Copilul meu adoarme ff greu seara!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Bebe Beca, faza cu stinmsul luminii de veghe a facut-o sotul meu aseara dupa un mare chinm de a-l adormi si a functioonat , dar tot trebuie sa o aprind pt ca peste noapte cand se trezeste sa vad sa ii dau biberonul...Deci cand m-am dus la culcare am aprins lumina de veghe..am sa incerc in noaptea asta sa ma descurc pe intuneric..eventual doar la lumina tel mobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna fetelor, revin iar cu o mare problema...Cam de o luna de zile copilul meu ( 1 an si 5 luni) nu se mai da deloc culcat seara de buna voiie..fiecare seara e un cosmar...sub nicio forma nu se culca mai devreme de ora 12-1 noaptea..dupa ce e pun in patut cam de la ora 23..pana adoarme plange ciontinuu, se foieste, se ridica, vorbeste,,face orice numai nu doarme...Mentionez ca in brate sau leganat pe picioare nu mai vrea de la 8 luni respectiv 4 luni..Stilul lui de a adormi era sa il pun in patut, sa ii dau bibe cu laptic si adormea...acum nu mai vrea..Dupa ce bea laptele incepe circul... Acum se trezeste si ff des noaptea pt ca ii erup caninii si are dureri..dar pe mine ma omoara chinul asta de a-l adormi seara...In camera am permanent o lumina de veghe..destul de slaba, cat sa zaresc pe intuneric..oare sa renunt la ea?

Pt durerile de dinti ce le dati copiilor?? Eu i-am dat aseara Nurofen si peste noapte l-am mai dau cu Dentinox...dar tot s-a trezit ff des..mai mult a plans decat a dormit...

Poate e prea tirzie ora de culcare.
Eu stiu ca atunci cind se culca prea tz sint mai obositi si adorm mai greu.
Incearca sa incepi operatiunea pe la ora 21.

Mergi la inceput

Sa stii ca am luat in calcul si varianta cu culcatul mai devreme..in seara asta ii fac baie la 21 apoi il bag la somn..sa vedem daca functioneaza..Sa-mi tineti pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

:)) am intrat special pe forum sa vad cum "stam" in seara asta. A adormit ? Cum sunteti ? :)

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Sa stii ca am luat in calcul si varianta cu culcatul mai devreme..in seara asta ii fac baie la 21 apoi il bag la somn..sa vedem daca functioneaza..Sa-mi tineti pumnii!!

Eu cred ca baia la ora 9 e ff tarziu. Victoria din prima zi e in pat la ora 7, cu mici exceptii: o zi de nastere (a ei sau a altor copii), o iesire la un restaurant (dar si atunci, incercam sa afcem rezervare devreme (5-5:30), sa fim acasa devreme, etc.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Desiree, la cat se trezeste dimineata fata ta ?

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Si azi-noapte a fost la fel..a adormit greu..a plans mai toata noaptea in somn...a baut mult lapte.....Doamne ce mi-as dori sa mai am noptile de acum 1 luna..chiar de se trezea de 2-3-4 ori tot adormea rezonabil si mai dormea cat de cat si noaptea..acum e jale..si caninii inca n-au spart...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Oauu, la 7 in pat? Ai mei la ora aia pleaca la activitatile sportive. Cel mic are inotul de la 7.30 la 8.30 iar cel mare karate-le pana la 9.30. Ziceam ca sunt eu mama denaturata, dar tocmai am primit o invitatie la o zi de nastere pentru duminica la ora 8 seara. E vorba de copil de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Oana eu cred mai mult ca sigur ca toata chinuiala se trage de la canini care sunt foarte durerosi. Insa programul lui zilnic, iesirile, culcatul devreme trebuie sa le respecti in continuare. Trezirile nocturne se mai datoreaza si cosmarurilor pe care le au cateodata.
Dar daca incepi ritualul de culcare cand el e deja foarte obosit, totul devine mult mai greu.
Eu am constatat ca daca ii pun la 9 in pat, cu toata fataiala, pana la 9.30 sutn adormiti, daca depasesc ora se foiesc si se dau jos din pat pana spre 10.30-11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Oana, stii ce nu inteleg eu? De ce atata chin cu pusul in pat si adormitul. Nu v-ar fi tuturor mai usor sa dormiti impreuna? Macar perioada asta dificila. Ce se intampla daca-l puneti cu voi in pat seara, cand crezi ca trebuie sa-l culci? OK, o sa se dea jos si se va plimba prin casa, dar de cate ori se va da jos? Si daca tu nu te ridici dupa el, ce va face? O sa vina langa voi in pat. Mai lasa stresul asta legat de culcare si incearca sa-l lasi in "legea lui" sa vezi ce se va intampla. EU nu am avut niciodata suficienta determinare sa-i las sa adoarma singuri sau sa-i culc la anumite ore. Au adormit cand si unde au vrut.
Acum cel mic, se fataie sus jos pe scari (cu noi dupa el, evident), prin camera, peste tot, pana in cele din urma adoarme. Cand adoarme il pun in patul lui. Peste noapte se scoala si incepe iar distractia si alergatura. Uneori vrea jos, alteori doar cu noi in pat, uneori adoarme, alteori nu. Deci stiu ce inseamna chinul. Cu ceilalti a fost cam la fel.
Concluzia: incearca alte metode placute. Cheama-l in pat la voi si citeste-i la culcare. Nu cred ca nu va sta!

Mergi la inceput