Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Salutare!!!!
Danutza, cum mai e cu alaptatul, in conditiile in care tot pleci asa? Cu cine ramane Alexandra? Cum se comporta?

Si noi suntem la capitolul "vorbeste de nu se mai opreste"..incepe sa imi placa si de Rares, desi uneori, pana nu repetam noi ceea ce el spune in limba lui, nu se lasa...
Cel mai des "tambai gaben"=tramvai galben , si in somn..oriunde...
Nu suntem inca la intrebari...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Ma bucur sa aflu mai multe despre voi.

Vai Danuta ce program incarcat ai...la mine a fost mai complicat in primele saptamani si cine stie cum va mai fi.Cel putin saptamana asta a fost mai lejer ca nu a fost sefa .

Cata lasa mami ca va pune el si intrebari.Noi momentan nu spunem/repetam unele cuvinte.

In rest nimic nou ne jucam, ne certam lucruri obisnuite.

ici si numai bine.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Si acum cand scriu o alaptez. Cu alaptatul e asa: daca nu sunt acasa sau in preajma ei nu cere si nu are nici o treaba. Daca sunt acasa iubeste tzitzi din suflet. Cu toate plecarile mele parca mai rau e legata de mine...iar cu tzitzi...vad ca rezista si inca mai curge...Ma mir si eu. as vrea sa termin cu tzitzi ca e deja mare...dar pe de alta parte nu ma indur...ca asa fericita e la pieptul meu...plus ca ma simt vinovata ca sunt mult plecata...

Ajutoare nu avem...doar gradi cu program lung. Facem in asa fel sa ne coordonam eu si sotul cu delegatiile ca macar unul sa fie mereu acasa. Si nu e mereu usor:) El de exemplu vine asta seara de la Oradea - plecat de luni dimineata, iar eu ieri am plecat si m-am intors in aceeasi zi la gIURGIU (MAi intai am lasat copil la gradi iar la intoarcere am luat-o acasa). Maine la prima ora la 7 am avion spre Arad dar e sotul acasa...si asa mai departe:)))

Din fericire weekendurile sunt ale intregii familii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna mamicilor,

Va rog acordati-i cateva minute lui Vladut,un copilas bolnavior de doar 3 ani si 8 luni.

Citind din ce in ce mai mult despre cazul acestui pui nevinovat m-a apucat plansul ... si am plans pt ca mi-am imaginat ce simte mama acestui baietel, ce poate intelege acest copil din tot ce i se intampla ...fiind mama la randul meu inteleg prin ce poate trece aceasta mama, acesti parinti ... E DOAR UN COPILAS SI MERITA SA TRAIASCA!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

blog Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dragelor!

Danuta drum bun! Ce ma bucur cand te aud inca de alaptat.

La noi Ramona iar are mucisori.Sper din suflet sa nu o luam de la capat cu racelile.

Va doresc o zi buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura, sper sa nu o trageti iar.

Danuta, incarcat program acolo la voi. Bine ca Alexandra e sociabila si s-a acomodat usor la gradi ca altfel ar fi fost oribil.

Lali am vazut ca gogosica e durdulie. Cum merge cu alaptatul?

Din pacate noua nici acum nu ne-a trecut tusea. Am incercat si cu ridiche neagra si tot nu cedeaza. In nas dam zilnic cu biorinil de 3 ori ca sa fie ok dar zic mersi ca nu are febra.

La partea cu vorbitul nu mai vreau sa zic nimic pt ca deja sunt mult prea ingrijorata din cauza asta.

Acum ma mai streseaza si problema suzetei. Acasa reusesc sa i-o mai scot din gura dar la cresa sta non-stop cu ea in gura pt ca mi-au zis injgrijitoarele ca daca nu o are, se duce la copiii care au suzeta in gura si le-o ia pe a lor. Nu stiu cum naiba sa mai procedez. Ma gandesc ca poate de asta nu vb, ca tine mereu rahatul ala in gura.

In fine...

Hai...va pup. Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Laura, sper sa nu o trageti iar.

Danuta, incarcat program acolo la voi. Bine ca Alexandra e sociabila si s-a acomodat usor la gradi ca altfel ar fi fost oribil.

Lali am vazut ca gogosica e durdulie. Cum merge cu alaptatul?

Din pacate noua nici acum nu ne-a trecut tusea. Am incercat si cu ridiche neagra si tot nu cedeaza. In nas dam zilnic cu biorinil de 3 ori ca sa fie ok dar zic mersi ca nu are febra.

La partea cu vorbitul nu mai vreau sa zic nimic pt ca deja sunt mult prea ingrijorata din cauza asta.

Acum ma mai streseaza si problema suzetei. Acasa reusesc sa i-o mai scot din gura dar la cresa sta non-stop cu ea in gura pt ca mi-au zis injgrijitoarele ca daca nu o are, se duce la copiii care au suzeta in gura si le-o ia pe a lor. Nu stiu cum naiba sa mai procedez. Ma gandesc ca poate de asta nu vb, ca tine mereu rahatul ala in gura.

In fine...

Hai...va pup. Sa aveti o zi buna.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostru!

monik, incearca sa i-o tai cu foarfeca putin cate putin si sa-i spui ca acum are dinti si a muscat-o. si mergi asa pana ajungeti la cotor.
am o cunostinta care a facut asa si a scapat de ea.

se poate ca si din cauza asta s anu vorbeasca. poate ar trebui sa te consulti cu pediatrul legat de treaba asta. cu ridichea mergi mai departe, nu renunta

Mergi la inceput

Ioana acasa reusesc sa il pacalesc sa stea fara ea. Doar noaptea i-o dau ca si asa doarme tare prost dara fara ea ar fi de groaza. Problema e la gradi. Daca ingrijitoarele nu i-o dau pe a lui, el ia suzetele altor copii. Acolo apare problema. Iti dai seama ca nu am cum sa ii oblig pe ceilalti copii sa renunte la suzeta.

Cu ridichea mergem mai departe da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Monica, stai asa ca despre suzeta vreau sa iti spun. Si Isa a folosit-o pana la un punct, pana acum cateva luni. Sa stii ca dupa ce a scapat de ea, a inceput sa vorbeasca extrem de mult, parca am apasat pe un buton. Si sa fie dragastoasa cu taica-su Pana atunci vroia numai la mine.

Nu zic ca are legatura cu suzeta, insa clar trebuie sa renunte la ea la un moment dat. Si inca ceva. Noaptea se mai trezea si ea si trebuia sa caut repede suzeta, sau sa ii dau o alta (aveam vreo 3 prin pat) si intr-adevar adormea la loc repede. INSA, de cand nu mai are suzeta nici nu se mai trezeste cu nevoia (care a cam disparut) sa o molfaie si este mult mai fericita, doarme bine si adanc, se trezeste vesela si zburlita, totul este spre bine.

Noi i-am taiat-o de tot, nu a ramas nici un mm din ea, pentru ca era muscata de ea si mi-era teama sa nu se desprinda bucatele eventual sa o mai traga cu dintii noaptea.

Asa ca am taiat-o de tot, i-am spus ca s-a stricat, i-am dat-o asa, si se uita la ea, zic: e buna? cica: nuuuuuu. Si gata. Chit ca miorlaie seara un pic, mai miorlaie si cand se mai trezeste noaptea, in maximum 2-3 nopti ii trece. Asta ca sa te pregatesti tu.
Isa chiar mi-o cerea, se chema Sisi si ii aminteam ca nu mai este, ca s-a stricat, si o mangaiam si nani nani, iubirea lu' mami, etc si dormea.

Cu cresa e problema intr-adevar, ptentru ca odata trebuie sa il inveti tu ca e mare si ca nu ii mai trebuie suzeta, ca e MAI MARE decat ceilalti copii (macar ca sa ii lase in pace) dar si acolo ar trebui sa i se spuna asta de n ori si sa ii ia suzeta si sa o returneze altor copii.

Mergi la inceput

Claudia multumesc frumos. Ai dreptate, trebuie sa scapam de ea dar e foarte greu acum. Eu ma simt epuizata dupa 4-5 treziri pe noapte asa ca nu stiu cum as putea acum sa i-o scot si noaptea dar.... vedem. Sper sa reusim in viitorul apropiat. Rares nu spune nimic asa ca nici macar nu o cere dar se tavaleste pe jos ca sa i-o dau de unde o vede. Oricum va trebui sa vb cu ingrijitoarele la cresa si apoi sa decid ce e de facut.

Faza cu vorbitul... pai el afara sau seara cat sta cu mine, nu tine suzeta in gura si tot nu zice nimic. Nu stiu daca e neaparat de la asta dar... cine stie.

O seara buna tuturor.

Mergi la inceput