Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'Neata fetele
azi am fost la eco'

mi-a spus ca luna asta fac doar stimulare si injectie cu pregnyl
abia luna urmatoare facem inseminare ca cica sunt niste trepte de urmat

miky, am intrebat de sume si a zis ca e o procedura care la privat costa foarte mult

ma rog pentru acum mi-a zis sa stau linistita ca nu costa nimic (doar probabil ce le dau lor)

am intrebat si de trimitere si adeverinta salariat si au zis ca nu e nevoie

ziua 10
ovulez cu ovarul stang
anyway, eu am 4 foliculi (20 mm, 15 mm, 13 mm si 11 mm)
endometru: 0.3 mm

am intrebat daca e ok endometrul si mi-a zis ca e ok
mie nu mi se pare
eu sper sa nu ovulez pana vineri, cand m-a chemat sa faca injectia cu pregnyl

voi ce ziceti: sa imi cumpar Oestrogel? gel de masat pe burtica pentru ingrosare endometru?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Neatza

Moni multumesc mult, deci sa inteleg ca nici eu nu o sa fac insemniare luna asta?! .... o sa vad ce imi zice si mie maine cand o sa merg la eco.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

sa ma tii la curent ca tare sunt curioasa ce iti zice tie

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Buna fetele...remember me?

nu am mai intrat de un car de ani pe la voi...da nu a fost cu intentie, doar ca pur si simplu nu prea am mai intrat pe forumul asta(niste divergente pe la odisee)

mi-e dor de voi....m-am simtit aici perfect, ati fost un adevarat sprijin pt mine in lupta cu infertilitatea.
nu cred ca am apucat vreodata sa va multumesc.
va doresc multa sanatate si sa va indepliniti cat mai repede visul de a deveni mamici.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
11.11.2011 marea intalnire :D

Bella ce a trecut timpul
pe 11 nov. trebuie sa nasti?

cum te simti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni dar nu poti sa-i ceri sa-ti faca inseminare , asta daca nu ai incredere in stimulare...si eu ma gandeam sa fac o luna de stimulare pana isi termina sotul tratamentul.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

sincer n-am indraznit....
ma gandesc ca or sti ei mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni dar nu poti sa-i ceri sa-ti faca inseminare , asta daca nu ai incredere in stimulare...si eu ma gandeam sa fac o luna de stimulare pana isi termina sotul tratamentul.

sincer n-am indraznit....
ma gandesc ca or sti ei mai bine....

Doamne ajuta sa fie cu folos aceasta stimulare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni o sa te tin la curent si felicitari pentru foliculi, despre oestrogel chiar nu stiu ce sa iti spun
Bun venit Shoshonik sarcina usoara si un bebe sanatos
Bella o nastere usoara si sa fiti sanatosi
Miha te asteptam cu vesti minunate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Mi-e frica de aceeeeee si tontii astia de la CMU oricum dau rezultatele tarziu. O sa ma duc totusi pana la CMU aici la mine, acum in pauza de masa, sa intreb cat de repede se pot misca cu o analiza pe care alte laboratoare o dau in aceeasi zi

Yna, cand ai zis ca te asteptai sa-mi vezi nick-ul in titlu m-au trecut fiorii. Eu tot intorc pe toate partile lucrurile si ma gandesc ca poate e totusi de la altceva. Azi dimineata radeam cu potentialul tatic ca el e mai emotiv ca mine si-mi zicea: sa te duci la medic ca sa vezi de ce nu vine. Eu razand: pai stii si tu de ce nu vine nu trebuie sa ne zica doctorul. Ia zii, de ce nu vine? El uitandu-se in alta parte: Paaaaai, poate e bebitz

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele

inafara de o mica raceala cu care m-am procopsit de ieri ma simt minunat.

da pe 11 nasc....prin cezariana. vroiam normal dar al meu jr. mi-a schimbat planurile, s-a incolocit bine in cordon, si eu mai fricoasa am zis ceza ca nu vreau sa risc nimic.
o sa va pun poza cu flacaul pe picassa cand ajung acasa.

p.s: am scris mai timid ca nu mai stiam cine mai activeaza pe aici.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Offf...dragele mele, nu prea imi place ce am citit, normal ca avem personalitati diferite, probleme diferite ( legate de job, de famile), unele au pierdut sarcini, altele se lupte cu infertilitatea, altele au copilasi bolanaviori, alte isi mai doresc inca o minune in viate lor, DAR TOATE ASPIRAM LA O MINUNE (SAU LA UNA IN PLUS). Cred ca din cauza stresului, a oboselii, a neimiplinirilor si a esecurilor din ultima perioada din viata noastra...incep astfel de discutii, dar mai cred ca aici e loc pt fiecare, noi aspirante, vechi aspirante, aspirante de o zi de o saptamana, nu exista nici o regula pt cine vrea sa postez un gand, un mesaj, o discutie superspecializata sau un sfat. E bine ca fiecare posteaza ce stie si prin ce experiente a trecut pt ca asa putem invata unele de la altele si ne putem ajuta in felul acesta. Pt mine acest forum, chiar daca sunt "nou venita, dar va citesc de cateva luni bune" e ca aIIa "ACASA", unde poti vorbi deschis despre ce simte si gandeste o aspiranta.

Bob, eu sper sa mai vb cu noi, sa ne mai trimiti cate un mesaj, nu doar cand o sa fie bebe mare. Si poate ca nu vei mai fi nevoita sa o lasi mai moale luni urmatoare, ca poate bebe deja e la mami in burtica!
Ylari, eu te indragesc foarte mult, de la inceput, pt ca esti o persoana care lupta pt ceea ce-si doreste indiferent cat de greu pare de realizat! Eu am pierdut sarcina la 2 sapt dupa tine si cand vedeam optimismul tau, parca imi dadea si mie putere de a merge mai departe si a lupta pt minunea ce mi-o doresc cel mai tare. Ma bucur ca savurezi momentele impreuna cu sotul tau si sper ca vineri sa auziti inimioara lui bebedoi.Si bineinteles ca sper sa nu ne uiti si sa postezi cand ai tu timp, chiar ma bucur de fiec data cand vad un mesaj de la tine.
Deny, cat mi-as dori sa ai dreptate si sa fie bebe la purtator la mine,Lore si Miha.
Miha,poti sa faci beta azi, parca e 12z dpo, exista sanse sa fie mare deja (e ultima zi de imlantare). De abia astept sa vad rezultatul. Doar ne tinem de manuta!
mrenescu, daca as putea as da eu mana sa-mi faca intepatura dar sa-ti ia tie sange, dar nu se poate asa ceva...e doar o intepatura,gandeste-te prin ce dureri trec femeile cand nasc, dar pt minunea din viata noastra facem orice, fa-ti timp si mergi la Synevo sa ai si tu rezultatul spre seara. Eu credeam ca deja esti la titlu.
Histamina, cred ca e foarte greu sa ai copilasul mult iubit bolnavior, si cred ca esti ingrijorata in fiecare clipa...dar acum urmeaza un tratament, cu putina rabdara si si cu ajutorul bunului Dumnezeu, vei vedea rezultatele in curand. Stiu ca si eu sapt trecuta am avut o discutie contradictorie cu tine, pt ca nu intelegeam usurinta cu care i-ai dat acel sfat lui Lore - dar tu i-ai dat sfatul din punctul de vedere al unei mame cu copilasul bolnavior, iar eu dpdv al unei absolvente de MG care a facut stagiu de pediatrie si de psihiatrie si care isi doreste mai mult ca orice sa devina mama. Eu sper sa mai postezi si tu si sa nu ramai suparata pe noi, pt ca e loc pt fiecare.
Lore, draga mea, vad ca si tu ai absentat pe aici, eu am trecut cu bine ziua de ieri, sper ca si tu!Doar ca sunt rupta de oboseala (am dormit 4h azi-noapte) si incerc sa fac fata si azi, ca maine e mai lejer si mai pot sa ma odihnesc un pic. Sper sa fie OK la inventar dar sa ai grija de tine.

Va pup pe toate!Si sper cand intru data viitoare sa fie 2 rezultate de betaHCG mari si impacare. Haideti sa incercam sa ne intelegem si sa fim mai bune, sa ne pregatim si de postul Craciunului!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Neata fetele!
Asa Miha- astept beta cu nerabdare!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Si parca trebuia sa mai faca cineva beta. Mrenescu parca? Haideti fetelor, spargeti gheatza, ne tineti aici in tensiune???

Histamina ce pot sa spun? E alegerea ta daca mai scrii sau nu aici. Totusi, iti dai seama ca noi nu putem avea aceleasi reactii ca si vechile aspirante care te cunosc mult mai bine ca noi, iti stiu problemele si ti-au fost alaturi mult mai mult decat noi, cele nou venite. Eu una am incercat doar cu o vorba buna sa te incurajez, eu nici nu mi-am dat seama ce inseamna nick-ul tau pana nu ai vorbit de antihistaminice - practic abia atunci am facut legatura. In rest doar m-am rugat sa gasesti medicamentele ptr bebe si sa fie bine. Nu ma deranjeaza postarile tale, imi pare rau doar ca nu pot gasi cuvinte care sa iti dea putere. Eu una ma simt foarte bine aici cu fetele. Probabil peste ani daca voi decide sa aspir din nou - poate la bebe 3, de ce nu? voi intalni aici un alt grup in care sa imi fie mai greu sa ma integrez. Atunci as hotari poate si eu acelasi lucru ca si tine. Dar eu m-am simtit foarte prost din cauza afirmatiei tale ca aici nu mai e ce a fost. Adica noi cum suntem? Eu una nu am dat prea multe amanunte despre incercarea de a ramane insarcinata ptr ca am incercat doar natural, fara investigatii suplimentare sau alte medicamente, si asta nu m-a facut niciodata sa simt ca fetele nu m-au luat in serios. Ma simt acum un pic aiurea sa scriu aici de teama sa nu le ranesc, deh, eu acum sunt gravi si nu vreau sa vin aici sa le tot vorbesc despre asta dar ma simt datoare sa intru sa le spun ca sunt bine si sa le mai vb despre viata mea. Daca imi raspunde cineva bine, daca nu... eu tot o sa scriu ca tare mi-au facut vara si viata mai plina, mai frumoasa si mai linistita. Suntem oameni si oameni, sunt momente in viata in care avem asteptari poate prea mari...

Hai va pup ca am aberat destul.
In alta ordine de idei, mai Miha ce e cu varsaturile astea la tine ca mie nu mi se pare lucru prea ok, fuga la beta ca iti dau bataitza, macar sa stii o treaba, a cata zi DPO esti? Lasa vinul daca iti face rau, parerea mea...
Moni bafta, ce sa zic, ai niste foliculi destul de babani!

Va pup ca am muuuuuulta treabaaaa.......

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Astazi sunt a 26 zi si ziua 10 de la ovulatie, vinul l-am lasat de atunci ca ti-am zis ca nu merge.
Ma duc sa fac un dus si dupa plec

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Si asa m-am ambalat ca am uitat : Miha, asteptam rezultatele de la beta, sa dea DD sa fie ce sper eu (si tu evident) ca prea e evident cu atatea greturi! pup

Azi ma duc si eu la dr

Bafta sa ai si tu vesti bune si ai mare3 dreptate legat de postarile aspirantelor

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput