Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Monica, nu e o idee rea. In zilele in care avem sarbatoriti, capitolul sa tina 24 de ore, chiar daca n-am ajuns la pagina 19-20. Si asa nu stiu daca vot incapea toti in titlu, dar ne descurcam noi. Cu siguranta vor avea urari si pe prima pagina, asa cum am facut si in odisee

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

he he he...aia era de muuultt
acu e mai rarut

Mada si nati la fel. abia ce i-au trecut mucii, si azi de dim iar horcaia si e cu ei in gura. de dim avea doar in nara dreapta si tot speram ca vor trece rpd, dar acu vad ca iar ii curg siroaie siroaie.

Anduta sanatate muuuulta si sa treceti cu bine peste. dc dr nu e genu sa sara rpd cu antib, iar acu ti-a dat, inseamana ca nu e chiar de joaca. cum se manifesta??

mai fetelor, bebeii vostrii se tin cu mainile de cap ca si cum ar avea dureri mari? ca nati face ce face si isi duce manutele la cap si se strange de cap. sa ii dau ceva? mom i-am dat doar oscilo de dim.

azi avem boala petot ce e cu vata. mi-a scos toate tampoanele alea demachiante si a ros la ele, acu a treut la betisoarele de urechi

aa ca sa nu zic..ce "noroc" am. de fiecare data cand mandra e agitata, mariata si nu te poti intelege cu ea, sunt sola sola . cum e bine, e toatalumea aksa. DE CE ?????

gata. am plans destul azi. ma duc sa verific ce mai roade zgubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hey dragelor!; Buburuza mea mica implineste 10 luni! WOW! Nu-mi vine sa cred!!!
La multi ani DARIUS, DIANA, FLORIN, EDUARD, ADRIANA!

Mai, da ati pus tunul pe mine! FRAGRANT, esti delicioasa! Si tu ANKA! Si voi toate de altfel!
Sa stiti ca eu nici cand sunt cu fundul in sus nu vreau in butoi, nici n-am pronuntat cuvantul vreodata pt ca sunt claustrofoba! Nah! Doar intorc in sus posteriorul si bag basul in perna. Atat.

Azi am scapat de o tona de bani. Am platit avansul pt Praga, e oficial, scoatem mandra la plimbare.

Avem tort amandina luna asta si va ofer o felie mai tarziu, astept sa se culce Catalina sa il finisez.
Dupa-amiaza mergem la control (primul dupa episodul cu colostrumul). O sa-mi pun mutra gretzoasa si o sa-i dau aleia numai colostrum in cap.

LORI; unde esti???

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Aoleu, luata cu ale mele, am uitat:
LA MULTE LUNITE DIANA, CATALINA, DARIUS, FLORIN, EDUARD, ADRIANA!!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

A! Vroiam sa va intreb - tanti de la agentie mi-a spus ca este cu atat mai bine cu cat demareaza mai repede procedurile pentru rezervarea biletelor de avion, pt ca sunt nush ce conditii speciale pt copil, ref la locuri. Aveti idee despre ce e vorba? Ne-or da locuri unde e mai mult spatiu? Sau ce? Totusi zborul e destul de scurt. Dar n-am mai calatorit niciodata cu avionul cu un copil mititel pana acum si habar n-am.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Bebelu, simptome la Miruna: tuse cu expectoratie groasa, haraiala permanenta in piept si spate cand respira (daca pun mana pe spatele ei, simt), raguseala extrema si subfebrilitate-aprox 37.9 mai tot timpul.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

meditatia mea la fr a fost un fiasco - real. felix nu a dormit, biata fata nu reusea sa tina pasul cu noi toti 3, in fine. un rahat pe batz...

MAYANE - super postarea ta. no further comments!

ROXX- bebelusii care stau in brate au totusi nevoie de un loc in avion, pentru ca le trebuie si lor o masca in caz de ceva, doamne fereste!
asa ca da, e mai bine, eu una mi-am luat biletul cu 4 zile inainte sa plec cu flavia (de 3 luni) pe avion, si m-au tinut la imbarcare ultima sa vada unde ma aseaza
am facut un scandal monstru, pt ca tocmai de aia mersesem prima la check-in, si de atunci nu merg cu Alitalia nici sa imi dea bilet gratis. ma rog, nu asta era ideea
ideea era ca le trebuie lor sa stie cum aranjeaza locurile pt bebelin.

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor
DAU DIN CASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Roxx, ai fost sa-i faci pasaport piticei? a durat mult? da-mi si mie detalii pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx sunt aiiici...iiici, iici!!
(desi si eu sunt claustrofoba si prefer sa ma intind pe covor)
Sa-ti traiasca fata!!! Sa fie super plimbarea, ce-ati facut cu pasaportul?

La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei

Mada avand in vedere ca nu ai copil in colectivitate, nu e ok cu mucii astia, ia fa-i un exudat nazal+faringian, sunt simple, neinvazive...desi nu vad de unde ar fi ;luat stafilo-balauri...

Anduta mare dreptate ai, job nou+cresa nu prea se pupa! Eu sunt "o dulce" te las sa crezi ca e vb de cateva luni...glumesc, depinde de copil.

am fugiiit..iiit..ittt

Mergi la inceput

Aaa - cu pasaportul suntem praf. Nu l-am facut Tre sa o rezolvam zilele astea, dar e nasol ca tre sa fie ambii parinti, deci tre sa fuga si sotul de la serv. GABRIELA, iti dau PM dupa ce se rezolva, curand sper. Daca nu mai avem timp, facem din ala simplu si aia e. Ca la biometric dureaza 3 sapt.

ZIKI, mersi

_

Roxana

Mergi la inceput