Strugurasi de sept-oct 2011 **01**
Raspunsuri - Pagina 8
LenaC spune:
Hellena, scrii asa frumos. M-a impresionat foarte mult povestea ta. Si tu si Sei si Camady si Mikka aveti niste povesti foarte intense. Ma bucur mult ca sunteti bine si aveti acum rasplata suferintelor.
Didiana, sarmanica de tine, imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Important este ca e totul bine.
Fetelor cand mai aveti mesaje la care nu se raspunde mai postatile o data cu rosu. Si mie nu mi s-a raspuns la multe mesaje, dar sigur nu a fost cu intentie
Matza da cat are pitica ta de a reusit sa cada de pe canapea?
Sei, asa e si cu sotul meu il pun sa faca aia aia si la urma tot sunt nemultumita ca nu sta cu fata :))
Bine noi pana acum am stat doar o sapt noi 3 si sotul era in concediu. De luni stam doar noi 2 el la serviciu... o sa fie distractie.
Sei, noi oricum nu aveam program, deci nu e nevoie sa o dau cu o ora in urma :))
Ce fain ca te striga Ela
Bujo, ai o poveste super Chiar mi-a placut de voi
Salut Kora
May3 spune:
merci helena
si micutul tau e haios in pozele cu parul ridicat.
toti strugurasii sunt draguti.
eu sper sa ii dispara hemangioanele de pe fatuca. alea mai umbresc fatuza micutei mele
uitati-o pe bibi live:
http://www.youtube.com/BeatriceAna2011#p/u/0/cd7MAwMX4l4
eu inca n am apucat sa ma gandesc la vaccinuri.
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
JadeJador spune:
didianama bucur ca ai scris
imi pare tare rau pt ce s a intamplat , dar bine ca sunteti bine acum
andreea , daca mai ai nevoie de plasture , eu am gasit la farma Dona de pe bl Brancoveanu
are si pe suport transparent , si de matase , si de hartie
toate sunt hipoalergene
eu am luat din fiecare sa vad dif dintre ele , si cel care lipeste cel mai slab este cel din hartie
_
bb T. 28.08.2011
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 se vede videoul? mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011 zebraroz.ro |
nu
_
bb T. 28.08.2011
JadeJador spune:
a fost cineva la ginecolog pt controlul de 6 sapt ?
ce presupune acest control ?
_
bb T. 28.08.2011
seidana spune:
Bujo.. super povestea voastra.. sa fiti fericiti pana la cele mai batrane batraneturi..
Lena.. ciudate sunt femeile astea ... numai ca noi cerem atat pt ca stim ca noi putem da atat
O sa va descurcati voi fetele , faceti girl's party zi e zi..
Natalia a facut micutei vaccinul cumparat, motivul ei a fost intepatura in minus.. atat...
Kora cum e Iannis?
Jade care copil il ai azi? cel nou sau cel vechi?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador a fost cineva la ginecolog pt controlul de 6 sapt ? ce presupune acest control ? _ bb T. 28.08.2011 |
nu am fost.. inca nu m-a lasat fiica-mea sa merg la cautat..
e control pe masa + eco
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)