Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 9
Simo_82 spune:
Fetelor,
Va rog sa imi tineti pumnii starnsi. Maine merg din nou la monitorizare, sa vad daca a mai crescut singurul folicul care sambata avea 13 mm. De atunci am mai luat 4 fiole de menopur. Sper din suflet sa fi ajuns la dimensiunea la care sa se produca ovulatia, si sa-si faca treaba bine, chiar daca e singurel.
MeAlex, de-ai stii cat ma bucur cand citesc cat de mare e al tau, si cat de multi ai, fara sa fi facut stimulare. Fur un de molipsire de la tine..
Ma pentru toate fetele ce urmeaza sa se testeze. Sper sa fiti cat mai multe cu II liniute.
O seara minunata.
Simo_82 spune:
Scuze MeAlex, te-am confundat. Cea cu foliculii babani era Bob_Pixel
Citat: |
citat din mesajul lui Simo_82 Fetelor, Va rog sa imi tineti pumnii starnsi. Maine merg din nou la monitorizare, sa vad daca a mai crescut singurul folicul care sambata avea 13 mm. De atunci am mai luat 4 fiole de menopur. Sper din suflet sa fi ajuns la dimensiunea la care sa se produca ovulatia, si sa-si faca treaba bine, chiar daca e singurel. MeAlex, de-ai stii cat ma bucur cand citesc cat de mare e al tau, si cat de multi ai, fara sa fi facut stimulare. Fur un de molipsire de la tine.. Ma pentru toate fetele ce urmeaza sa se testeze. Sper sa fiti cat mai multe cu II liniute. O seara minunata. |
MeAlex spune:
Nu-i nimic, Simo! Sper sa am si eu cu foliculi babani!
Pup si tin pumnii!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Simo_82 spune:
Doamne ajuta
citat din mesajul lui MeAlex Nu-i nimic, Simo! Sper sa am si eu cu foliculi babani! Pup si tin pumnii! Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Kimmy spune:
Buna seara fetelor!
Nu ma dati disparuta,doar nu prea am timp sa stau la calculator
Mrenescu multumesc ca intrebi de mine...doar ca,nu am nimic nou de raportat.Acuma stau cuminte si astept sa-m vina cm .Sunt 13 dpo,test negativ si azi,plus ca temperatura mea care oricum era micuta,a incepus sa mai scada,deci e clar!Azi am intrerupt si progesteronul.Ma doare si burta.Cred ca de luna viitoare nu iau progesteron,ca ma induce in eroare.Mai vedem.Vineri ma duc sa-mi fac analizele de tiroida.Am asa o presimtire ca nu sunt ok.Si poate si asta ma influenteaza,de raman greu gravi.Plus ovarele micropolichistice,care nu ajuta deloc
Va pup,noapte buna,si sper sa mergem toate impreuna la odisee,cat mai repede
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
DenyAnd spune:
Buna seara fetele, si eu pe aici, cam tarziu...
Cum am venit de la job, imediat m-am pus sa citesc paginile din urma si asa de muuuulte ati fost foarte harnice azi. Imi place asa activitate, dar imi pare rau ca nu pot fi si eu prezenta la tema imediat.
Am citit atatea vesti in 2 ore ca deja pe toate le-am uitat care erau si cine. O fi oboseala de la job
Sper sa-mi iau curand un laptop mic si sa pot citi mesajele de la job la fiecare ora cum faceam pana acuma(sa iau laptop cu mine ca este wi-fi prin zona).
Eu va pup pe toate
P.S.
Cat despre mine, azi sunt in z2. Era de asteptat. Dupa cum v-am spus, asteptam rusii pe duminica si asa si a fost. Cum am stiut asa de sigur? Exact faza luteala fixa (de care spunea si MeAlex mai devreme) ca la mine e fix 15 zile, si stiu cand am si ovulat, exact dupa 15 zile DPO vin si rusii. De 3 luni dureaza asa "rutina" stricta la mine (de cand am pierdut sarcina), si sper sa o tina tot asa. Ma bucur, pt ca dupa monitorizarile stricte care le-am facut in aceste 3 luni, repede am prins cum lucreaza al meu organism si deja stiu, instinctiv, cand vine urmatoarea faza.
Pt luna noiembrie nu astept bebe pt ca treb sa stau pe bara(intru la tratament cu o masea care ma deranjeaza de o vreme si zic sa o tratez acuma decat mai tarziu cand as fi gravi) asa ca voi face nitel pauza, chiar si fara monitorizari.
Asa am o stare in ultima vreme, ca aproape-aproape ca ma detasez si eu de subiectul bebe, exact cum zice si Katy82 "cand nu te mai gandesti la bebe, atunci apare si el". Poate o fi de la job, dar nu vreau sa renunt!!! Am sa dau vina pe oboseala care o am acuma de la job. Tot cu oboseala asta am sa ma starui si eu sa prind barza de picior, ufff daca o prind... apoi vede ea ce o sa o bat! De intarzia atata sa vina si pe la noi!
Lia, nastere usoara!
Walkira, am prins si eu un de molipsire de la tine.
Ahh visele alea erotice... Lorena si MeAlex, eu am ras la postarile voastre despre visele respective, mi-ati amintit ca si eu le aveam zilnic de ma credeam si eu nebuna, perversa, dar de fapt eram gravida Asa ca... se vede la orizont si la voi!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Simo_82 spune:
Buna Kimmy,
Nu uita, pana nu e rosu mai exista speranta.
Ma regasesc intru totul in postarea ta. Si eu am ovare micropolichistice. Ce analize faci pentru tiroida? Chiar azi am facut si eu TSH si FT4. Astept cu nerabdare rezultatele. Dupa asa rezultate slabe la stimularea ovulatiei, s-a gandit si dr. meu sa ma trimita sa fac analizele pentru tiroida..
Tin pumnii si sper sa vii cu vesti bune.
citat din mesajul lui Kimmy Buna seara fetelor! Nu ma dati disparuta,doar nu prea am timp sa stau la calculator Mrenescu multumesc ca intrebi de mine...doar ca,nu am nimic nou de raportat.Acuma stau cuminte si astept sa-m vina cm .Sunt 13 dpo,test negativ si azi,plus ca temperatura mea care oricum era micuta,a incepus sa mai scada,deci e clar!Azi am intrerupt si progesteronul.Ma doare si burta.Cred ca de luna viitoare nu iau progesteron,ca ma induce in eroare.Mai vedem.Vineri ma duc sa-mi fac analizele de tiroida.Am asa o presimtire ca nu sunt ok.Si poate si asta ma influenteaza,de raman greu gravi.Plus ovarele micropolichistice,care nu ajuta deloc Va pup,noapte buna,si sper sa mergem toate impreuna la odisee,cat mai repede _ Mamica mandra de Timea Povestea noastra http://www.fertilityfriend.com/home/19d912 |
MeAlex spune:
Deny, a propos de vise, le-am avut in mai multe luni, asa ca nu e sun semn de bebe.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui MeAlex Deny, a propos de vise, le-am avut in mai multe luni, asa ca nu e sun semn de bebe. |
Ok.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
lorena_86 spune:
ceao fetelor
sunt rupta de oboseala
azi au venit 3 fete noi in locul fetelor care au plecat de dimineata dintre care si o casiera
eu am instruit-o, tot, iar la final de zi mi-a zis ca nu vrea sa mai vina ca e prea mare nebunie si sefa prea rea
nu-mi vine sa cred cat de falsa poate fi sefa, azi am crezul ca ma si ia in brate sa ma pupe ca stie ca daca plec si eu chiar e nasol ca nu ar avea cine sa ramana la casa, momentan sunt doar eu si o fata care a venit acum 4 zile plus tipa care a fost azi si tot azi a anuntat ca nu mai ramane....
deci nu-mi vine sa cred, nu vrea nimeni sa stea
vai, abia astept sa vad duminica daca e bb
yna, eu inteleg foarte bine ce ai scris tu din carte si la fel stiam si eu
si mie mi-a iesit testul destul de tarziu
alex e imposibil sa aiba loc fecundarea dupa 5 zile de la ovulatie, e imposibil
nu va mai luati dupa toate informatiile gasite pe net ca de cele mai multe ori nu au o baza buna, mai mult va induc in eroare
si eu am dat peste o gramada de prostii de am ramas masca
bettercy, iarta-ma dar la tine a fost extrauterina, nu? ce sangerare de nidare? exista asa ceva?
eu ma bag la nani
va pup pe toate
ne vedem maine mai pe la amiaza ca maine la 2 intru si apoi dupa program avem iar toata noaptea inventar