Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

iaca si noi pe aici!!
ziki primit pm,multumim! trimis si adresa!!!
am un motiv de bucurie,macar atat! am scapat si noi de voma, diareee,de enteroviroza minunata...am continuat cu o mica conjunctivita si acum o tine de 3 zile intr-un stranut.nu stiu daca raceste sau e altceva.
ma simt de tot rahatul,asa ca faza cu aceasta craciuneala e mai mult decat binevenita.
abia astept sa impartasim reactii si impresii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Uff Carmen, mi se pune un nod in stomac. Dar o sa fie bine si o sa treaca repede .
Cus cus eu am cumparat de la plafar, dar gasesti si la supermarket.

Am o durere de cap, pleaca din frunte. Sper sa nu fi facut vreo sinuzita. Am iesit afara cu capul cam ud zilele trecute.

Cred ca mergem la muzeul satului cand se trezesc baietii.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare. Gabriel Garcia Marquez

Asa ma doare si pe mine capul cand ma trage curentul. SImt cu ma trec sageti de durere din frunte pana in varful capului si in 1-2 zile imi trece.

Carmen ca tot ne trezim de dimineata(adica dupa ora veche).

Acum sa va povestesc de noul nostru membru al familiei: un porcusor de Guineea. Acu 2-3 sapt cand l-a cumparat cumnata era atat de speriata ca nu zicea nici pas, acum cand trece cineva pe langa cusca ei sau aude vreo punga ca fosneste incepe sa tipe(mie imi lasa impresia ca ar canta). Stef nu are acces inca la ea, la cata blana are cred ca ar fi f incantat sa o smotoceasca, mai ales ca eu nu-i mai dau voie in parul meu.

O duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

Dau si de baut.
9.50 la testul grila, 10 la proiect.
(9.50 ca am avut o intrebare din ceva ce nu ne predase la curs - nimeni n-a raspuns corect)

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

felicitari mayane

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Felicitari Mayane!!!!!!
Stiam ca ai sa iei nota mare. Cine a muncit la lista cu datele de nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Da, da... felicitari pt notele mari Mayane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!

Ati avut mare spor la scris in ultimele zile asa ca am reusit sa citesc dar de scris nu.
Carmen -totul va fi bine cu Andreiutz caci nu este voie altfel!o mare imbratisare pt toti 3.Voi fi cu gandul la voi maine dimineata.In timp ce voi modela un dinte voi zice si eu tatal nostru pt voi.
Dna Sfat-nu e interesata nici de mancare cu sare ,dar sfaturile tale imi sunt de mare ajutor.
Monika-multi ani fericiti inainte!

Eu in ultimele zile umblu numai prin spital si pe la doctori.De problema mea cu urechea am scapat cat de cat ,dar am niste dureri ingrozitoare de tampla,ochi si jumatate de cap si nu gasesc cauza.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

felicitari mayane !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Felicitari mayane!
Vreau si eu va rog parolele de la conturile comune ca nu le mai nimeresc!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Va multumesc, fetelor!

de_ea, ai pm

Loutzy (tu ziceai de revelion on-line?) de revelion am primit noi stafeta de la ursuleti. Noi predam stafeta pe 1 Martie cred. Le uram bun venit la bulgarasi o stergem la clubul scutecelor.

Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...
Parca ieri am vazut doua liniute pe test, parca ieri am precat in toiul noptii la maternitate, parca ieri ne-a adus tati acasa... Maine poimaine ii ducem la scoala, ii insuram, ne trezim cu nepoti...

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput