Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 22
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed Buna fetele...remember me? nu am mai intrat de un car de ani pe la voi...da nu a fost cu intentie, doar ca pur si simplu nu prea am mai intrat pe forumul asta(niste divergente pe la odisee) mi-e dor de voi....m-am simtit aici perfect, ati fost un adevarat sprijin pt mine in lupta cu infertilitatea. nu cred ca am apucat vreodata sa va multumesc. va doresc multa sanatate si sa va indepliniti cat mai repede visul de a deveni mamici. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 11.11.2011 marea intalnire :D |
Nastere usoara
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed fetele inafara de o mica raceala cu care m-am procopsit de ieri ma simt minunat. da pe 11 nasc....prin cezariana. vroiam normal dar al meu jr. mi-a schimbat planurile, s-a incolocit bine in cordon, si eu mai fricoasa am zis ceza ca nu vreau sa risc nimic. o sa va pun poza cu flacaul pe picassa cand ajung acasa. p.s: am scris mai timid ca nu mai stiam cine mai activeaza pe aici. va Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 11.11.2011 marea intalnire :D |
Nu te-am uitat si chiar ma gandeam daca ai nascut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
histamina spune:
multam de postari.
sincer,azi sunt blocata,la ora 18 aflu rezultatul cu punctia,si,daca nu innebunesc pana atunci, dau semne.
Mihaelafalt spune:
Gata eu am plecat ca e tarziu, intru diseara.
mrenescu spune:
citat din mesajul lui Yna85 mrenescu, daca as putea as da eu mana sa-mi faca intepatura dar sa-ti ia tie sange, dar nu se poate asa ceva...e doar o intepatura,gandeste-te prin ce dureri trec femeile cand nasc, dar pt minunea din viata noastra facem orice, fa-ti timp si mergi la Synevo sa ai si tu rezultatul spre seara. Eu credeam ca deja esti la titlu. http://lagf.lilypie.com/zFnw.png http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png |
Yna, n-am cum sa ajung la Synevo, indiferent cat de mult as vrea :(. Nu pot lipsi de la birou. Singura mea optiune in momentul de fata este bazaconia asta de CMU. O sa merg acolo in scurt timp. Am rezerve insa, parca nu mi se intampla mie, nu stiu cum sa explic, parca mi-e frica de rezultat. Daca e pozitiv o sa-mi fac 1000 de probleme din cauza diagnosticului de hipertiroidie ( daca il afecteaza pe bebe cu ceva). Daca e negativ o sa ma intristez ca de ce n-a venit bebitul pentru ca ni-l dorim. Am o minte incetosata de nu-i adevarat dar o sa ma duc totusi sa vad cum sta treaba. Cu ocazia asta ma gandeam sa-mi fac si RH-ul ca tot ma intep
Cat mai curand
lorena_86 spune:
buna fetelor
sunt rupta in bucati
nu stiu ce am domnit azi noapte, cum atipeam visam ca numar produse
dar a trecut, mai am unul maine seara si gata
fetelor, nu va mai certati, stiu ca suntem cu toate stresate si tensionate dar hai sa nu ne varsam furia una pe alta....viata si asa e foarte grea, noi trebuie sa fim unite, sa intelegem offffurile fiecareia si noi sa fim intelese la randul nostru ca de fapt asta e si frumusetea forumului astuia
yna, draguta, am trecut cu bine
tu ai ceva simptome?
la mine e ceva ciudat.....daca pana acum aveam dureri de sani si fara sa-i ating, ma dureau pur si simplu....acum sunt fleasca, varza....cum vreti voi.....aproape insesizabil de durerosi si moi si lasati ca ai lu` bunica
nico, dar nu a luat deloc in greutate de vor sa-i faca punctia?
in ce consta chestia asta?
si ce ar trebui sa vada la punctie?
eu sunt total pe dinafara
miha, te astept cu beta mare dar numai pana la maxim 2 ca apoi plec iar la hamaleala si sclavie