Forum... 2
Vad ca subiectul celalt s-a inchis,n-am intzeles motivul,asa ca poate uneste Mariu cele doua subiecte!
Problema semnalata ieri,si-a facut si azi aparitzia,exact cum am spus si ieri ,pe adresa pe care intram(aia fara ö-uri)!
Iata inca odata eroarea,nu e o critica ,sa se intzeleaga,mie Adminul mi-a aratat prin prezentza la subforumul asta ca este interesat de problemele ce apar.Deci admin,iata eroarea:
Server Error in '/forum' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.
Requested URL: /forum/eurl.axd/7cab093c50413345a08a11b07cef1497/
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3625; ASP.NET Version:2.0.50727.3
Sper sa-tzi fie de folos in rezolvarea problemei!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Raspunsuri
Anda08 spune:
Multumin andacos - adminul este in cunostinta de cauza si se lucreaza deja la rezolvarea erorii aparute
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
andacos spune:
Cu placere,ma bucur ca interventzia mea a fost bine intzeleasa
Vezi Marius ca era totusi o problema!!!!
Dana
admin spune:
Exista un BUG la forum. Incercam sa-l depistam si sa rezolvam problema. Multumim tuturor acelora care ne atentioneaza...
andacos spune:
Multzumim pentru schimbarile pe paginile forumului,acum si merge forumul ..brici,in ultimele zile a cam dat...rateuri la incarcatul paginilor!
Dana
andacos spune:
Eu cred ca un vin sau o tzuica fiarta,i-ar prii mai bine!
Dana
My_Lady0091 spune:
si bazarul nu (prea) a functionat azi!!tot de la bug?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 si bazarul nu (prea) a functionat azi!!tot de la bug? |
Nuu, ala e de la BUG Mafia!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare