Prietene la bine si la greu - 142

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

eu...eu.....eu....vreau cafea!

sunt terminata...n`am inchis un ochi asta noapte...Janisz a urlat non-stop nu stiu ce a visat dar s-a trezit din ora in ora!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna dimineata,
?

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

neata!

ce fain e cu tine la serviciu!

iti spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI pentru Vladut!

La multi ani tuturor fulgusorilor pe care i-am ratat zilele acestea: Dominic, Rares, Danut si Janisz, dar si pentru micuta lor surioara Mayssa si mamica Ramonika .

astazi avem o alta sarbatorita Maria Andreea de mami Alinutza!

citesc aproape in fiecare zi dar nu apuc deloc sa scriu.

o pup pe stephy de care imi era tare tare dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Eu sunt cu cafeluta in mana. Multumim Many. Frumoase poze de la perecerile lui Vladut.

Livia, si noi mai avem nopti cu urlete. Andrei doarme oricum destul de prost, cu multe foieli. Desi vorbeste bine, si in general imi spune/arata ce il doare, cand il intreb noaptea ce il doare, nu zice nimic doar urla. Poate reusiti un somn in trei la amiaza.

Angi, noi vrem sa-i luam lui Andrei o mocheta in camera, si cum bugetul nostru este destul de redus ne vom limita la aceasta. Pe langa o masa cu invitati. Cu hainele ne descurcam iarna aceasta, iar jucarii ii cumpara sotul destul de des. Asa ca vom vedea ce isi va si primi. Probabil ii vom lua ceva maruntisuri necesare. Sotul tare vrea sa-i cumpere o masina mai mare, pe care sa se poata da, dar eu nu prea sunt de acord, am zis sa astepte pana la primavara.

Am o gramada de chestii de facut, si chef deloc.

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ufff uff, intru in fuga calului, voiam sa vaz de Ionela niscai vesti..nik nik???

Las cateva pozici de la botez, sa vedeti mocofanul.

Am sa recuperez din urma si va ajung eu catinel catinel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Many baut cafea, vazut poze v-ati relaxat frumos, puii sunt adorabili

Stephy ma intrebai de durerea de la supt, este crunta, dar rezist pe pozitii, daca am rezistat pana acum, nu mai dau inapoi

Lyly azi e 31, nu avem sarbatoriti

Azi Renus nu a mai plans cand l-am lasat la gradi baiatul lui mami scump, dar cred ca tare il bulverseaza zilele astea de we cand sta acasa si apoi hop iar gradi

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Licu sa va traiasca mocofanul

IONELA zi ceva

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Help......
Ancutza, Ramonika, va rog inca o data actual normativ in care este precizata data intoarcerii la serv. dupa CIC. Am salvat link, car acasa
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ce frumos ati povestit aici in ultimele zile! Mi-a facut mare, mare placere sa citesc in aceasta dimineata, dar am fost nevoita sa cam galopez printre pagini pentru ca altfel petreceam toata ziua citind, iar nu lucrand.

Intai si intai, sa spun la multi ani, cu multa sanatate sarbatoritilor din ultima perioada: Dominic, Rares, Danut, Vladut, Janisz, Maria Andreea, Mayssa si mamicii Ramonik.

Shtephy, ce revenire in forta! Ma bucur ca esti activa iar printre noi, insa ma mahneste sa aflu ca problemele tale nu s-au rezolvat, in continuare. Sper sa fie tot mai bine de acum incolo.

Many, ce party reusit! Imi plac povestile despre Vladut si Lila care se cunosc asa de bine si interactioneaza asa frumos, ca doi fratiori.

Monis, ce de surprize si la tine, am citit pe blog. Daca am cui, voi spune cu siguranta despre apartamentul vostru. Abia astept sa ne vedem saptamana asta si sa mai povestim, sa mai imi spui despre tine. Imi imaginez ca nu ti-e usor cu serviciul cel amenintator care reincepe asa curand. By the way, Marga, tu pari impacata cu situatia. Asa e? Sau e doar o aparenta? Cum iti pare la job?

Ancutza, sper sa mearga strategia liloasa si sa stai linistita de aniversare acasa. Tin pumnii!

RamoX, angajatorul iti poate restructura postul si sa te concedieze a doua zi dupa revenirea la birou si e legal. Insa e vorba de restructurarea postului, adica postul tau s-a desfiintat si gata. Cum un post similar cu al tau exista (cealalta secretara) inseamna ca nu e cazul de post desfiintat. Tu decizi cat de mult merita sa te contrezi cu ei, dar la prima vedere ei par a pune presiune pe tine inutil. Evident ca daca nu mai au chef de tine, iti pot face zilele un calvar, de aceea doar tu poti evalua obiectiv situatia si ce optiuni ai.

Despre noi: Ana e mucoasa in continuare, insa fara febra, doar cu tuse. Cred ca e viroza peste viroza, de la gradinita. Ii dam cu siropuri de tuse si picaturi de nas, dar cam in van. La gradinita nu face cine stie ce mofturi la lasare, insa se tanguie putintel, dar se razbuna pe noi acasa unde nimic nu ii convine si la orice se impotriveste: nu vau, nu pace - astea sunt cele mai des auzite cuvinte (adica nu vreau, nu-mi place). Vorbeste mult si multe si are fel de fel de rationamente logice cu care ne uimeste. Eu, in continuare, cu crize existentiale si cautarea drumului in viata (sau mai degraba in cariera) caci ma conving pe zi ce trece ca multinationalele astea sunt bomba cu ceas, mai bine fara ele in viata ta.

Pentru we-ul 19-20 nov, eu voi merge la o conferinta + workshop pe tema playful parenting. Mai e tentat cineva? http://www.ateliereledeparenting.ro/ateliere/cum-sa-iti-cresti-copilul-prin-joc.html

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hihi , vin si eu din urma, cred ca chiar ultima...

La multi ani, Ramonika scumpa!! Tot ce iti doresti cred ca ai cam primit anul asta de ziua ta, adica si al doilea bb, iti urez multa sanatate in sarcina si sa ai o nastere mai usoara si un bebe fruumos, asa cum ti-l doresti!!

Rares

Dominic

Danut

Ancutz, cum a ramas, tre sa te duci la munca fix de ziua lui Sabi??

Vladut Sa cresti mare si sanatos, ca un frumos stiu ca esti!!
Am ramas interzisa cand ai zis Many cat are Vlad in inaltime. Pai Amalia mea e mignona, cred ca are maxim 84cm ca Mariuta lui Lili.

Mami Ilinca , super ca mai poti sta acasa si amanati gradinita.
Eu tot parca as vrea sa o dau la gradinita pe Amalia, cand vad ce frumos se joaca cu verisoara ei care e cam de aceeasi varsta.. Asa vesele sunt si se alearga si se imita una pe alta.. Atata stiu ca Dragos va fi tare norocos sa aiba o surioara mai mare cu care sa se joace

Lumi, ce tare ai fost cu 'promit ca aduc pisica in casa si leg catelul'
Te pup si tare as vrea sa fiu la Iasi sa ne putem vizita, te cred ca iti e greu sa le faci doar tu pe toate, dar pe de alta parte asa te invidiez pt casuta, animale si toate cate le faci pt Alexa, ca ati fost in atatea concedii, ca tu poti sa mai fugi din cand in cand cu Richard in concedii, sunt atatea multe lucruri de care sa fii fericita incat cred ca merita tot efortul si chinul tau in momentele in care esti fara tati. Hai fruntea sus si putere sa le faci pe toate! ..sa nu mai zic ca o ai si pe mami tau alaturi mai mereu, deci chiar te invidiez

Stephy, pfoai, copiii frumosi tare ai!! Iustin a crescut asa frumos, dar tot falcutele alea le are si niste ochi mari mari!!
Tare pozele la piscinuta cu Iustin imbracat in fetita, am belit ochii de doua ori sa vad daca e chiar el si nu o fi cumva alta fetita pe la voi Stefita cred ca il iubeste mult, par tare fericiti sa se aiba unul pe altul!!
Vad ca inca la Iusti se vede hemangionul in frunte cand se incrunta, asa si la Amalia, cand e nervoasa sau plange se inroseste in frunte..
Ti-am calcat pe urme si am si eu bb2, acus acus vin si eu cu pozici de astea

trimit sa nu pierd si revin..

Many uite aici:

ORDONANTA DE URGENTA nr. 111/2010 din 8 decembrie 2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor

ART. 16
(1) Plata indemnizatiilor prevazute la art. 2 alin. (1), respectiv la art. 5 alin. (1) si art. 9 alin. (5) si (6) inceteaza cu ziua urmatoare celei in care:
a) copilul a implinit varsta de un an sau, dupa caz, 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
b) a avut loc decesul copilului.

Mergi la inceput