Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza ce-mi place cum ai gatit-o pe piscoata, ce costumatie frumoasa i-ai luat o mica bostanica, superrr. este o dulce

azaz offf, macar ati descoperit care era cauza. multa sanatate la puiuti, sa se rezolve toate problemutele.

miki vaiii dar este de groaza Vlad, este un fortos mic nu stiu ce-ai putea face sa aiba somnul linistit si neintrerupt....ceva calmant seara(nu medicament, ceva ceaiuri....nu exista?) trebuie facut ceva. oare cand va creste mai mare cum va fi?
pai te termina, eu vad la mine ca atunci cand se mai trezeste noaptea a doua zi sunt asa obosita....pai cred ca tu ...nu stiu cum mai esti.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

da, acum imi dau seama ca din mesajul meu reiese ca ma plang pt mine..dar nu, n-am vrut sa sune asa..la cat am tras cu el cu somnul ca pana la 1 an nu dormeam cu saptamanile..daca leg 3-4 ore de somn eu sunt fresh nu pt mine sufar ci pt el..mi se pare ca e un chin, ba chiar il banuiam intr-o perioada ca asta e motivul pt care nu vrea sa adoarma ..parca ii e frica de somn..urla si transpira tot ,uda perna efectiv..
azi noapte am aprins si lumina si ii spunem calm ca e noapte, ca fecem liniste si ca nu mai vorbim, incercam sa-l luam in brate si el se zbate..uneori e clar vis urat, parca a ramas si cu traume de cand a cazut asta vara ca zice uneori "cad, cad"..dar bine crizele astea le-a avut dintotdeauna, nu neaparat dupa cazatura.. dar uneori nu-l inteleg, e cu okii deschisi si cu cat incerci sa-l linistesti urla si mai tare..si andra draga de ea are camera alaturata si de cele mai multe ori nici nu se trezeste..

mami de 2 prichindei

nuu, nu s-a inteles asa dar totusi, si pentru tine este o problema asta. in primul rand pentru el ca n-are somnul linistit cum ar trebui si in al doilea rand si pentru tine, ca doar esti si tu om, ai nevoie de odihna, este greu asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally, bine ati revenit acasa!

fetele de azi sunt oficial la regim. acelasi ca si in primavara. M-am hotarat aseara. Azi trag o tura prin piata..din cora nu-mi plac legumele si fructele. Deci sa ma trageti de urechi daca auziti ca bag in mine diverse prostii si nu ma tin de treaba. Doar azi mai am de dat gata 1 l de Pepsi..apoi nimic
Si poate se tine si Roxy de capul meu sa ma reapuc de abdomene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-mai madutza-eu nu inteleg.nu ai nevoie de roxy.nu exista om pe lumea asta fara vointa.vrei..poti..ai! orice! bine, mai exista si niste limite..de ex.baniiiiiiiiii!
-trebuie sa te organizezi,sa introduci abdomenele in stilul de viata,in cotidian, treb sa le faci cu drag, ascultand muzica, uitandu-te la tv, sau pe geam unde se vad copacii in diferite nuante de verde, galben, roscat...treb sa le indragesti, ptr ca ele te vor face sa arati asa cum iti doresti,sa te simti mai ,cea mai..mai decat esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ally, bine ati revenit acasa!

fetele de azi sunt oficial la regim. acelasi ca si in primavara. M-am hotarat aseara. Azi trag o tura prin piata..din cora nu-mi plac legumele si fructele. Deci sa ma trageti de urechi daca auziti ca bag in mine diverse prostii si nu ma tin de treaba. Doar azi mai am de dat gata 1 l de Pepsi..apoi nimic
Si poate se tine si Roxy de capul meu sa ma reapuc de abdomene

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

si ai scris mic poate, poate nu vedem

Mergi la inceput

-eu am facut abdomene la 2 saptamani dupa nastere,ca sa scap de senzatia de disconfort de dupa operatie,din jurul burtii..muschii erau amortiti,eram grea..asa cum nu aveam somn la 2 noaptea,si incet-incet..apoi in timp ce impingeam carutul in parc, constant,zilnic, cate 15 minute incordam si relaxam musculatura in timp ce mergeam-sub geaca nu se vede
-acum nu mai fac.imping la carut, ridic cand un copil,cand altul..arat ok..si noaptea dorm, nu mai am insomnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutz,,ce mic ai scris partea cu Pepsiiiiii. Spor la dieta/regim, suntem alaturi de tine.

Roxy,sa purtati sanatosi noile achizitii.

Strumpitz,prin ce emotii ati trecut cu baita piscoatei...bine ca s-a terminat totul cu bine.

Andreea,am vazut pozele cu Teea si Rares....sunt bestiali.Iar voi mamicile frumoase focc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, m-ai mobilizat... eu am facut dupa fiecare sarcina mai putin acum.... asa ca in loc sa fac altceva cum ma pun sa fac abdomene, mada te trag eu de urechi daca vrei, ne apucam amandoua de abdomene

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Viss,felicitari pentru dintisorul cu nr 2 !

Mergi la inceput

Delia, cum mai este Andra? S-a mai schimbat ceva? Sunt convinsa ca este bine voinicutza mica.

Mergi la inceput

-ailed-misto faza cu leul numit Laur.mai ales ca laur al meu e leu ca zodie- dar cred ca stiai.dar doar rage,rage rau..dar nu zgaraie,este o pisica care rage.in fata mea ,rage cel mai tare,este cel mai bun prieten ptr toti,este fiul si prietenul ideal.este diplomat.dar nu stie sa raga in fata lor-atunci devine pisicuta.acasa redevine leu.ce ma enerveaza ca tine mult in el..prea mult.deci,imi place mai mult cand ragee mai sanatos ptr el
-fuse- povestea leului

Mergi la inceput