Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Se poate sa primesc si eu parola de la contul comun? AS vrea sa intru in posesia cartilor.

MTHFR C677T Homozigot
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Am o rugaminte pt fetele care s-au alaturat grupului bulgarasi pe facebook: SA NU ABANDONATI ODISEEA!!!
Am experienta grupului de mamici de mai-iunie 2008, unde sunt si eu prezenta. Din pacate, de cand avem grup si pe fb, nu prea mai activam pe forumul DC, si imi pare rau..Mie imi place tare mult aici

Alina 28+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

alina, sa stii ca nu m-am gandit la asta. la cealalta odisee nu sunt probleme de gen, poate d-aia nu mi-am pus problema. adica fetele care sunt foaarte ocupate (in general cele cu 3 copii) scriu mai mult acolo. dar scriu si pe DC.
oricum pt mine odiseea ramane primul loc in care comunic

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ileana, ti-o trimit pe mara o zi sa vezi cum dormi. neintoarsa tu esti si in concediu nu? poate nu esti invatata sa stai sa nu ai activitate

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://www.facebook.com/groups/277045625669124/

aici e grupul nostru..cine are cont de facebook...va rugam, aderati-e nonguvernamental!

o seara buna!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice , de luni incep munca, poate ca atunci va fi mai bine...Cat despre statul cu Mara, crezi ca mi-ar displace?As ramane "in priza" de drag...

Mergi la inceput

Buna-dimineatza, luuuuuuuumeeeeee!

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza si voua !!!
eu cu insomnia am cam renuntat sa mai lupt...daca e sa fie bine, daca nu.... Noaptea trecuta am adormit pe la 02:00 si m-am trezit la 08:30 ora veche, deci pt mine asta ar fi retea
ma cam doare si spatele...

va pup si va doresc o zi buna !!!

gravidutza 27+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Suziq..ai parola..

celelalte fete...unde v-ati ascuns?Sunteti la biserica?

26+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna Dimineata .
Suzieq ai PM
Uau fetelor si voi sunteti cu insomnia ??? si ce multe suntem .... sigur ne antreneaza ptr perioada de dupa nastere, atunci cu siguranta o sa cautam cateva ore de somn bun...
Gianina1983frumoase poze , sincer nu cred ca ai luat exagerat de mult mai ales ca esti si inalta .... dar acum mai toate ne vedem asa ...frumoase lucrusoare ai luat bebe o sa fie un rasfatat
Pupici tuturor si sa auzim de bine

28 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata. Si eu pe aici, ii dau Mariei micul dejun.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 28+ cu Ioana
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput