Brumarei Nov-Dec(89)-Hai Lia73, georgia79, dana84!
Raspunsuri - Pagina 6
brindusa76 spune:
bine punctat nina!
si eu ma simt uneori ca "ala negru de respira greu" (Darth Vader)
si da, ma alatur grupului de sforaitoare (noaptea)- fornaitoare (ziua)
Sotul se mai uita la mine, uneori, atent asa si ma intreaba (stiindu-mi nervii intinsi) "ce faci, plangi?"...
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
nu esti singura... asa ca nu plange...o sa treaca... eu stau f prost cu respiratia, m-a chinuit o rinita de la inceputul sarcinii, acu spre sfarsit s-a combinat si cu alte cele si la culcare uneori zici ca sunt Dart Vader (sau cum il cheama)... am luat o chestie mentolata de inhalat si ma mai desfund cu ea din 3 in 3 zile Nina, 33s+, AMR minim 36 zile |
31+
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusa76 Sotul se mai uita la mine, uneori, atent asa si ma intreaba (stiindu-mi nervii intinsi) "ce faci, plangi?"... |
hai ca mi-am facut azi portia de ras cu bretelele carolei si sforaitul vostru!!
Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
msilvy spune:
fetelor , citeam pe forum :
cica e bine sa-ti faci vaccinul antitetanos inainte sa nasti , daca nu l-ai facut in ultimi 10 ani ???
voi ce stiti despre asta ??
abrambu : aici ti-au spus ceva despre asta , ca mie nu mi-a zis nimeni ????
daniela209 spune:
citat din mesajul lui abramburika hai ca mi-am facut azi portia de ras cu bretelele carolei si sforaitul vostru!! ****** Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
daca ai sti ce aiurea e senzatia...mai nashpa ca atunci cand te trezesti ca sforaie cineva alaturi..cel putin mie imi creeaza si senzatia ca ma sufoc si ma trezesc si speriata pe langa toate cele..
DanielasiRazvan-Teodor
Lia73 spune:
carola, pui la pampersi bretelele daca nu ai gasit puntuloni
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +38 Matei Ioachim
AMR putin, putin
abramburika spune:
pai va cred, nu rad de necazul vostru, da' sunteti nostime cand povestiti. Partea cu sforaitul jumatatii o stiu, ghionturi si alte alea .
silvy - nu stiu nimic de vaccinul ala, nu mi-a zis nimeni sa-l fac, nu m-a intrebat nimeni. Si nici nu cred sa-l fi facut in ultimii 10 ani. Sigur. Ca-s de 12 in Italia si n-am facut nici un vaccin.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
ooka spune:
Aris uite un link pentru tine: www.johnlewis.com/Gifts/For Babies/For Babies/Money Banks/1535/ProductCategory.aspx#&&/wEXAgURU2VhcmNoRXZlbnRUYXJnZXQFH1NlYXJjaFJlc3VsdHNHcmlkMV9VcGRhdGVQYW5lbDEFE1NlYXJjaEV2ZW50QXJndW1lbnQFSVNSVC9HaWZ0cy9Gb3IrQmFiaWVzL0ZvcitCYWJpZXMvTW9uZXkrQmFua3MvMTUzNS8xLzAvUHJvZHVjdENhdGVnb3J5LmFzcHih/t1w3 35sqZnQpkjRF9UdnH6XA==" target="_blank">porci
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
MoniQQ spune:
citat din mesajul lui msilvy abrambu : azi sunt mai bine , m-am si odihnit azi noapte , pana la 7 dimineata cand m-am trezit pentru ca sforaiam si ma deranja sforaitul meu . ati m-ai auzit asa ceva ??? |
Stateam pe canapea sa ne uitam la film, si eu atipeam... atata doar ca m-a trezit propriul sforait. Am nasul infundat mai tot timpul, so... :(
Cel mai rau ma enerveaza ca nu mi-am pus picaturi ca "fac rau" iar acum de la atata respirat aer rece pe gura noaptea am si racit - tusesc (si desigur, daca tusesc mai rau, totul se incheie cu o contractie dragutza). Macar siropul de tuse (ala de patlagina sau de brad) e permis in sarcina?
msilvy spune:
MoniQQ:
nu stiu daca siropul face bine sau nu , eu am incercat sa evit tot ,
incearca sa-ti desfunzi nasul su ser fiziologic sau cu apa marina (gasesti in farmacie , arata ca un spraydeodorant)
eu sforai si cand nu am nasul infundat , parca sunt inchise caile respiratorii undeva mai sus ... sau asa ceva ..