Brumarei Nov-Dec(89)-Hai Lia73, georgia79, dana84!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

eu cred ca incepi saptamana 34 , azi ai implinit 33 de saptamani, rezulta ca de maine incepi sapt 34...

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

ma simt de parca as fi sarit peste o saptamana de sarcina :)) e foarte logic ce spui, dar parca imi e greu sa accept, pana acum am mers pe un calcul si acum..

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Citat:

eu cred ca incepi saptamana 34 , azi ai implinit 33 de saptamani, rezulta ca de maine incepi sapt 34...

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

ma simt de parca as fi sarit peste o saptamana de sarcina :)) e foarte logic ce spui, dar parca imi e greu sa accept, pana acum am mers pe un calcul si acum..

DanielasiRazvan-Teodor

si eu la fel am calculat pana acum...eu tot sper ca voi naste dupa dpn a medicului ginecolog si nu dupa cea a calendarului de la medicul de familie..eu acum dupa medicul de famile si calendar as avea 34 saptamani si 3 zile..

Laura 34+ saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Citat:

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

DanielasiRazvan-Teodor

stiu ce spui...pe mine ma lua cu vertij cand ma intreaba careva in ce luna sunt... acu imi e mai simplu..ii dau cu a 8-a... dar pana acum eram varza, faceam la calcule si mereu imi dadea cu virgula...

in ce te priveste e cum spun (cel putin asa am tras concluzia dupa UM si DPN), dar poti spune "am 33 de saptamani","am 34 de saptamani...ca sa nu iti iesi total din obisnuinta...

e ca la varsta o data ce ai implinit varsta "mergi" catre varsta urmatoare... dupa ce implinesti 30 de ani esti in al 31-lea an de viata chiar daca ai doar 30 ani si o zi

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Nush la ce mi-a stat capul ieri, ca am socotit aiurea... Maine intru in s40... Si ma duc la eco, nu credeam c-o mai vad in poza, credeam c-o sa fie pe viu... Dar e mai bine asa. Poate mai sta putin. Am shmotruit week-end-ul asta de mi-au sarit capacele! Si tot mai am!

Si ca veni vorba de zile de nastere, voi v-ati gandit la CNP-ul baieteilor nascuti pe 11? 1111111...... (mie una, pe 11 mi-ar placea sa se nasca Victoria, pt. ca e sf. Victor, si daca ma cert cu bunica-sau pot sa-i spun ca nu e botezata dupa el, ci dupa sfant, da' stie ca e "vrajeala")

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

Nush la ce mi-a stat capul ieri, ca am socotit aiurea... Maine intru in s40... Si ma duc la eco, nu credeam c-o mai vad in poza, credeam c-o sa fie pe viu... Dar e mai bine asa. Poate mai sta putin. Am shmotruit week-end-ul asta de mi-au sarit capacele! Si tot mai am!

Si ca veni vorba de zile de nastere, voi v-ati gandit la CNP-ul baieteilor nascuti pe 11? 1111111...... (mie una, pe 11 mi-ar placea sa se nasca Victoria, pt. ca e sf. Victor, si daca ma cert cu bunica-sau pot sa-i spun ca nu e botezata dupa el, ci dupa sfant, da' stie ca e "vrajeala")

In love with life.

ar fi ceva, dar stiam ca noile cnp-uri nu mai au genul codificat cu 1 si 2, ci cu 5 si 6....sau cam asa ceva.... sau au revenit la 1 si 2?!...nuuu nu cred... baietii au 5 si fetitele 6 la inceputul cnpului

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

ai grija de tine si nu te mai obosi atat de mult, felicitari pentru cele 40s si eu imi doresc tare mult sa ajung la 40 si bebelusa sa fie tot in burtica

Laura 34+ saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Da? Nu stiam!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

Da? Nu stiam!

In love with life.

1/2 - cetateni romani nascuti intre 1 ian 1900 si 31 dec 1999

3/4 - cetateni romani nascuti intre 1 ian 1800 si 31 dec 1899

5/6 - cetateni romani nascuti intre 1 ian 2000 si 31 dec 2099
7/8 - rezidenti

9 - cetateni straini

Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile

Mergi la inceput

Multumesc, Laura. Sper sa fie cum vrei tu, desi nu prea mai depinde de noi de la un punct incolo a mea face numai cum o taie pe ea capul!

Mergi la inceput

LOL, fetelor, mi-ati spulberat un mit! Se vede ca numai la copii nu-mi statea capul inainte de Victoria

Mergi la inceput