Brumarei Nov-Dec(89)-Hai Lia73, georgia79, dana84!
Raspunsuri - Pagina 8
Laura_Craita spune:
LIA CAROLA BLACKAT GEORGIA DANA LOREDANA DENISA
everything...sincer nu m-am gandit niciodata asa cum spui tu, este ciudat..sotul meu a devenit mult mai atent si mai responsabil de cand sunt insarcinata si nu am de ca sa ma plang....
msilvy...multumesc pentru incurajari, stiu ca el a plecat pentru binele nostru financiar si stiu ca este foarte greu si pentru el dar tot este tare greu si cum spune ooka, chiar sunt dependenta emotional de sotul meu si de cand cu sarcina si hormonii au un cuvant de spus...sunt tare sensibila
ooka multumesc pentru incurajari si felicitari pentru buricut..ai deja o domnisoara in toata regula...sper sa-mi trimiti si mie un picut din curajul tau
luny si tie iti multumesc pentru tot si chiar cred ca nasterea samburicii imi va mai umple timpul si golul lasat de sot pana se intoarce el..multumesc tuturor pentru incurajari si va doresc liniste sufleteasca si numai bucurii
Laura 34+ saptamani Alesia Ioana
nadaflorilor spune:
Hai Denisa
pentru mai multe siguranta nu poti merge acum la spital...poate te si opresc acolo....
Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonzca79 wowwwwww....chiar ca se anunta o saptamana plina...deh , se instaleaza cu drepturi depline odiseea noastra...nu-mi vine sa cred!!!! Ma intreba cineva daca nasc natural...eu asa sper...la Erik travaliul a fost acceptabil...s-a declansat pe la 10 seara...pe la 11:30 eram la spital si la 04:20 am nascut(dimineata)..deci vreo 6 ore cu totul...acum sper sa fie mai scurt fiind a doua nastere.... Lunea trecuta cand am fost la dr, aveam colul deschis de aproape 2 degete insa din experienta stiu ca asta nu conteaza...la Erik am fost dilatata de 3 cm de la 37 saptamani si am nascut la 41....asa ca.... Eu tot sper in fiecare seara...spun seara pt ca as prefera sa fie noaptea desi prima data imi era teama de asta ..insa e mai liniste..nu e forfota...etc... Ma tot gandeam ce data mi-ar placea....am tot refuzat sa "imi placa" 01 noimebrie fiind ziua mortilor in Ardeal..insa parca suna bine 01.11.2011, nu??...sunt nebuna stiu.... Ma duc sa hraneesc una bucata copil infometat si apoi sa-l duc la nani... POZE...POZULICI puiutul meu, Erik 39+ Brianna |
poti privi si altfel ziua de 1 noiembrie...in calendarul ortodox este scris "† Sf. doctori fara de arginti Cosma si Damian "... poate va ofera protectie
asa ca:
Hai Ramona!!!!
Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile
denisamiron spune:
Ma duc sa fac o baie calda. Poate impusc doi iepuri...incepe travaliu si ma mai ajuta si la raceala asta care sta sa treaca de vreo cateva zile si nu mai trece.
Acuma ma apucat si pe mine scrisul pe forum pe ultima suta de metri, ca de citit va citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata :)
Si mai am o intrebare cum fac sa vad si eu pozele ca nu ma pricep si va laudati toate cu burtici frumoase ca sunt si eu curioasa sa va vad.
38+
luny spune:
mama, ce v-ati distrat azi p-aici
...ceea ce eu nu pot spune, dar e bine acasa la mine, in scaunul meu de regina de la calculator
sa dormiti bine la noapte!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui denisamiron Ma duc sa fac o baie calda. Poate impusc doi iepuri...incepe travaliu si ma mai ajuta si la raceala asta care sta sa treaca de vreo cateva zile si nu mai trece. Acuma ma apucat si pe mine scrisul pe forum pe ultima suta de metri, ca de citit va citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata :) Si mai am o intrebare cum fac sa vad si eu pozele ca nu ma pricep si va laudati toate cu burtici frumoase ca sunt si eu curioasa sa va vad. 38+ |
primul pas, activeaza PM!
Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile
daniela209 spune:
am revenit si eu de la plimbare.. ce greu incepe sa fie , numai zic de partea cu imbracatul si incaltat..fara ajutor nu mai reusesc sa fac nimic.. am ajuns sa obosesc si cand mananc si mai am atatea saptamani... incepe sa fie greu tare..stiu ca bebe trebuie sa stea acolo cat mai mult cu putinta,dar devine incredibil de greu
DanielasiRazvan-Teodor
Laura_Craita spune:
este tare greu si pentru mine la partea cu imbracatul si mai ales incaltatul si avem 34 sapt...uff mai ales cand trebuie sa ne descurcam singurele
Laura 34+ saptamani Alesia Ioana
daniela209 spune:
citat din mesajul lui Laura_Craita este tare greu si pentru mine la partea cu imbracatul si mai ales incaltatul si avem 34 sapt...uff mai ales cand trebuie sa ne descurcam singurele Laura 34+ saptamani Alesia Ioana |
eu abia incep saptamana 33 maine ... oricum ma astept si la mai greu de acum incolo,dar macar sa fie bebe bine..
DanielasiRazvan-Teodor
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela209
eu abia incep saptamana 33 maine ... oricum ma astept si la mai greu de acum incolo,dar macar sa fie bebe bine.. DanielasiRazvan-Teodor |
eu cred ca incepi saptamana 34 , azi ai implinit 33 de saptamani, rezulta ca de maine incepi sapt 34...
Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile