Copilul meu adoarme ff greu seara!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

@oanalex: da-mi linkul de pe okazii sa vad ce ai gasit sa imii dau seama ...

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Da, Baby, mo-au trimis mesaj si cu toate ca in posare scrie ca are melodii..ei mi-au trimis m,esaj ca nu are melodii..iata link-ul:http://www.okazii.ro/catalog/57410990/lampa-de-iluminat-broscuta-testoasa.html
Cu toate ca n-a mai dormit de la ora 14 nu reusim deloc sa-l adormim nici la ora asta..sunt disperata

Mergi la inceput

Eu mai am niste desene primite cadou la revista mami, speciale de adormit copiii "mozart si prietenii la ora de culcare".. Acum ce sa zic .. muzica, imaginile, pe mine ma adorm, el insa .... o singura data a adormit la ele. Stiu ca nu e ok cu tv, dar deh .. facem tot felul de concesii ....

Am banuit cu broasca .. Eu am insa si o alta jucarie de la chicco ceva ce canta si o pun si pe aia si broasca. In fine ... depinde de la copil la copil ..

Off ce mila mi-e de tine. Stiu cum este :(. Nu stiu ce ti-as mai putea sugera ....

Mergi la inceput

Auzi ? Dar daca ii mai dai o portie de lapte ? Ai incercat ? Cat a trecut de la biberon ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Poate reusesti sa il adormi in brate ... dansand pe muzica.Intai pui ceva mai antrenant,distractiv ca sa vrea sa stea in brate,pe urma ceva mai lent,pana il "calmezi" . Stingi lumina si lasi doar lumina PC-ului de exemplu. Normal cu cat sunt mai obositi,cu atat adorm mai greu si cu mai mare circ

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Stiu cum e sa nu vrea sa adoarma in brate. Al meu cand e nervos si nu vrea sa doarma, daca incerc sa il tin in brate culcat, ma strange pur si simplu de gat :). Asa ca ... banuiesc ca si la tine e ceva de gen .. ca spuneai ceva mai devreme ca nu mai sta in brate.

Sa ne spui cand si cum depune armele in seara asta ca tare sunt curioasa cand il rapune somnul ca doar nu o sa o tii asa pana dimineata .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Oana, imi inchipui ca va e greu, insa primul lucru care trebuie sa-l faci e sa incerci sa te linistesti tu. Daca tu esti agitata, stresata, nu poti astepta ca al tau copil sa fie calm. E probabil o perioada, bebelusii isi mai schimba obiceiurile, trebuie cu calm si rabdare sa incerci diferite variante. Spui ca e un copil foarte energic, deci clar pe parcursul zilei trebuie sa-i gasesti activitati care sa-i consume energia...inclusiv iesitul afara: in afara de cand e vant, trebuie sa iesi pe orice vreme, altfel va deveni si mai sensibil si o sa te invarti intr-un cerc vicios. Eu n-as renunta nici la somnul de pranz, parerea mea e ca e prea mic sa reziste atat, dar intre somnuri trebuie sa-si consume enegia.Am avut si noi o perioada mai scurta in care am avut ceva probleme cu culcarea, si la pranz, si seara. Tot la fel plangea si nici vorba sa se culce, desi era obosit rupt...si l-am culcat pe mine, exact ca pe bebelusii mici mici, i-am cantat incet la ureche cantecul lui preferat si-l mangaiam pe spate/cap incet...in maxim 10 min era adormit.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Citind ce a scris anca, da ... asa este. Mama cand mai schimb "tura" cu ea, asa face ... il mangaie cu o carpa pe fata si il domoleste. Eu insa nu prea am nervi sa stau cu capul in jos deasupra patului, dar cand a fost chiar nevoie, am facut si asta pana mi-a fugit sangele din mana aia ... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Baby, eu m-am culcat pe spate si l-am pus pe el cu burtica pe burta mea..l-am culcat efectiv pe mine, deci nu am stat deasupra patului, pt ca in acea perioada nu functiona. E relativ comod, desi la un moment dat incepeam sa amortesc, insa puteam f bine sa-l mangai si sa-i cant la ureche. Oana - apropo de cantat, poate ar trebui sa incerci sa-i fredonezi tu, asa cum te pricepi, melodiile pt copii, pt ca telefonul e..telefon si vocea mamei..e vocea mamei.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Ehe .. as vrea eu sa adoarma pe mine, dar nici gand. Nu vrea sa doarma nici cu mine in pat .. Se joaca, tipa, imi baga degetele in ochi, se da jos din pat ... nebunie curata. Tot zic ca abi astept sa se faca mare sa invete sa doarma cu mine ca imi aduc aminte ce placere aveam eu in copilarie sa dorm cu mama din cand in cand :). Asa ca la unii copii, nici asta nu functioneaza oricat de dispusa ar fi mama :)

Mergi la inceput