Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelafalt spune:
M aduc sa imi fac o ciorbita de pui ca asa salivez de ieri dupa o portie
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Buna dimineata fetele, eu deja sunt treaza ca ma duc la job. Azi m-am sunt in picioare ceva mai devreme din cauza ca mi-a curs mult, foarte mult si m-am speriat. Toata noaptea daca nu au fost 3pumnuri plini de cheaguri, de absorbantul a fost extra plin incat m-am patat pe chilot foarte mult si pe pijama si pe lenjeria de pat. NASOL. (imi cer scuze de detalii, dar mie prima data in viata mea mi se intampla asa ceva si sunt un pic speriata). Oare de ce asa mult mi-a curs? Nu am dureri deloc, sunt bine, nu ameteli. E ca si cum nici nu am menstruatie. Am intrat sa va intreb pe toate care luati aspenter, luati si in timpul menstruatiei? Sau intrerupeti aspeneterul cat e rosu? Eu banuiesc ca o fi de la aspenter In orice caz sunt cam dimineata asta. Eu va puppe toate ca fug la job. Intru deseara. Va doresc o zi frumoasa si plina de vesti bune, cu II! Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Deny,.
eu iau permanent (1 pastila/zi)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
stefulici spune:
citat din mesajul lui mrenescu Multumesc mult fetele ( Miha si Stefulici), deci as putea-o face oricand. Am CMU aproape de mine ( de birou) si as putea da o fuga, daca reusesc s-o tulesc putin de la birou. Am vazut ca acolo costa 40 de RON dar dau rezultatul in 3 zile. Free beta HCG - Asta e analiza? Cat mai curand |
3 zile e prea mult! Mai cauta pe net.
Medsana de care-ti spuneam io e in cotroceni... si cred ca e mai scumpa anliza decat in alte parti...
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Monique77 spune:
Miky,
ne trebuie si trimitere pentru inseminare? ce trebuie sa scrie pe trimitere? doar spitalul?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor !
Am fost azi la progele de z21, am stat la o coada infernala la medlife unirii, m-a durut intepatura super rau
citat din mesajul lui Simo_82 Scuze MeAlex, te-am confundat. Cea cu foliculii babani era Bob_Pixel |
da, cea cu foliculi grasi si multi sunt eu, dar te inseli: i-am obtinut dupa stimulare cu ova-mit luna aceasta. Iar in prima luna de stim cu closty am avut 3 foliculi de ~16 mm in z12, deci mai putini ca numar si mai micuti o idee ca luna asta. Am pus rezultatul ecografiei mele pe picasa, o las acolo sa mai compare cineva cand mai face stimulare.
citat din mesajul lui Yna85 Da, Alex, faza luteala e cam "fixa", intre 10-15z. In mod normal, la un ciclu regulat, la un ciclu de 28z, ambele faze sunt "fixe". In faza foliculara: z1-14, are loc maturarea ovulului; apoi z14 ovulatia, iar faza luteala: z15-28 are loc formarea corpului galben progestativ( care in caz ca ovul este fecundat se transforma in corp galben gestativ). Asta e teoria, dar practica ne omoara! |
Uhhh, teoria suna bine, practica sper ca suna la fel de bine in cazul meu, Eu am ramas socata cand doc mi-a zis ca in z14 aveam sumedenia de foliculi babani PLUS un corp galben, semn ca unul din folicului se sparsese. Si eu am cm de 30-32 zile cu ovulatie ~z17.
Wishing for rainbow baby dust !
lorena_86 spune:
neatza fetelor
cine a zis ca vrea sa-si faca beta? scuze dar am o durere de cap
in nici un caz free beta hcg ci beta hcg total
free-ul este pt triplu test
eu nu am o stare prea buna
nu am dormit bine, am avut cosmaruri....
Bob_Pixel spune:
Cred ca Mrenescu a zis de beta, ca are 5 zile intarziere azi.
Mrenescu, apropo, nu vreau sa te descurajez, si eu am avut in vara 2 luni consecutive de intarzieri mari de 7-11 zile si nu era nici bb, nici vreo problema... iti spun asta ca sa stii ca se poate sa iti intarzie aiurea
Wishing for rainbow baby dust !
miky82 spune:
citat din mesajul lui Monique77 Miky, ne trebuie si trimitere pentru inseminare? ce trebuie sa scrie pe trimitere? doar spitalul? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Neatza fetelor,
Moni de asta uitasem, cred ca sigur ne va trebui trimitere si banuiesc ca se trece spitalul o sa vedem cand mergem acum la dr, eu zic sa ne facem o lista cu intrebari pt dr, eu de fiecare data uit ce sa o intreb si mereu imi zice sa imi fac o lista
Va pup pe toate
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
histamina spune:
reteta brocoli strumf hiercaloric
2 bughetele de brocoli, un buchetel de conopida rupte in bucatele mici.un vas de jena tapetat cu un si pesmet, am pus brocoli si conopida acolo,2 catei de usturoi,am adaugat 100 ml de lapte si sare si putin ulei de masline.si am pus capac tot de jena.am lasat 30 de min, la foc mediu.
am scos usturoiul, apoi am blenduit toata compozitia,peste care am adaugat cascaval ras si 2 linguri de smanatana 24% de la Muller, nefermentata(e dulce,obtinuta din centrifugare).
yammmmy
miky82 spune:
Bob, Moni voi ati avut stari de voma si greata de la stimulare, ca eu am asta de vreo 2 zile si ma enerveza la culmea, data trecuta nu am avut asa ceva, sau poate fi de la altceva (daca nu imi venea menstra bagam mana in foc ca sunt gravi )
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop