Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

vreau si eu multa ... nu am dormit toata noaptea din cauza de muci, saracuta a plans, plans si iar plans, cred ca se si speria ca nu putea sa respire ; a pus cineva Garasone in nas la bebelusi?
Carmen multi o sa fie bine;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata si de la noi! si multumim de cafeluta s micul dejun copios Laura!

Mayane - felicitari ptr note...esti de milioane...aaa...si mai incet cu insuratul si cu nepotii ca nu vreau sa-mi iasa fire albe asa devreme...dar ai dreptate parca ieri imi taram burta pe scari la munca si acu deja ne apropiem de un an...abia acu o inteleg pe mama cand zice repede ati mai crescut si ati plecat de langa noi Bine ca nu a patit nimic printisorul ca am citit cu sufletul la gura pana la final...e bine ca doarme asa profnd...a mea e sensibiloasa ca Ana lu Lori...nu pot sa misc un deget.

Carmen - maine dimineata suntem cu gandul la voi. Sa fii puternica, mamico!

Tunde - auzi la discoteca...si tu nu te-ai dus? la mine nu se concepe asa ceva...pai ce io ce-am? nu merit o noapte de dezmat cu Johnie Walker ala?

Roxx - gecutele le-am luat de la o tipa din Bucuresti una si cealalta e Hainute noi Anglia de pe FB. Iti trimit PM cu siteul celalalt.

Simo - spor la cumparaturi!

Noi suntem bine...Am depasit cu bine primele 40 de ore de la incident asa ca putem respira linistiti. Cucuiul mai e acolo, dar sper sa treaca si ala repede...papam, ne jucam, roaddem tot, dormim bine, cantam, tipam cand tipa mami, ce mai veselie mare...

Pup fetele si va doresc o duminica linistita!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

hello
felicitari Mayane

Carmen maine dimineata voi fi cu gandul la voi, o sa fie bine, sa ne dai de stire repede, dupa ce iese din operatie, cat a durat, cum a fost, Doamne Doamne sa fie cu voi

Deea sanatate

puii bolnaviori, sa le treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna!

Felicitari Mayane!!

Monika la multi ani fericiti impreuna!

Carmen o sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ma bag sa fac capitol nou...

Ma chinui sa va delectez cu niste bancuri, dar azi numai bancuri cu bulina rosie gasesc...

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput
Mergi la inceput