Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Lali, ma bucur mult ca va pot fi de ajutor. In primul rand, eu sunt innebunita dupa jucarii. E clar ca are legatura cu copilaria mea lipsita de jucarii. Pana anul trecut am gresit enotm pentru ca i-am intoxicat de jucarii si socul cel mare a fost de Craciunul trecut cand a venit Mosul la usa cu un sac plin iar au privit toate jucariile cu mare dezinteres (in cursul lunii decembrie 2010 primisera jucarii de la Mos Craciun d ela gradi, de la mosul de la mami de la serviciu, de la mos niculae, deci nu stiu de ce mai aveam eu asteptari sa fie incantati de Mosul de acasa ).

Mai am o recomandare de jucarie. O sa pun site-ul cu spatii ca sa nu supar pe cineva: http:// kid.store.ro/products/Set-mic-dejun-de-t%C4%83iat.html

Mergi la inceput

Setul de mai sus e potrivit si pt baieti si pt fetite. Sunt unite cu arici. Toata ziua amandoi imi dau sa pap din ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Multumim de pont Roxxy.

Daca mai ai idei spune-ne te rog. Ma tot gandesc ce sa-i iau lui Mihai de Craciun. Ramona si-o doreste pe papusa Maia.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu va las un vin fiert de dimineata sa fiti cu chef de voie buna toata ziua

.Apoi am fugeat dupa PAul.

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Neata!

Va mai recomand un joc f f apreciat de copilasii mei la varsta de 2 ani: http://www.onestop.ro/mozaic-fantacolor-junior-basic--pid11174--cat10762-11045.
Eu l-am cumparat din farmacia Helpnet. Contine o tabla din plastic transparenta si cu gauri, 48 de piese (in 4 culoari, destul de maricele, deci nu pot fi inghitite) si vreo 12 planse (cu diverse desene: o fetita, o casa, o buburuza, un vapor etc). Se baga o plansa sub tablita de plastic si copilul trebuie sa introduca fiecare piesa la culoarea potrivita). Maria face cate 2-3 planse pe seara. Jocul acesta a ajutat-o sa invete culorile: albastru, verde, rosu si galben. De multe ori nu pune planse si introduce cele 48 de piese in gauri, iar le scoate, iar le baga .

Mergi la inceput

Mi se pare tare interesant jocul o sa ma uit dupa el. Cred ca este un cadou potrivit.

Lali multumesc pt vin chiar aveam nevoie...de ceva care sa ma inveseleasca. Din pacate Ramona este din nou racita si tuseste foarte rau, iar doamna doctor ne-a dat antibiotic ca nici ei nu i-a placut deloc cum tuseste. Deci iar pauza de la gradi.
Mai revin

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine

Mergi la inceput

Buna!

Am o stare tare urata. DIn pacate la ea au contribuit unele colege de serv.
Lali help ceva de inveselit.

Va urez un we excelent.

vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata,

Hai mai Laura ca vor veni si zile mai bune. Uite vine weekendul.... copiii acasa, sper ca Ramona va fi mai bine.... poate o sa fie frumos afara si faceti o plimbare....

Pupici tuturor si weekend placut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Neata,

Hai mai Laura ca vor veni si zile mai bune. Uite vine weekendul.... copiii acasa, sper ca Ramona va fi mai bine.... poate o sa fie frumos afara si faceti o plimbare....

Pupici tuturor si weekend placut.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostru!

Ai dreptate, multumesc. Stiam eu ca esti o prietena minunata.

vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Intru eu repede cu "vesti": fractura baza piramida nazala. Suntem primii care si-au rupt ceva?
Ma duc sa il pun la nani. Sunt usor varza pe dinauntru.

Mergi la inceput