verbalizezi ce te doare (ma rog, sa tastezi). Dar cum crezi si cum simti tu, noi tot aici suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

va multumesc fetelor,stiu ca la voi gasesc tot ce-mi doresc..off...e greu si nu ma pot inca exterioriza,dar va multumesc din suflet

poze Tudor

Mergi la inceput