Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor sunt disperata
nu stiu ce sa fac

acum m-au sunat niste colege ca si-au dat demisia la zi
adica au plecat din timpul programului

ca cica a venit sefa nervoasa rau si a inceput sa urle si sa jigneasca si colegele nu au mai suportat, e umilinta mare

acum nu stiu ce sa fac, daca sa mai rezist umilintei
ca nu se merita deloc

ma gandeam sa incer pe cat posibil sa mai rezist pana duminica cand ar trebui sa-mi vina ca poate nu mai vine si si daca e bb imi bag risc maternal

ce sa fac fetelor
ma simt si cam rau, ma simt lesinata, fara vlaga desi am mancat

Lore, mai rezista pana duminica si dupa vezi ce mai faci...oricum nu poate sa se comporte urat si cu tine, ca daca pleci si tu ...nu mai ramane cu oameni care sa munceasca. Esti puternica, nu uita!
Cat despre starea de rau si vlaga...cred ca e si din cauza anotimpului...si a temperaturii...multa lume se simte asa...astenia de toamna!
Pup tare, tare!Mergi mai departe ca sigur poti!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Sa fie un capitol cu noroc.
Eu am visat saptamana trecuta soareci si stiu ca soarecii si rochia de mireasa prevestesc sarcina si azi noapte am visat 2 sobolani, unul l-am omorat si unul incercam sa il prind.
Fetelor am o secretie foarte abundenta, mult mai abundenta si ca la ovulatie dar e mult mai cremoasa si alba nu incolora, cred ca semnele mele incep sa se inmulteasca.Sanii nu ma dor pe laterale dar sunt sensibili la atingere, si spatele incepe sa ma doara un pic
Lore ce sa iau pentru durere in gat?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, sa stii ca si io am visat soareci datile trec cand am ramas insarcinata, asa ca io cred ca e II!!!!
Mai baga poimaine un test sau fa beta!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna fetelor, sunt o veche aspiranta cu bebe la purtator acum.

Am intrat sa salut vechile aspirante si sa urez sedere cat mai scurta aici atat celor vechi cat si celor noi, sa aveti incredere in Dumnezeu ca atunci cand va veti astepta mai putin, va va aduce si minunea mult dorita.

Siiiiii FELICITARI FELICITYHOPE!!!!
Ma bucur tare mult pt tine! Doamne Doamne sa aiba grija de voi si sa ajungeti cu bine la termen, sa nasti un bebe sanatos si mancacios!!! Ai aflat daca e fetita sau baietel?

Lorena cum esti?te pup!

Noi suntem pe ultima 100 de metri, am stabilit cezariana pe 17 noiembrie si au inceput deja emotiile sa ma ia.

Va pup si va doresc sa vi se implineasca visul cat de curand!

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 36+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Walkiria, Dumnezeu si Maica Domnului sa iti ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

Walkiria, Dumnezeu si Maica Domnului sa iti ajute!

Iti multumesc din suflet pt gandurile bune
Ce face Sebi? S-a facut deja baiat mare

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mihaela, pe mine ma ajuta Propolis cu Vitamina C (pastile)...fara Vitamina C nu pot sa iau ca sunt gretos de dulci.
Lore, pai daca tot visez, sa fie cu folos, nu? Acum serios vorbind, nu mi-am facut griji, m-am gandit ca sunt pe acolo prin creierul meu niste conexiuni intortocheate.
Ma tot gandesc la chestia asta cu spottingul meu lunar, la mine tine vreo 3 zile, la voi cat tine? Oare o trebui sa iau ceva mai puternic, sa fac injectii cu progesteron? Eu nu mai am ginecolog acum...am mers la unul care se pricepe la trombofilie o singura data si a zis ca ma asteapta gravida...tot aman sa merg la el...e vorba de bani si de faptul ca nu mai am putere sa merg la medic. Intre timp am ajuns la alt ginecolog, ma trimisese urologul sa excludem ca as avea infectii si mi-a zis la fel, ca-s ok si ma asteapta gravida...el stia de spotting...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Stiu ca sunt bune dar eu nu pot lua vit C ca e jale la stomac am avut ulcer si acum trebuie sa fiu foarte atenta am luat odata si ma gandeam ca mor plus ca am citit ca propolisul nu merge in sarcina.
Lorena eu zic sa incerci sa mai rezisti sa vezi cum e si saptamana asta.
Yna ne luam de manuta?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

e un leu cu ochii verzi,asa cat jumatate din fata.
miercuri il duc la control.
ma rog la Dumnezeu sa faca 7 kg,ca sa evitam punctia intestinala, pt a afla cauza malabsorbtiei.
altfel, e o minune, un imiracol ce ma strange in brate cum ajung acasa.
merge, alearga, cade, se ridica, rade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Buna fetelor, sunt o veche aspiranta cu bebe la purtator acum.

Am intrat sa salut vechile aspirante si sa urez sedere cat mai scurta aici atat celor vechi cat si celor noi, sa aveti incredere in Dumnezeu ca atunci cand va veti astepta mai putin, va va aduce si minunea mult dorita.

Siiiiii FELICITARI FELICITYHOPE!!!!
Ma bucur tare mult pt tine! Doamne Doamne sa aiba grija de voi si sa ajungeti cu bine la termen, sa nasti un bebe sanatos si mancacios!!! Ai aflat daca e fetita sau baietel?

Lorena cum esti?te pup!

Noi suntem pe ultima 100 de metri, am stabilit cezariana pe 17 noiembrie si au inceput deja emotiile sa ma ia.

Va pup si va doresc sa vi se implineasca visul cat de curand!

Bebita al meu iubit

Ma bucur ca ai intrat pe la noi si nu ne-ai uitat.
Sarcina si nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mihaela, pe mine ma ajuta Propolis cu Vitamina C (pastile)...fara Vitamina C nu pot sa iau ca sunt gretos de dulci.
Lore, pai daca tot visez, sa fie cu folos, nu? Acum serios vorbind, nu mi-am facut griji, m-am gandit ca sunt pe acolo prin creierul meu niste conexiuni intortocheate.
Ma tot gandesc la chestia asta cu spottingul meu lunar, la mine tine vreo 3 zile, la voi cat tine? Oare o trebui sa iau ceva mai puternic, sa fac injectii cu progesteron? Eu nu mai am ginecolog acum...am mers la unul care se pricepe la trombofilie o singura data si a zis ca ma asteapta gravida...tot aman sa merg la el...e vorba de bani si de faptul ca nu mai am putere sa merg la medic. Intre timp am ajuns la alt ginecolog, ma trimisese urologul sa excludem ca as avea infectii si mi-a zis la fel, ca-s ok si ma asteapta gravida...el stia de spotting...

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Stiu ca sunt bune dar eu nu pot lua vit C ca e jale la stomac am avut ulcer si acum trebuie sa fiu foarte atenta am luat odata si ma gandeam ca mor plus ca am citit ca propolisul nu merge in sarcina.
Lorena eu zic sa incerci sa mai rezisti sa vezi cum e si saptamana asta.
Yna ne luam de manuta?

Cu cea mai mare placere, draga mea!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, atunci ia Strepsils cu anestezina (iti anesteziaza gatul).
Yna, suna asa bine ce zici tu...dar cum zicea si Gaby, si lunile trecute am avut spotting...in sarcina nu am avut, asa ca nu pot face diferenta intre sangerarea de implantare si spotting.

A propos de vise: eu acum am alfat de la voi ce inseamna daca visezi soareci...am visat acum cateva saptamani ca am nascut...un soricel...era dragut, imi placea de el, desi ziceam ca parca ar fi trebuit sa arate altfel.
Eu visez des hoti sau ca imi e frica sa nu intre hotii in casa...

pentru

Mergi la inceput