Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Tocmai am primit un mesaj de la lia: "Yo sunt flower power. Matei nu vrea sa iasa.Am vorbit cu arleza, este inca in sala de travaliu, cand o muta in salon ma duc la ea. Pup fetele "

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 42 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

si uite-asa se adevereste ce a zis andreea, ca se vor intalni la spital (cu lia).

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pot sa dau like? f bine ai spus Ralu

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

black ma bag si eu in discutii vis-a-vis de suferinta fetala...exista 2 tipuri de suferinte, unele considerate urgente, atunci cand ritmul cardiac e prea mic ori prea mare, si atunci se face cezariana instantaneu, ca bebe e in pericol iminent, sau exista o suferinta fetala, insemnand retard de crestere intrauterina (ca inteleg ca la tine bebe n-a mai crescut cum trebuie in ultima luna), care poate avea ca sursa o groaza de motive, cele mai intalnite sunt tensiuni anormale pe arterele uterine, cordon ombilical si artera crerebrala medie. de asemenea o disfunctie placentara ( o placenta excesiv de imbatranita sau celcefiata) nu mai hraneste corespunzator copilul si deci el nu mai creste. putin lichid amniotic este considerat o inidcatie pt cezariana fiindca lui bebe cica nu i-ar fi bine in travaliu. eu in schimb am citit pe la americani studii f recente care arata ca nu exista nicio diferenta dpdv al outcome-ului intre travalii cu lichid normal si cele cu putin lichid...dar inca marea majoritate a dr.ilor considera travaliul cu lichid putin periculor pt bebe. sangerarea cred eu ca vine de la toate tuseele vaginale care ti-au fost facute, colul cand e fortat, cand incepe sa se deschida, sangereaza, fara sa insemne nimic rau. acestea fiind zise, la tine nu e o urgenta in sensul ca trebuie scos bb in secunda asta, ci doar ca e de preferat sa se nasca mai repede, mai usor-si da, pt bebe dpdv al efortului cezariana e mai usoara net decat un travaliu natural, dar asta nu inseamna ca pateste ceva intr-o zi-doua..bebe se va dezvolta mai bine afara din burtica decat inauntru, daca acolo nu ajunge suficient sange care sa-l hraneasca. important e ca dpdv al maturitatii, e perfect dezvoltat si la termen. bafta multa si capul sus, nu-s motive de panica nastere usoara!
ps...daca mai raman o data gravida, imi fac rezidentianut in ob-gyn

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si de margica mititica Luiza (23.10.2011)
i believe in miracles...

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Felicitari , Arleza! Bine ai venit Sara!

Felicitari , Ramona! Bine ai venit Brianna!

Dragi brumarite sa fiti sanatoase si sa aveti o viata frumoasa!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

no, tocmai am pierdut finala cu renovarea de la neatza... ptr ca vorbeam la telefon cu Black si nu am apucat sa inchid cu ea si sa raspund..
ea era ok, ajunsese la medlife, si spera sa se lamureasca ce si cum e de facut. A avut doar cateva contractii de dimineata, care s-au oprit.. a spus ca ea are fluxurile pe artere bune, inclusiv cordon ombilical si artera cerebrala medie.. ma tine la curent.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cum am intrat eu sa vad cum au nascut Lia si Black si cand colo poftim surpriza

la povestea lui Black mi-a dispalacut enorm replica:"daca era copilul meu"...pai al cui e? daca tu il ingrijesti de cand era cat o boaba de strugure, nu e si al tau? putea si ea sa puna altfel problema, dar poate e doar problema mea...mereu ma enervez ca oamenii nu stiu sa comunice mai "elegant"
si ar mai fi faptul ca i-au zgandarit toti colul de mama focului si apoi au trimis-o acasa...in rest a spus ralu ce era de spus

Mergi la inceput

eu pazesc telefonul poate primim ceva vesti de la Carola ca e deja 9.40

pe pitic il tin si azi acasa ca a facut azi noapte 37,8. a fost extrem de dulce cum m-a trezit:"mami, eu am febra. imi aduci si mie nurofen?"
hahhahaha baiatul meu mare de doi ani jumate
ce era sa-i raspund decat: bine domnu' doctor, acum vine nurofenul.
trebuie sa vorbesc totusi cu pediatrul pt ca nu imi place tusea pe care o are, e uscata si parca e un magarush. sa vina sa ii asculte plamanii ca sa pot si eu sa stau linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Aris, ce scump e domnu' doctor!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu, aris - da, aveti si voi dreptate, judecand la rece. Asa o fi, explicatii medicale.

Insa iti spun din experienta ca nu mai stau asa lucrurile cand e vorba de suferinta fetala. Si, exact cum spune carola, suntem in filmele cu prosti? Ce explicatie e aia, daca era copilul meu, ca medic, il scoteam, daca e al tau, poate sa mai stea?

Lichid putin, sangerari, col deschis, contractii etc. inseamna cel putin sa o tina sub monitoraj, nu sa o trimita acasa. Si eu am avut suspect de suferinta fetala (bb ritm cardiac neregulat, lichid putin si infectat) si mi-au dat 30 min. pana la cezariana. S-a rezolvat pana la urma de la sine, fara cezariana, dar nu m-au trimis acasa.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

woooooow! Felicitari Arleza si ramo, sa va bucurati de minunile voastre, sa va umple viata numai de fericire si liniste!
ce fain, s-au nascut fetele pe 1.11.2011! si, da, si eu intrasem sa vad de lia si blackcat :)
P.S. neatza si o, daca mai are cineva nevoie...:)

Mami de Serban(28.09.2009) si 34+ cu Eliza

Mergi la inceput