Brumarei Nov-Dec(89)-Hai Lia73, georgia79, dana84!
Raspunsuri - Pagina 5
msilvy spune:
abrambu :
azi sunt mai bine , m-am si odihnit azi noapte , pana la 7 dimineata cand m-am trezit pentru ca sforaiam si ma deranja sforaitul meu . ati m-ai auzit asa ceva ???
in ultima luna , s-a mai intamplat sa ma trezesc in miez de noapte ca auzeam sforaituri si incepeam sa-l zgaltai "nu m-ai sforaii , intoarcete pe o parte ..." si cateodata el imi spunea "iubita , sunt treaz nu sforai" si eu "tu sforai si treaz numai sa ma enervezi" ....
azi noapte am dormit singura si .... surpriza ... e adevarat .... mi-am dat seama ca sforai... eu ...
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msilvy abrambu : azi sunt mai bine , m-am si odihnit azi noapte , pana la 7 dimineata cand m-am trezit pentru ca sforaiam si ma deranja sforaitul meu . ati m-ai auzit asa ceva ??? in ultima luna , s-a mai intamplat sa ma trezesc in miez de noapte ca auzeam sforaituri si incepeam sa-l zgaltai "nu m-ai sforaii , intoarcete pe o parte ..." si cateodata el imi spunea "iubita , sunt treaz nu sforai" si eu "tu sforai si treaz numai sa ma enervezi" .... azi noapte am dormit singura si .... surpriza ... e adevarat .... mi-am dat seama ca sforai... eu ... |
sily nu esti singura, mi s-a intamplat si mie de cateva ori pana acum in sarcina, dar mi-am dat seama ca eram eu fiindca auzeam alt sforait fata de al sotului
asa ca nu plange, nu esti singura
DanielasiRazvan-Teodor
abramburika spune:
citat din mesajul lui msilvy abrambu : azi sunt mai bine , m-am si odihnit azi noapte , pana la 7 dimineata cand m-am trezit pentru ca sforaiam si ma deranja sforaitul meu . ati m-ai auzit asa ceva ??? |
Nu!
citat din mesajul lui msilvy "tu sforai si treaz numai sa ma enervezi" .... |
complot in toata regula, zau asa!!!
Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Bianca77 spune:
chiar ca se incinge atmosfera...
Lia sa dea DD sa fie Mateiu' mare si voinic si gata de iesire si sa nu te tina in suspans prea mult prin spitale...Multa bafta maine! Nastere usoara... asa ca prima ... n-ar fi rau ! Ai toata admiratia si felicitarile mele pt cum si cat ai indurat in toate lunile astea pt puiul tau!!
HAI LIA!!
Cu celelalte candidate Carola, Georgia, Dana si Loredana mai asteptam o zi-doua ...
Ramona tu cum te simti, cum nasti? banuiesc ca natural, daca nu ai o data anume si te astepti sa pleci oricand la spital...
la mine e calm total. am intrat in sapt 39 dar n-am nici un semn prevestitor, contractii, secretii, dop pierdut, etc. Sunt ca o floare ce mai! Brambu, mai am un pic si ma duc sa cumpar un test de sarcina
38+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
Beatrice1982 spune:
lia imi dai si mie emotii...............
eu sper sa nasti,daca asa vrei, insa daca e ok sa te trimita acasa, sa mergi acasa...stii tu cat mai mult sta bebe la dospit cu atat mai bine si pt tine...(:D-e greu dar rezisti tu cumva)si pt Mateiutz........
asa ca............stai relax..........
HAI LIAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Am citit dar neuronu meu ma lasa ....asa ca multe nu mi-amintesc....
Brambu...la noi, eu fiind reformata, luminatia e pe 1 nov...consta in a duce flori si coroana la cimitir si a se aprinde lumanari....mergem seara cand incepe sa se intunece....e o priveliste.................................superbaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tot comemorarea mortilor e.......
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 36+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
msilvy spune:
abrambu:
cu marsupiu m-am dotat , dar "slingul" din link-ul tau e suuuuperfain ..
al meu nu e asa , asta chiar imi place tare .
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui msilvy abrambu : azi sunt mai bine , m-am si odihnit azi noapte , pana la 7 dimineata cand m-am trezit pentru ca sforaiam si ma deranja sforaitul meu . ati m-ai auzit asa ceva ??? in ultima luna , s-a mai intamplat sa ma trezesc in miez de noapte ca auzeam sforaituri si incepeam sa-l zgaltai "nu m-ai sforaii , intoarcete pe o parte ..." si cateodata el imi spunea "iubita , sunt treaz nu sforai" si eu "tu sforai si treaz numai sa ma enervezi" .... azi noapte am dormit singura si .... surpriza ... e adevarat .... mi-am dat seama ca sforai... eu ... |
nu esti singura... asa ca nu plange...o sa treaca... eu stau f prost cu respiratia, m-a chinuit o rinita de la inceputul sarcinii, acu spre sfarsit s-a combinat si cu alte cele si la culcare uneori zici ca sunt Dart Vader (sau cum il cheama)... am luat o chestie mentolata de inhalat si ma mai desfund cu ea din 3 in 3 zile
Nina, 33s+,
AMR minim 36 zile
carola spune:
Nu mai radeti de bretelele lui Patrick!
Pai daca pulover sau pantaloni pentru 0 luni nu aveau....i-am luat bretelele.
Lia, simteam ca ma apasa jos. De ce? De trimis acasa nu te trimit dar poate ca nu te tin in spital daca nu ti se deschide colul si nu ai contractii. la mine asa o sa fie. Nu raman daca nu am de ce.
37+
www.flickr.com/photos/carola456
msilvy spune:
daniela209 , nadaflorilor :
. sper doar sa treaca cu timpul ca altfel ... nu exista solutie , degeaba "ma trimit" in camera cealalta ...
abramburika spune:
citat din mesajul lui carola Nu mai radeti de bretelele lui Patrick! Pai daca pulover sau pantaloni pentru 0 luni nu aveau....i-am luat bretelele. |
pai merg si fara, stai linistita. Se pun la pampers .
bianca - bravo tie, asa, ca o floare sa fii in continuare si la nastere si dupa!! Si eu tot ca o floare, da' nu spui care (curu' gainii ).
bea - da, deci tot comemorarea mortilor ar fi. Aici (la catolici) e pe 2 nov. Mie imaginea asta cu lumanari aprinse peste tot, la morminte, de Paste imi place.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.