Prietene la bine si la greu - 142

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lucu mult am mult.
Dozz nu-mi gasesc locul la birou, dar nu am de ales.
Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Las cateva pozici de la botez, sa vedeti mocofanul.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ancuta, acum am citit ce raspuns ai primit de la scarbici iacss

Gabitza, oof cat mai trag mucosii cu raceala si febra. Sper sa treaca mai repede..

Raluci, nu e al tau singurul copil care nu zice nimic. Amalia e de manuta cu el.
Inutil sa zic ca am avut la botez invitati si verisoara ei mai mica cu 4 luni care ne spunea la toti pe nume si spunea si culorile si cred ca daca o intrebai spunea muult mai multe, iar Amalia mea langa ea bidi-bidi si bebeluseasca de a ei.. Mi-a picat tare greu.. asa am impresia ca am neglijat-o tare mult in perioada in care crosetam mult, poate atunci am pierdut startul cu ea
Apoi eu de voi sunt 100%convinsa ca ati stat numai de el si v-ati preocupat, i-ati citit, vorbit etc. Tu o ai si pe mama ta, deci sunteti multi prin preajma lui si tot asa vad..
Na.. stii cum spune lumea 'fiecare cu ritmul lui'

Ali, apai daca stalceste cuvintele nu e bine??pt 2 ani??? Trimite-o nitzel la plimbare pe doctorita voastra.. Bine ca incepe sa repete si ca spune, ce sa mai..

RamoniXX, big hug, nasol cu serviciul. Macar ai acceptat cele 3 salarii? mama lor de ticalosi!!
Hai, no fi dracu asa de negru, poate se iveste ceva chiar mai bun, si poate e tot raul inspre bine.

La multi ani, Maysa!!
Alexa sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii, ce repede a trecut timpul..deja un anisor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

M-am intors din we cam cu capsa pusa, fara un motiv aparent, desi am prins super vreme si a fost foarte relaxant. Dar cred ca ma freaca prea multe stresuri la cap.... Ne trebuie client pt apartament urgent si desigur, asta nu e o chestie de 2 zile, poate dura mult timp si aia de la care am cumpara se grabesc. Dar desigur nu putem semna precontract pana nu avem si noi ceva in spate....
Iulian n-a dormit deloc asta noapte, de la 11 la 1 am stat eu cu el si pana la 4 a stat mama. Parea putin caldut, putin cu nasul infundat, nu plangea, nu nimic, dar nici nu adormea. Dimineata nu parea sa mai aiba nimic. In schimb la gradinita s-a pus pe urlat si catarat pe mine sa nu plec. Asta la 9 fara 5 in conditiile in care eu la 9 trebuie sa fiu la birou. Urla si de foame, tot striga acolo "la masa, la masa!" ca s-a bulibasit totul cu ora asta de kkt. Nu mi-e clar nici daca va fi sanatos de ziua lui, nici cine va veni pe la noi, ca nasii tocmai au stat 10 zile in spital cu unul din copii bolnav.
Am asa o senzatie oribila de provizorat care ma scoate din minti. Nici macar nu reusesc sa ma hotarasc ce tort sa fac, ma duc sa cojesc macar migdalele sa fie pregatite, poate le scap in blender si-mi iese ceva pana la urma. Bine ca macar cadouri am apucat sa-i luam saptamana trecuta, ca daca nici asta nu era rezolvata, fugeam in padure.

Va salut in grup si sper sa ajung si eu sa scriu ceva coerent (poate de la serviciu )

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Neatza,

Many baut cafea, vazut poze v-ati relaxat frumos, puii sunt adorabili

Stephy ma intrebai de durerea de la supt, este crunta, dar rezist pe pozitii, daca am rezistat pana acum, nu mai dau inapoi

Lyly azi e 31, nu avem sarbatoriti

Azi Renus nu a mai plans cand l-am lasat la gradi baiatul lui mami scump, dar cred ca tare il bulverseaza zilele astea de we cand sta acasa si apoi hop iar gradi

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu

merci Raluci, eu sunt cu capul in nori, sau nus tiu nici daca mai e pe acolo.

alex s-a trezit azi la 5 jumate, dupa ora veche 6 jumate si sunt
multu pentru corectare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Am si eu o intrebare... Am impresia ca Andra are rosu in gat (nu m-a lasat sa ma uit prea bine)...e maraita tare si are o usoara febra...37,7. Pana acum nu i-am dat nimik ca nu are si alte simptome...dar dak banuiala mea e reala...e vreo sansa sa treaca rosul in gat fara antibiotic??? Nu vreau nici sa astept 3 zile daca e cazul de antibiotic, dar nici sa merg repede la medic...
Daca a mai avut vre-un copilas rosu in gat si i-a trecut doar cu antitermice(fara antibiotic) plsss spuneti-mi.
Va pupik pe toate...merg sa ma ocup de maraita si sa pandesc gatul...

Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Salutare!!!
Am si eu o intrebare... Am impresia ca Andra are rosu in gat (nu m-a lasat sa ma uit prea bine)...e maraita tare si are o usoara febra...37,7. Pana acum nu i-am dat nimik ca nu are si alte simptome...dar dak banuiala mea e reala...e vreo sansa sa treaca rosul in gat fara antibiotic??? Nu vreau nici sa astept 3 zile daca e cazul de antibiotic, dar nici sa merg repede la medic...
Daca a mai avut vre-un copilas rosu in gat si i-a trecut doar cu antitermice(fara antibiotic) plsss spuneti-mi.
Va pupik pe toate...merg sa ma ocup de maraita si sa pandesc gatul...

Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata

tamtum verde spray, concentratia mica pt copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Laura am vazut pozele de la botez , ingerasul.

Cam asa functioneaza la noi cu medicul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

In fuga mare, pup toti sarbatoritii si sarbatoritele, sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii,pui scumpi! Am o tona de chestii de facut la serviciu, puiul e acasa cu un inceput de raceala si f f f maraicios iar eu stau ca pe ghmpi si cu ochii pe tel. Offf. Dar sunt multumita, de minim 1 an nu a mai avut mucisori&co..Mna, asa-s copiii. Sanatate multa si celorlalti fulgusori bolnaviori.Vreau sa va intreb, stiu ca la un moment dat una dintre voi(scuze dar nu am retinut exact cine, mea culpa, poate Smaranditza?[pup]) a pus un link cu o crema cu care dai copilutul pe piept(naturala, pt desfundarea cailor respiratorii). Rog mult daca mai are cineva lunk-ul, please share Nu vrea sub nici o forma batista bebelusului si de la plans si marait e si mai plin de mucisori O sa incerc sa-l curat cumva si sa-l ung cu aceasta crema(picaturi nici atat nu accepta, ar tb sa-l tinem vreo 5 oameni). Din cauza respiratiei nu doarme deloc bine si uite asa, plangem si oftam...si noi pe langa elAtat am putut acum. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,
va salut pe toate si tare va duc dorul.
Pana acum am avut mult,mult de lucru la birou:acomodare,audituri si alte minuni.
In primul rand la multi tuturor celor care s-au serbat.O viata lunga si plina de impliniri sa aveti iar parintii sa va sustina din plin.
La multi ani Ramonika si Ramox sa aveti parte numai de bucurii.Ramonika sarcina usoara.
V-am citit mereu dar timp de scris nu prea.
Sper sa revin .
Vesti de la Ralu:s-a mutat la curte si nu mai are timp de nimic momentan.
Pupici.

Mergi la inceput