FIV 296
Raspunsuri - Pagina 4
cristal1995 spune:
Hello, girls!
In primul rand, felicitari gravidutelor.
Many: sa-ti traiasca feciorul, sa va bucurati de el!
Uratica: nastere usoara si bebe sanatos!
Bruni: iubita mea, sa va ajute DD ca data viitoare sa fie bine pana la capat.
Caralina: n-am mai vorbit de secole, poate ne mai vedem si noi candva. Pupici si tie, si Anastasiei.
Balanta: pupici multi, pe unde bantui?
Samirooo: eu sper ca tu nu vei intra in acel club, lasa-ne doar pe mine si Kitta, ca doar noi am cedat bervos.
Va pupic pe toate
sa nu uit: daca puteti modifica si la mine pe prima pagina:
32 ani, infertilitate primara, salpingectomie bilaterala, nicio sarcina, 7 fiv (9ET)... Am cedat..
catalina2307 spune:
Cristal - te pupam si noi si cand poti ne vedem .Pup=o si pe Kitta, este ok?
Despre clubul asta s=a mai discutat candva...doar ca pana sa ne dezmeticim toate am ramas gravi.
Va doresc acelasi lucru.
brunadria spune:
Azi e o zi speciala! Frumusica noastra a adus o pe lume pe micuta Gabriela , are 3,800 kg si 53cm! Amandoua sunt bine! Felicitari mamico! Bun venit pe lume printesei tale! O viata lunga plina de bucurii!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
loretta76 spune:
Ce veste minunata!!!
Uratica, multa multa sanatate la bebelina ta dulce,tie recuperare rapida si te asteptam cu detalii. Doamne ajuta ca totul s-a terminat cu bine.
naty76 spune:
Buna fetelor!
Frumusica felicitarisi refacere rapida iar Gabrielei sa creasca mare si sanatoasa
Bafta la restul fetelor
angieangie spune:
pus poze noi cu Tudor...pupyyyy
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
angieangie spune:
felicitari Frumusica pt bebelina..sa fie sanatoasa si norocoasa
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria Azi e o zi speciala! Frumusica noastra a adus o pe lume pe micuta Gabriela , are 3,800 kg si 53cm! Amandoua sunt bine! Felicitari mamico! Bun venit pe lume printesei tale! O viata lunga plina de bucurii! FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar) FIV ICSI 6 - Marseille - va urma! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
felicitari draga mea, sa-ti traiasaca printesa grasunica, sa fie sanatoasa si papacioasa iar tie recuperare rapida. Noi te asteptam aici sa ne pove cum a fost.
Si ca o paranteza printesa Gabriela s-a nascut de ziua mea, la anul ne vom serba impreuna
Bruni multumim de vestile bune
daniela74 spune:
felicitari Uratica,
bine ai venit minune mica,sa fii sanatoasa: LA MULTI,MULTI ANI FERICITI.
daniela