Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!!
De ieri ma chinui sa scriu un mesaj si nu mai reusesc .

Monikus Paul nu mai tzoscaie suzeta de la 13 luni,uite ca sunt 25 acusi de cand e nascut si abea zice vre-o 40 de cuvinte dar nu singur,ce repetand dupa cineva,cand vrea,daca vrea,cum vrea. Nu stie culorile, nu numara,nu spune cuvinte spontan decat cateva .Nu imi cere mancare,apa,caca,chestii uzuale prin cuvinte ci aratand cu degetul sau plangand pur si simplu.Asa ca eu nu consider suzeta de vina neaparat.Eu inca nu ma ingrijorez , mai astept,ca sot a vorbit foarte tarziu ,eu foarte devreme,si nu vad sa fiu eu vre-o minte sclipitoare si el prostut . Eu zic sa nu ii strambe dintii suzeta,la asta mi-as face mai multe griji. Cu mancatul cum sunteti,tot pasat? Ca parca refuza intr-o perioada sa manance bucatele.
Claucia si pe mine tot asa m-au pacalit cand eram mica,spuneau ca s-a stricat. Sora mijlocie sugea degetul mare si suzeta,si suzeta au dat-o la caine,care a inghitit-o... dar ea spunea sa taiem burta la caine sa o scoate,a plans mult dupa suzeta. Iar degetul l-a supt pana in clasa a V-a ... Nu vrei sa fii si tu in listuta de pe prima pagina?

Eu va pup pe toate,fug ca vin socrii mai tarziu in vizita,si tre sa fie luna,ca daca vad o scama au ce imi scoate ochii de cate ori ne intalnim. La o vizita de cand eram eu in greturi la Teodora ,a venit soacra cand faceam curat,si in bucatarie facuse PAul firimituri pe canapea, intr-un capat... Eee,de cate ori ne intalnim imi tine o prelegere mai lunga sau mai scurta,dupa chef,despre cum a venit ea la noi si nu a avut unde sa se aseze de mizerie ce era. Ultima data mi-am muscat limba sa nu ii arat unele chestii ep care le vad si eu in casa ei, dar nu ma oripilez desi sunt ceva mai rele decat firimiturile mele.

Azi e o zi grea pentru mine,se fac 3 ani de cand nu mai e mama ...

Va pup

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Din pacate Ramona tuseste again, si azi a luat pauza de gradi.

Monica si noi tinem noaptea si ziua la somn suzi.Dar si eu vreau sa scap de ea, sa vedem cum om face. Azi cred ca voi cumpara si eu ridiche.

Lali si un pentru tine.

Claucia ce ma bucur cand ne mai impartasesti cate ceva.

Ioana ce mai face Carol?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Neata,

Cum va petreceti sfarsitul lumii? ca mai sunt 10 minute...

Va pup fetelor

Eu sunt un pic zombilica. Carol s-a trezit la 4 si a solicitat sa-i faca mami ghidi-ghidi! (il mangai usor pe frunte si pe maini) si apoi pipi si apoi cu noi in pat. Numai ca atunci cand doarme cu mine se joaca cu parul meu in somn asa ca va inchipuiti ca nu am dormit. Cred ca este un pic suparat si de la al doilea canin care se ridica prin gingie cu o viteza ametitoare. Mi-a si zis copilul mami ma doaie a dinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ioana, ce tare e Carol. Lasa ca scapati voi si de canini.

Laura, nasoala treaba cu raceala asta. Sper sa scapati repede.

Lali, de mancat mananca orice doar pasat cu furculita, adica maruntit. Mancam ok de vreo 5 luni asa. Aseara de ex a mancat pt prima data compot de piersici bucatele. Toata chestia e ca nu vrea sa muste dar taiat bucatele mananca absolut orice. Oricum de stresul asta am scapat. Macar atat. Dar mai avem atat de multe de facut....

Weekend placut tuturor. (si sper ca si frumos dar.... ramane de vazut)

Mergi la inceput

Monica din ce se anunta nu va fi placut, ci frigdin pacate se pare ca iau si eu raceala.
Va pup si va urez we placut si calduros! Asta ca tot am scapat de 11.11.11 ora 11:11.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Neata,

Cum va petreceti sfarsitul lumii? ca mai sunt 10 minute...

Va pup fetelor

Eu sunt un pic zombilica. Carol s-a trezit la 4 si a solicitat sa-i faca mami ghidi-ghidi! (il mangai usor pe frunte si pe maini) si apoi pipi si apoi cu noi in pat. Numai ca atunci cand doarme cu mine se joaca cu parul meu in somn asa ca va inchipuiti ca nu am dormit. Cred ca este un pic suparat si de la al doilea canin care se ridica prin gingie cu o viteza ametitoare. Mi-a si zis copilul mami ma doaie a dinte

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Ioana am scapat cu bine de acest sfarsit...M-am ales doar ci o raceala..

Mergi la inceput

Care sfarsit mai? 1 e prima cifra din cate stiu eu deci e inceput :))).

Si acum o super veste pentru noi: Astazi 11.11.11 nu stiu daca la ora 11.11, Rares a facut primul lui caca la olita la cresa. Yupiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
danutza, ce program incarcat ai... E greu sa fii plecata des in delegatie...Nu stiam ca mai alaptezi, bravo Noi suntem la un alt capitol, daca il pun in brate ca si cum as vrea sa il adorm el se face ca mananca la tzitzi
monikus, imi pare rau ca nu scapati de tuse...Lasa-l si tu cu suzeta, cand o sa fie pregatit o sa-ti dea semne ca vrea sa renunte la ea.Eu asa cred.
Felicitari pentru prima intalnire cu olita!!
lali
Mai dar ce soacra ai...acra, acra. Eu i-as scoate ochii subtil daca ea baga in seama niste firimituri

Vad ca faceti un mic bilant. Hop si eu atunci:
Loris incepe sa vorbeasca mai mult (nu si mai bine ), repeta ce aude (cuvinte). Curios e ca prefera cuvintele in italiana desi o aude putin, ii pun desene sau cand mai iesim afara. Azi mi-a zis "porta"...Si eu, ceee?? Porta!!!Si ce inseamna???Uta!!!(usa). Ma surprinde foarte mult.
La capitolul olita, zero barat!!
La capitolul mancare , mananca putin. Ii plac fructele, ii dau cam de 2 ori pe zi, ca gustare. Dar mancare...slab de tot, nu stiu de ce. Banuiam ca are viermisori (se vedeau si in kk), i-am facut analize si a iesit negativ Dar ii dadusem deja tratamentul
In schimb a inceput sa bea lapte si noaptea , doarme cu treziri dese (atunci il aduc in pat cu noi si sa te tii odihna...picioare in burta, maraieli, impins, tinut mana pe fata mea, ca nu ma lasa nici sa intorc capul ...) De ieri am reusit sa ii dau doar lapte de vaca, dupa o saptamana de amestecat cu praf
Este si cu personalitate obraznicut, face exact invers fata de ce il rog sa faca. Si ma enervez, si tip, apoi imi fac mustrari de constiinta
Saptamana viitoare merg sa il inscriu la o gradinita, va merge din aprilie, de la 2 ani jumatate
Cam atat despre noi!!Salutari tuturor si we placut!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Lali imi pare rau pt ziua de ieri. Cred ca inca iti e foarte greu dar mamei tale ii e mai bine acolo sus. Gandeste-te ca acum are grija de voi asa.

Kem, imi pare rau de trezirile dese. Din pacate nici noi nu am scapat de ele. Eu deocamdata ii mai dau lapte praf. Am inteles ca tu i-ai dat amestecat cu lapte de vaca? Cum ai facut? M-ar interesa si pe mine.
Doamne ajuta sa se acomodeze repede la gradi.

Rares nu mai plange cand il lasam la cresa. Se duce el singur la copii sau daca e usa inchisa, bate in ea pana ii deschide cineva. E super bine asa. Anul asta mergem asa pana la pranz si apoi cu bona si de la anul vom merge full time. De mancare nu ma pot plange. Mananca absolut orice la cresa. Mai face figuri la iaurt si la chestiile dulci (pe care nu vrea sa le manance) dar in rest... super bine. Mancare gatita la greu.

Un wk placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Kem, imi pare rau de trezirile dese. Din pacate nici noi nu am scapat de ele. Eu deocamdata ii mai dau lapte praf. Am inteles ca tu i-ai dat amestecat cu lapte de vaca? Cum ai facut? M-ar interesa si pe mine.
Doamne ajuta sa se acomodeze repede la gradi.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostru!

Monikus, i-am pus, la inceput, 60 ml lapte vaca, peste care am adaugat apa si 5 masuri de lapte praf. Pe masura ce cresteam cantitatea de lapte de vaca adaugam mai putina apa si lapte praf...pana l-am inlocuit de tot. E bine ca mananca Rares la cresa...Sunt curioasa daca si L o sa manance la gradi...Il voi lasa si eu pana la ora 13 apoi il iau acasa sa doarma, ca acolo ii lasa doar o ora la somn si nu imi convine

Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput