Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Kimi, ma bucur ca am vesti despre tine. Fa-ti analizele de tiroida linistita, nu e musai sa iasa rau. Asa cum ti-am zis si eu am deja un an de cand fac tratament pentru hipertiroidie ( gusa polinodulara mai exact). Am luat tyrozol si euthyrox iar din septembrie i-am zis doctoritei ca as vrea sarcina si mi-a scos tyrozolul. Doctorita nu parea sa creada ca e vreo problema in a ramane insarcinata cu diagnosticul meu, ci doar ca trebuie sarcina supravegheata atent. Ea mi-a zis ca daca tot planific bebele sa incepem lucrul din decembrie cand mi-a dat analize suplimentare dar eu care nu mai aveam rabdare am intrebat-o ce se va intampla daca raman intre timp. Raspunsul ei a fost: nu-i nicio tragedie. Acum stau cu inima putin indoita ca daca e sarcina sper sa nu fie probleme.

Fetele, in dimineata asta, regulamentar, cu prima urina, temperatura camerei, moarta de somn ( am o somnolenta ceva de speriat) am facut un nou test. Rezultat: negativ. Nu mai fac pana vineri altul nici batuta, na, ca m-am enervat. Stiu ca am ovulat tarziu dar daca e bebe chiar nu-mi creste si mie beta ala mai repede?

M-as duce sa fac beta. Cam cat costa? Am aici la birou un laborator in zona dar daca trebuie facut pe nemancate atunci va trebui sa astept pana maine. Dar am o oroare de aceeee... Si cand fac analizele de tiroida din trei in trei luni e un calvar. Mi se pare cea mai naspa zi aia cu recoltatul analizelor. Am si eu pasarelele mele.

In fine, eu am o zi super incarcata la servici asa ca va voi citi mai pe seara cred. O zi frumoasa voua, cu vesti cat mai bune.

Cat mai curand

Mergi la inceput

A si ca sa nu uit ca ma cam lasa si memoria in ultimul timp: azi e ziua nr. 5 de intarziere. Ma mai gandesc ca poate nu e sarcina si poate mi-a intarziat pentru ca mi-a scos doctorita tyrozolul din tratament. Dar l-am scos din 13 sept si in 30 sept mi-a venit CM regulamentar. Deci nu mai stiu ce sa inteleg si ma apuca o furie pe liniuta aia care se incapataneaza sa apara singura, de nu va spun.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna dimineata fetele, eu deja sunt treaza ca ma duc la job.
Azi m-am sunt in picioare ceva mai devreme din cauza ca mi-a curs mult, foarte mult si m-am speriat. Toata noaptea daca nu au fost 3pumnuri plini de cheaguri, de absorbantul a fost extra plin incat m-am patat pe chilot foarte mult si pe pijama si pe lenjeria de pat. NASOL.
(imi cer scuze de detalii, dar mie prima data in viata mea mi se intampla asa ceva si sunt un pic speriata).
Oare de ce asa mult mi-a curs?
Nu am dureri deloc, sunt bine, nu ameteli. E ca si cum nici nu am menstruatie.

Am intrat sa va intreb pe toate care luati aspenter, luati si in timpul menstruatiei? Sau intrerupeti aspeneterul cat e rosu?
Eu banuiesc ca o fi de la aspenter
In orice caz sunt cam dimineata asta.

Eu va puppe toate ca fug la job. Intru deseara.
Va doresc o zi frumoasa si plina de vesti bune, cu II!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Neata.
Deny nu stiu ce sa iti zic de aspenter o sa vezi diseara cand o sa citesti ce iti spun fetele care iau deja, imi pare rau ca esti asa.
Eu azi noapte am avut noapte alba ca aseara s-a dus sotul la soacra ca ii era rau si a dus-o la spital ca fratesu sau sorsa nu s-au putut duce de acolo din sat a trebuit sa mearga asta 40 de km si eram nelinistita cand am vazut ca nu mai vine a ajuns la 6 dimineata inapoi si acum e la lucru deja.
Am primit sarcina de la el sa ma duc la scoala azi si sa trec si pe la masa dar nu stiu cum sa fac sa scap ca nu prea am chef e internata in sectia unde a murit tata si plus de asta am asa o sensibilitate la mirosuri ca nu imi vine sa intru in spital, oricum ea in 3 saptamani nu a fost niciodata la mine, cat am stat in spital si m-a si enervat aseara ca a zis ca ii e rau din cauza sotului ca s-a indepartat de ei ca nu a fost duminica incolo dar ei nu se gandesc ca poate avem si noi treburile noastre stiti prin ce am trecut vineri seara plus nunta, sambata ziua lu soramea si ea crapa ca nu a vazut fecioru.
El nici nu vrea sa le zica de accident si tace si inghite

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Neatza fetelor! Va invit la un nechezol. Sau decaf, dupa preferinte

Denny, eu am inceput sa iau aspenter doar in luna in care am ramas, dar cu ideea sa inrerup cind vine cm. Aspenter luam noi pentru endometru, sa fie mare si pufos cind se instaleaza bebe. Eu as zice sa intrerupi Apenterul ind vin rusii, nu are nici unrost sa pierzi mai mult singe din cauza lui, ca slabeste organismul, se pierd vitamine si mult fier. Intrerupe si reia cind a trecut si spottingul de dupa, adica atunci cind e alb. Imi pare rau de ce ti s-a intimplat, partea buna e ca ai vazut ca Aspenterul functioneaza.

Kimmy la discutia despre TSH: am facut TSH T3 si T4 cind nu eram gravida si valorile au fost minunate. Apoi (aici se face ca analiza de rutina in sarcina) prin sapt. a 7a au luat-o razna valorile (asta mi s-a intimplat la a doua sarcina. Dar din pacate era prea tirziu, aveam TSH 5,6! si progesteron 8 si aveam deja singerari.
De data asta, am refacut TSH in saptamina a 8a si era ok.
Fiecare sarcina e diferita. Nu sunt medic, nu stiu de ce tiroida o ia razna uneori in timpul sarcinii. Vreau doar sa spun ca si cu valori normale inainte de sarcina, trebuie urmarita si tinuta sub control.
In clinicile de reproducere asistata de aici(unde se face IVF) se doreste ca valoarea TSH sa fie intre 1 si 1,5 inainte de sarcina si apoi se monitorizeaza am impresia ca lunar.
Sper sa fie cu folos!

Eu maine am transparenta nucala, am asa emotii! As vrea sa am greturi, pofte si alea alea, ca sa stiu a bebe e bine. Dar n-am nimica!, uneori nici nu ma simt gravida si stau cu stres daca bebe e bine...

13+ Doamne ajuta!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

Lasa... ca bebe e bine si fara greturi... mie mi-e asa de rau ... nu pot sa beau nici cafea... aseara l-am pus pe al meu sa-mi faca suc din potocale la 0.30, asa de greata mi-era...
Pup you!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Si eu am baut ieri o cutie de suc de portocale de 1l ca imi era asa pofta si m-am simtit bine dupa, astazi m-am spalat si pe dinti.
Acum de s-ar calma si sotul putin ca ma ingrijoreaza, apropo a zis ca azi noapte ii venea sa urineze si nu avea unde acolo la spital si a tinut mai mult urina iar acum a zis ca simte un deranj din rinichi pana pe uretra si in testiculul drept eu cred ca a stat poate si pe un scaun stramb sau cumva.
O sa vedem diseara cum se simte daca nu maine dimineata il duc cu forta la medic.
Stiti ceva ce ar ajuta sa ii treaca?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Mrenescu, cine ti-a spus ca tb sa faci nemancata analiza abereaza.
Nu influenteaza deloc.
Probabil vreo receptionera care stie ca in gen asa se fac analizele sau vreo asistenta care nu era prea bine pregatita.
Eu mi-am facut de multe ori beta si nu pe nemancate...
Vezi in cat timp iti dau raspunsul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Kimi, ma bucur ca am vesti despre tine. Fa-ti analizele de tiroida linistita, nu e musai sa iasa rau. Asa cum ti-am zis si eu am deja un an de cand fac tratament pentru hipertiroidie ( gusa polinodulara mai exact). Am luat tyrozol si euthyrox iar din septembrie i-am zis doctoritei ca as vrea sarcina si mi-a scos tyrozolul. Doctorita nu parea sa creada ca e vreo problema in a ramane insarcinata cu diagnosticul meu, ci doar ca trebuie sarcina supravegheata atent. Ea mi-a zis ca daca tot planific bebele sa incepem lucrul din decembrie cand mi-a dat analize suplimentare dar eu care nu mai aveam rabdare am intrebat-o ce se va intampla daca raman intre timp. Raspunsul ei a fost: nu-i nicio tragedie. Acum stau cu inima putin indoita ca daca e sarcina sper sa nu fie probleme.

Fetele, in dimineata asta, regulamentar, cu prima urina, temperatura camerei, moarta de somn ( am o somnolenta ceva de speriat) am facut un nou test. Rezultat: negativ. Nu mai fac pana vineri altul nici batuta, na, ca m-am enervat. Stiu ca am ovulat tarziu dar daca e bebe chiar nu-mi creste si mie beta ala mai repede?

M-as duce sa fac beta. Cam cat costa? Am aici la birou un laborator in zona dar daca trebuie facut pe nemancate atunci va trebui sa astept pana maine. Dar am o oroare de aceeee... Si cand fac analizele de tiroida din trei in trei luni e un calvar. Mi se pare cea mai naspa zi aia cu recoltatul analizelor. Am si eu pasarelele mele.

In fine, eu am o zi super incarcata la servici asa ca va voi citi mai pe seara cred. O zi frumoasa voua, cu vesti cat mai bune.

Cat mai curand

Beta se poate face si in timpul zilei chiar daca ai mancat, la sinevyo costa 38 de ron si iti da rezultatul in aceeasi zi daca insisti si iti trimite rezultatul si pe mail

Mergi la inceput

Ylari ce faci?
Sper ca esti bine si doar te bucuri de venirea sotului acasa de nu intri la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Sa fie un capitol cu noroc.
Eu am visat saptamana trecuta soareci si stiu ca soarecii si rochia de mireasa prevestesc sarcina si azi noapte am visat 2 sobolani, unul l-am omorat si unul incercam sa il prind.
Fetelor am o secretie foarte abundenta, mult mai abundenta si ca la ovulatie dar e mult mai cremoasa si alba nu incolora, cred ca semnele mele incep sa se inmulteasca.Sanii nu ma dor pe laterale dar sunt sensibili la atingere, si spatele incepe sa ma doara un pic
Lore ce sa iau pentru durere in gat?

Miha, sa stii ca si io am visat soareci datile trec cand am ramas insarcinata, asa ca io cred ca e II!!!!
Mai baga poimaine un test sau fa beta!

fetelor eu am visat broaste testoase pietrificate si am visat si carapace goale, pe care le colectionam
n-am mai visat broaste testoase

oricum Miha, parerea mea este ca esti graviduta
si sa de DUmnezeu sa fie sarcina bine fixata unde trebuie si 9 luni sa stea acolo

te pup

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Moni dar vezi ca tu ai calculat gresit ca 2 noiembrie e miercuri nu marti

dada stiu :)
dupa mi-am dat seama

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Multumesc mult fetele ( Miha si Stefulici), deci as putea-o face oricand. Am CMU aproape de mine ( de birou) si as putea da o fuga, daca reusesc s-o tulesc putin de la birou. Am vazut ca acolo costa 40 de RON dar dau rezultatul in 3 zile. Free beta HCG - Asta e analiza?

Cat mai curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Multumesc mult fetele ( Miha si Stefulici), deci as putea-o face oricand. Am CMU aproape de mine ( de birou) si as putea da o fuga, daca reusesc s-o tulesc putin de la birou. Am vazut ca acolo costa 40 de RON dar dau rezultatul in 3 zile. Free beta HCG - Asta e analiza?

Cat mai curand

Si ai de gand sa faci o beta si sa astepti 3 zile?
Eu una nu as face asa, cauta in alta parte unde sa iti dea rezultatul maxim maine ca asa in 3 zile o sa iti iese si la test poate

Mergi la inceput