Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mai fetelor nu am vrut sa va enervati , dar in ultimele saptamani am vazut prea multe aspirante de o zi,cum spuneai si tu Gaby:"stiti va urmaresc , va iubesc,nu am indraznit...si cam atat"si mai revine cand are doua linii la purtator.Cjiar nu are cine sa le felicite?
Cat despre faza cu stresul..."cand m-am detasat a iesit"...doar ca sa ne demonstreze ca suntem disperate...
Sa nu-mi spuna mie nimeni ca odata ce ti-ai invatat corpul , si l-ai monitorizat o vreme , te poti opri din chestia aia ca ii fac statuie!
Uf ce m-am intins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Chiar mi-a fost dor de voi, aseara am ajuns forte tarziu, am facut baie si am picat de oboseala, nu am mai intrat.Dar acum am o jumate de ora libera si ma pun sa citesc.Sa vad ce ati mai vb si noutatile.
Asteptam sa vad la titlu: Felicitari, mrenesc! Dar ma punn sa citesc, ca sunt in urma.

Va pup pe toate, dragele mele!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Hai mai Bob chiar crezi ca e ceea ce-ti doresti?
Uite si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'Neata fetele
azi am fost la eco'

mi-a spus ca luna asta fac doar stimulare si injectie cu pregnyl
abia luna urmatoare facem inseminare ca cica sunt niste trepte de urmat

miky, am intrebat de sume si a zis ca e o procedura care la privat costa foarte mult

ma rog pentru acum mi-a zis sa stau linistita ca nu costa nimic (doar probabil ce le dau lor)

am intrebat si de trimitere si adeverinta salariat si au zis ca nu e nevoie

ziua 10
ovulez cu ovarul stang
anyway, eu am 4 foliculi (20 mm, 15 mm, 13 mm si 11 mm)
endometru: 0.3 mm

am intrebat daca e ok endometrul si mi-a zis ca e ok
mie nu mi se pare
eu sper sa nu ovulez pana vineri, cand m-a chemat sa faca injectia cu pregnyl

voi ce ziceti: sa imi cumpar Oestrogel? gel de masat pe burtica pentru ingrosare endometru?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Folinculii sunt babani si endometrul este bun pentru Z10,dupa ovulatie incepe sa se ingroase...hai Doamne ajuta!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Anca stii de ce mi-e frica mie?
ca nu se ingroasa
dupa ovulatia de luna trecuta, in ziua 15, era 0.6 mm (cand in ziua 12 era 0.8 mm)
stiu ca depinde si de masuratori insa tot nu sunt convinsa...
ehhh
sa vedem

eu am fost dezamagita cand mi-a zis ca nu imi face luna asta inseminare
parca n-am incredere doar in stimularea asta....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Buna fetele...remember me?

nu am mai intrat de un car de ani pe la voi...da nu a fost cu intentie, doar ca pur si simplu nu prea am mai intrat pe forumul asta(niste divergente pe la odisee)

mi-e dor de voi....m-am simtit aici perfect, ati fost un adevarat sprijin pt mine in lupta cu infertilitatea.
nu cred ca am apucat vreodata sa va multumesc.
va doresc multa sanatate si sa va indepliniti cat mai repede visul de a deveni mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'Neata fetele
azi am fost la eco'

mi-a spus ca luna asta fac doar stimulare si injectie cu pregnyl
abia luna urmatoare facem inseminare ca cica sunt niste trepte de urmat

miky, am intrebat de sume si a zis ca e o procedura care la privat costa foarte mult

ma rog pentru acum mi-a zis sa stau linistita ca nu costa nimic (doar probabil ce le dau lor)

am intrebat si de trimitere si adeverinta salariat si au zis ca nu e nevoie

ziua 10
ovulez cu ovarul stang
anyway, eu am 4 foliculi (20 mm, 15 mm, 13 mm si 11 mm)
endometru: 0.3 mm

am intrebat daca e ok endometrul si mi-a zis ca e ok
mie nu mi se pare
eu sper sa nu ovulez pana vineri, cand m-a chemat sa faca injectia cu pregnyl

voi ce ziceti: sa imi cumpar Oestrogel? gel de masat pe burtica pentru ingrosare endometru?

Neatza

Moni multumesc mult, deci sa inteleg ca nici eu nu o sa fac insemniare luna asta?! .... o sa vad ce imi zice si mie maine cand o sa merg la eco.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna dimineata!
Gata, anunt cu mandrie ca mi-a trecut raceala, mai am nasul infundat, dar in rest e ok si mi-am si revenit cu temperatura la normal.
Moni, ce frumosi foliculi, insa sa prestezi ca cel de 20 nu stii sigur daca mai tine pana vineri.
Histamina, aspirante suntem toate indiferent de nr de copii, dar tu faci cu ti se pare mai bine.
Luci +1 si pe mine ma distreaza aspirantele de o zi, care ne citesc si ne stiu de luni si intra sa scrie un mesaj si apoi se cara. Dar si alte persoane mai vechi, pe care le stim si care ne citesc din umbra, "ca sunt detasate si iau o pauza". Evident si persoanele care raman si apoi nu spun,si vin inocente sa anunte ca au xx sapt si ca nu crezut si etc..
Si tocmai asta ma enerveaza cel mai tare, vedetismul, altele sunt sincere si zic ce au pe inima si altele vin ca sa se documenteze, dar din umbra. Iar cand raman, raman, "cand nu s-au asteptat", iar noi nu ramanem ca suntem stresate.
Numai eu ma intreb cum de avem atatea vizionari la subiect si suntem atat de putine care postam?
Na ca am zis si eu ce am pe inima

Ah si mi-am amintit, am o "prietena" care intra special sa vada ce mai e nou cu mine, pe care o invit sa ma anunte personal ca ma urmareste si sa nu ma mai intrebe inocent saptamanal daca m-am hotarat sa fac copii. Ca mi-am dat seama!

hahaha
super tare

Mergi la inceput

Moni dar nu poti sa-i ceri sa-ti faca inseminare , asta daca nu ai incredere in stimulare...si eu ma gandeam sa fac o luna de stimulare pana isi termina sotul tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Buna fetele...remember me?

nu am mai intrat de un car de ani pe la voi...da nu a fost cu intentie, doar ca pur si simplu nu prea am mai intrat pe forumul asta(niste divergente pe la odisee)

mi-e dor de voi....m-am simtit aici perfect, ati fost un adevarat sprijin pt mine in lupta cu infertilitatea.
nu cred ca am apucat vreodata sa va multumesc.
va doresc multa sanatate si sa va indepliniti cat mai repede visul de a deveni mamici.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
11.11.2011 marea intalnire :D

eu nu te-am uitat tot asa frumoasa esti si cu bb la purtator? mai ai putin
in rest ce ai mai facut, cum te simti?

Mergi la inceput

Buna Bella , mai ai putin si-ti vezi minunea...sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos

Mergi la inceput