Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 8
xdidi spune:
stefi mie mi s-a recomandat aferam in loc de utrogestan in august de un dr la care nu mergeam , am facut doar eco la el...insa am luat tot utrogestan pt ca-l aveam in casa si mai luasem si n-am avut efecte nasoale...asa daca e sa o iei si duphastonu tot proge este si mi se pare ca e si de 200mg...insa se ia doar oral si eu am avut efecte nasoale de la el....acum ce sa zic suna dr-ul sau asteapta sfaturi de fetele gravi, poate au mai luat ele....parerea mea de baza este sa continui cu ce ai mai luat asa excluzi orice grija...si nu-l superi pe bebe cu stresu' te puuup si bafta
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monique77
fetelor eu am visat broaste testoase pietrificate si am visat si carapace goale, pe care le colectionam n-am mai visat broaste testoase oricum Miha, parerea mea este ca esti graviduta si sa de DUmnezeu sa fie sarcina bine fixata unde trebuie si 9 luni sa stea acolo te pup Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni dar vezi ca tu ai calculat gresit ca 2 noiembrie e miercuri nu marti
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Moni pai marti cand mergi o sa iti spuna cand o sa faci injectia cu pregnyl sau ovitrell care este pentru spargerea folicului si atunci o sa iti spuna cand trebuie sa vina si sotul, ce nu stiu eu este cate zile de abstinenta trebuie sa aibe ce am vazut p forumuri este intre 3 si 4 zile o sa intreb si eu joi sa vad ce zice dr.
Ma apuc sa citesc din urma ca astazi nu prea am mai avut timp a intru
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Mrenescu, si eu am oroare de ace, spitale etc. Am vene foarte proaste, care nici nu se vad cu ochiul liber si uneori ma inteapa de mai multe ori pina iese ceva. Cind mi se ia singe, ma uit pur si simplu in partea opusa, crede-ma ca ajuta. Hai, curaj, nu doare, e o mica intepatura si gata. Beta iese pozitiv mult mai devreme decit testul de sarcina. Mihaela, parerea mea e ca la tine e cu ochisori asteptam vestile bune si de la tine! 13+ Doamne ajuta! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Daca ai sti ce ma abtin sa nu ma duc maine la beta, ca eu m-am invatat si o intepatura e egal cu zero la mine.
Fetelor eu pe miercuri am programare la eco sa vad endometru ca sa fie completa monitorizarea luna aceasta dar acum nu stiu ce sa fac sa mai merg?
A inceput sa imi curga nasul si sa stranut si i-am zis sotului ca e cald in casa la care el zice ca e frig asa ca mi-am luat temperatura si am 36,8 deci nu febra
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Lia tin pumnii! Doamne ajuta sa fie totul bine! Fetele eu nu o sa mai intru un timp. Am de rezolvat o problema de sanatate cu care ma confrunt de ceva timp si care o sa ma tina pe bara o vreme. In plus as vrea sa ma mai detasez putin de subiectul bebe pe principiul ”cand nu o sa va mai ganditi, atunci o sa apara”, asa cum imi spun toti cunoscutii. Va tin pumnii stransi la toate si sper sa va vad pe toate la odisee cand am sa mai trec pe aici. Bafta multa! http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau. |
te asteptam sa revii atunci cand o sa poti tu si sa vii cu vesti bune
walkiria spune:
citat din mesajul lui lorena_86 walkiria da-mi pupici de molipsire si gandeste-te si roaga-te pt noi sa calcam pe urmele tale, sa vina si la noi bb ca mult ii asteptam si cu multa dragoste in suflet |
Lore va trimit pupici multi multi multi de molipsire tuturor
Inteleg ca duminica te testezi? Sa te ajute Dumnezeu sa fie bebita cuibarit in burtica!!
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 36+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
miky82 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Lia tin pumnii! Doamne ajuta sa fie totul bine! Fetele eu nu o sa mai intru un timp. Am de rezolvat o problema de sanatate cu care ma confrunt de ceva timp si care o sa ma tina pe bara o vreme. In plus as vrea sa ma mai detasez putin de subiectul bebe pe principiul ”cand nu o sa va mai ganditi, atunci o sa apara”, asa cum imi spun toti cunoscutii. Va tin pumnii stransi la toate si sper sa va vad pe toate la odisee cand am sa mai trec pe aici. Bafta multa! http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau. |
katy iti doresc multa sanatate si sa se rezolve cat mai repede, Iar bebe o sa vina el cat de curand ai gija de tine
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
stefulici spune:
Ms mult ptr sfaturi!
O sa-mi cumpar maine utrogestan.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
MeAlex spune:
Stefulici, eu stiu persoane care au luat Arefam si au dus sarcina OK, dar nu stiu persoane care sa fi trecut de la unul la altul. Am vazut pe prospect ca e de 100 mg, deci se pot inlocui. Eu nu as intrerupe si as lua Arefam.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060