Strugurasi de sept-oct 2011 **01**
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Lena.. eu personal am facut Pemtaxinul, cel de stat, motivul mea a fost ca am vb cu dr si mi-a zis ca singura diferenta e intepatura.. ca nu merita sa dau de acum cate 260 lei pe un vaccin la fel de eficient, daca incepi ci Infarixul cu el trebuie sa mergi, sa il comande pediatra de fiecare data,iar diferenta e numai la 2 si 6 luni.. Daca as putea hotara fara repercursiuni as refuza sa il fac, insa daca e pe alese dintre tanda si manda..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/didianana/didianana.jpg)
didianana spune:
Fetelor va puuup pe toate si mi-a fost asa dor de voi!!!
In primul rand trebuie sa va intreb cand au zambit BB-ii vostri prima data(fara zgomot) ca noi avem 2 luni si nu stiu sigur daca mi-a zambit sau nu..Nu ma stresez ca stiu ca acum ar fi trebuit sa aiba doar 3 saptamani aprox., dar oricum..
Noi ink nu am facut vaccinul, ni-l amana pana la 6 luni..S-ar putea sa il comand, dar inca nu m-am hotarat..
Ce frumoase sunt povestile voastre..
Povestea mea e lunga..Va spun pe scurt povestea noasra, ca e mai scurta un pic..L-am cunoscut cu 2 zile inainte sa implinesc 19 ani, in ziua cand ar fi trebuit sa am logodna cu fostul meu prieten din liceu..A fost o joaca de copii, nu am crezut nici o clipa ca o sa ajung sa il iubesc atat..El avea 20 de ani..era student si libertin.Nu era genul de care sa te indragostesti..Treptat insa am ajuns sa il iubesc enorm..eram dependenta de el,obsedata..Plangeam cand trebuia sa ne despartim.Ne plimbam toata noaptea(atunci eram si eu in primul an de facultate, si stateam singuri in Arad), povesteam de toate si radeam ca nebunii doar noi pe strazile Aradului la 3 dimineata..Insa eu am devenit prea posesiva, iar el se simtea sufocat.Lucrurile mergeau tot mai rau..Cand eram sigura ca ne vom desparti in viitorul apropiat am ramas gravida, la doar 5 luni de relatie.Nu am crezut ca va ramane alaturi de mine, cred ca nici el nu credea asta, dar lucrurile s-au linistit, si acum avem 5 ani de relatie si doi baieti frumosi, si il iubesc ca la inceput.Noi abia acum incepem sa ne cunoastem cu adevarat, sa ne maturizam..Evoluam unul alaturi de celalalt, si in fiecare zi e mai frumos ca ieri, fiindca ne descoperim mai mult..Sper sa ramanem asa, si sper ca toata lumea sa fie la fel de fericita ca noi.34+ si mamica fericita de
3+ anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Buna seara gagici!!!
Am citit tot,si ieri si azi , ieri nu am avut timp sa scriu,azi nu am avut starea necesara.
Povestile voastre de viata sunt incredibile,bune de scenariu de film cum mai scria cineva.
Eu atat pot sa spun: pentru mine ati fosr un real sprijin moral in cele 10 luni de cand va tot cunosc,zi de zi,tot mai mult. Adorm gandindu-ma ca vre-uneia poate nu i-am raspuns pe tonul potrivit,alteia nu i-am raspuns deloc, cineva nu a mai scris de la mesajul cutare,pe unele v-am visat , si cu altele ma trezesc in gand dimineata,mai ales daca a scris cu o zi in urma ceva memorabil pentru mine.De aceea va transmit fiecareia un brat de
,mare,mare.
Didianana cum a sccris si Seidana,s-a tot intebat si de tine,si de celelalte fete care au intrat,au avut o perioada foarte activa si apoi pauza ,si nu ni s-a raspuns,asa ca apoi nu s-a mai intrebat.M-am simtit trasa de urechi si in acelasi timp bucuroasa ca sunteti bine.Ai vazut cata sustinere au avut fetele cu probleme,a fost deajuns sa spuna.Eu stiu sigur ca am intrebat cum te simti,dimineata,seara probabil incepusem de mult timp mesajul si am dat send fara sa mai vad ultima pagina.oricum,ma bucur tare ca ai revenit ,mie toate imi sunteti dragi si ma doare cand cineva nu mai intra
. Mi s-a facut stomacul mic-mic atunci cand am citit de mica hemoragie, bine ca trecut. Daca te mai si imbratisez,macar asa,virtual,ne ierti ca nu te-am sunat
?
Fetelor,va pup pe fiecare,mai am cate ceva de spus ,dar imi e somn,merg sa adorm si pitziponcul,ca inca alearga prin casa. Nu mai stiu cum sa il adorm,ca ne adoarme el pe noi seara...
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hellena_d/hellena_d.jpg)
hellena_d spune:
Hayat, frumos foc baiatul tau, am vazut pozele
Fetelor, ma bucur ca am scris, m-am descarcat...macar atat. Sper doar ca nu v-am intristat prea tare pe voi, nu asta a fost intentia mea.
Merci Lena pt compliment, esti o scumpa
Merci fetelor pt ca existati! Sa va dea D-zeu sanatate voua si copiilor vostrii sa ramaneti toata viata exact asa cum sunteti acum.
Ce mult poate sa insemne un forum, incredibil! Cum ne-a unit pe noi toate forumul DC, cum ne-a facut sa cunoastem pe rand sentimente atat de profunde, sa ne alinam durerea una alteia, sa ne bucuram impreuna de reusita uneia ca fiind reusita tuturor! Este incredibil!
Sunt curioasa daca ne-am vedea si live toate odata cum ar decurge evenimentul .
Pot sa va marturisesc ceva? Mereu mi-am dorit o sora, sora pe care nu am avut-o. In voi gasesc sora visata, toate imi sunteti surori, prietene si confidente! Multumesc pt tot!
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !
didianana spune:
pup LALI si pe toate va
Noi iar am avut scandal pana la ora 12,30.Ma innebuneste cu programul lui..
Serios fetele, la cat timp au zambit bb-ii vostri?Stiu ca si cu George am avut emotii pana a zambit, parca nu mai am rabdare..Stiu sigur ca si el a zambit tarziu.De ras in hohote a ras la 3 luni, asa dintr-o data si cu atata pofta ca m-a speriat..Luca(asa il cheama pe BB meu) se intoarce de pe spate pe o parte si isi tine capul bine de la 2 saptamani.George a fost muult mai lenes dpdv motric( a stat in fundulet la 6 luni jumatate, aproape 7), in schimb la 9 luni (sincer va spun, fara exagerari) ca a zis "uite-te".Am zis ca nu e adevarat.La un an deja zicea o gramada de cuvinte..34+ si mamica fericita de
3+ anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
si a mea a avut mancarici la fund si a stat cu okii cascati pana la 1 jumate. pana la 12 a avut colici, apoi pur si simplu statea si se uita fascinata la mine. eu muream de somn, ea n-avea nicio treaba. o puneam in patut incepea foiala si scanceala, o luam in brate se uita asa fix la mine cu okii mari.
a mea zambeste de mult timp dar asa in lumea ei. tu vrei sa stii cand zambesc la noi?
de ras a ras pana acum de 2 ori cu zgomot. tot asa in lumea ei acolo.
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Neata fetelor.
Va multumesc la toate ptr mesajele voastre de sustinere .
Bebe Tudor de Ionela bine ai venit pe lume.Ionela te asteptam cat mai curand langa noi.Ne lipsesti.
Didianana bine ai revenit.Eva rade cam de o luna dar controlat ( adica cand ma vede sau vb.cu ea) de vreo 2 saptamani).De ras cu zgomot n-o face, doar trage asa niste chiote de bucurie.
camady's baby
didianana spune:
Buna dimineata!!Haideti la cafeluta!!
Pai Luca mi s-a parut de vreo cateva ori ca imi zambeste, dar de atunci pauza..Si el trage chiote in somnic..In fine,incerc sa nu mai sresez, ca a zis si dr. ca trebuie sa iau in considerare varsta care ar fi avut-o acum daca se nastea la termen..Abia am fi avut cateva saptamani acum..34+ si mamica fericita de
3+ anisori
didianana spune:
Lali imagineaza-ti ce am simtit eu cand a venit si mi-a spus de hemoragia aia..Abia apoi am inteles ca e tare des intalnita la prematuri, si ca la gradul la care a fost la el nu pune probleme.Dar in momentul in care am auzit am inghetat..am zis ca innebunesc..La noi marea problema a fost faptul ca eu am intrat in convulsii cand mi-a facut anestezia epidurala, si ca sa ma linisteasca au trebuit sa imi faca si totala, asa asta l-a afectat tare..34+ si mamica fericita de
3+ anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Neatza...
Didiana, si noi din cauza calmantelor am avut probleme, ne-am nascut cu apgar 6, si eu abia de 2 zile mi-am revenit dintr-o mica depresie legata de fricile asfixiei ei, ca nu zambeste, nu gangureste, nu ridica capul de pe burtica cand o pun( desi il tine bat la verticala, si pe burtica il tinea la 3.. noua dr ne-a dat si control la neuro si de aici plans, stres, suparare.. insa dupa cateva zile de astfel de stare.. fetita a inceput sa gangureasca, rada cu zgomot, sa ridice capul cand vrea ea .. asta la 9 saptamani .. abia intre 7-8 sapt a inceput sa zambeasca controlat.. De atunci rade tot mai des, gangureste dar numai la tati sau rareori mie dar putin, si capul il ridica cand vrea Ea, nu cand vreau eu.. asa ca din exp proprie iti zic ca au ei ritmul lor, degeaga plangem noi...Desi iti zic ca tremur toata pana la control..
Voi ce apgar ati avut?
Deci bb Luca nascut la 34 s in 01.09, kg le-ai trecut in mesaj, cati cm? sa te pun in lista..
PS: imi place povestea voastra, uneori DD are alte planuri cu noi decat credem..
MAy.. desi si Bea trebuie reglata dupa ceas? a facut kk de la supozitor?
Lali... , de unde ai cumparat intelepciunea?te apreciez f mult, desi tanara asa inteleapta
Hayat.. ce scump e micutul.. tot e al tau..ce sot tareee
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)