Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 5
Roxxy80 spune:
Salutare!
Si eu ii tratez cu sirop de ridiche neagra (preparat la fel ca al Ioannei). Cea mai recenta descoperire si care da roade e tinctura de propolis (atentie: contine alcool si propolisul este alergen). Cum vad ca debuteaza tusea la pitici, bag tinctura de propolis timp de 3 zile (Mariei ii dau 3 picaturi dimi si 3 seara; se pun in jum de lingurita de miere si timp de 10 minute dupa administrare nu au voie sa pape/bea nimic). Am reusit sa tai din radacini tusea imediat cum a aparut. Daca reusesc sa scap de iarna asta fara medicamente, ma consider fericita. Dar mai e cale lunga.
Nu mai stiu cine ma intreba, dar raspund acum: mergem la Tandarica.
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani Mihai,Mihaele,Gabrieli si Gabriele!!! Sa fiti fericiti si iubiti!!
Eu la tuse lui Paul i-am dat plantusin ,vad ca da roade la el. Mi-a tusit de cateva ori de cand s-a nascut si pana acum.Chiar vorbeam zilele astea cu sot si spuneam la fel ca Roxxy,ca daca trec si de iarna asta fara medicamente inseamna ca suntem macar la trup cat de cat sanatosi,ca la caaap ,ne cam lipsesc tigle.
Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
Lali este dementiala!Am ras cu lacrimi.
Roxxy eu eram curioasa.Distractie placuta si sa dea DD sa avem cu totii parte de o iarna fara raceli.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Multumesc fetelor. O sa vad, poate reusesc sa cumpar o ridiche neagra si sa-i fac asa ceva lui Rares. El a luat antibiotic 4 zile acum doua weekenduri si de atunci tot tuseste. Si are o tuse din aia magareasca asa cu expectoratie mai nou. Si sincer, m-am cam saturat de atatea siropuri si fara nici un rezultat. Speram sa mearga cu ridichea.
katteryna spune:
Buna dragelor!
La Multi Ani tuturor dovleceilor si parintilor de dovlecei care sarbatoresc astazi!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
www.youtube.com/watch?v=RaEsz-p1E0M" target="_blank">Lasati copiii sa vina la Mine...
laura78nico spune:
Mutumesc Katteryna!
Ce mai faceti voi?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa beau cafeau cu voi. Noi suntem bine,Ramo cu gradi (azi pun muraturi si abia astept sa vad ce-mi va spune), iar Mihai acasa cu bunicul si cu cartile de animale marea lui pasiune.
Va pupicesc si astept sa dati un semn.
Lali_mete spune:
Hello,hello, prezenta si eu la datorie !!!
Am fost prin preajma,am mai dat cate un ochi p-aici dar ciu-ciu timp sa scriu,parca s-a comprimat .
Pupici la toata lumea
Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Cu intarziere La multi ani pt. toti cei cu numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/Gabriela!
Eu mereu cu delegatii (de ex. ieri Giurgiu, maine Arad iar sapt viitoare de mircuri seara pana sambata dimineata Suceava...si asta doar asa, pe 2 sapt :))...sotul la fel...nebunie mare...copilul cat de cat sanatos (putini mucisori, niste tuse, nimic interesant)...ajutoare deloc deloc...noroc ca sta la gradi si ii place ca altfel era nasol tare.
In rest vorbeste in continuuu, rareori mai tace...a inceput sa intrebe...chestii.interesante...
Pupici!