Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanna81 spune:
aaaa, da. si ceapa e buna (rosie sau alba). i-am ous si eu lui Carol de vreo doua ori. mai exact o ceapa taiata in 4/6 pusa pe o farfuriuta si lasata peste noapte cu el in pat. miroase, e adevarat, dar a respirat mai usor. cel putin asa mi s-a parut mie.
Roxxy80 spune:
Eu nu stiu adresa de email si parola. Mi le trimite si mie cineva?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 buna fetelor, am trimis pe mail ceva infrmatii despre un atelier de creatie. Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Eu nu stiu adresa de email si parola. Mi le trimite si mie cineva?
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
adresa de mai am luat/o de pe prima pagina a noastra si este dovleceinoi2009@yahoo.com
parola nu o stiu
marchplayer spune:
FETELOR, AM DE VANZARE UN COSTUM DE DRAGON!!! ESTE MORTAL!! PENTRU 1-4 ANI. DIN PACATE AM FACUT O COMANDA AIUREA SI M-AM ALES CU ACEST COSTUM CARE II ESTE MIC LUI RARES SI ACUM AS REA SA-L VAND!!!
POATE STITI PE CINEVA..CUMVA...CAREVA...:)
CARE-L VREA!!
laura78nico spune:
Buna!
Cred ca am parola notata acasa. Verific deseara si daca o am o sa o transmit.
Noi suntem cu mucisori, si Ramona inca mai are un pic d tuse, eu una tusesc ca un magar cand ma apuca.
Va pupicesc si va doresc o zi buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Roxxy, Laura v-am trimis parola pe PM.
Ioana ma duc sa verific mailul
.
Pupici tuturor.
monikus spune:
Din pacate noi nu ne incadram in categoriile respective de varsta. Oricum, cred ca ar fi interesanta si o experienta de genul asta.
laura78nico spune:
Cred ca maine cumpar ridiche neagra. Ramona inca mai tuseste.Vad ca Mihai se tine tare (ceea ce ma bucura).![]()
In rest nimic nou
va pupicesc
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
Hello 
nimic nou sub soare, doar am intrat sa va salut!
aaaa, ba da... azi ma duc la coafor! 

Matei (29.11.2007) si de
Maria (08.09.2009)